Nupo

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1198
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 10. Maj. 2011 15:43

hja, js bi tole tvojo diagnozo izgorelosti vzela bolj resno in razmišljala tudi o spremembi načina življenja, ker mi postane slabo že samo ko preberem tvoj delovnik. po mojem mnenju ima zadeva tudi stranske učinke in jaz jih vsekakor nebi tvegala. da s tem filaš še svojega otroka, mi je pa še bolj bizarno.

da zmoreš ob takem urniku normalno funkcionirati, mi ni normalno in samo to, da se ti zdaj boljše počutiš, še ne pomeni, da si dejansko zdrava. tudi jaz bi tak delovnik zmogla če bi npr. furala kokain, pa to še ne pomeni, da je to zdravo zame.
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 90
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a skuštranka » 10. Maj. 2011 17:14

jaz res ne razumem ljudi, ki si nakopajo na glavo toliko dela, ki ga itak niso sposobni opraviti in pol nimajo časa za kvalitetno življenje... mislim ženska enkrat se živi.. ne pa, da si na glavo nakopaš 2 froca, celodnevno službo in še po vrhu psa. In pol se opisuješ kot največjo revico, ki nima niti 5 min za zajtrk... res bedno življenje morem rečt
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 703
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 10. Maj. 2011 17:23

UG84 napisal/-a:Ne glede na vse, kar si napisala ne bo mene nihče, ampak RES nihče prepričal, da nima nekdo zjutraj 10 minut časa da si pripravi zdrav in naraven zajtrk in da nima v službi 30 minut pavze za kosilo (pa ok, pridejo dnevi ko imaš polno dela in ne znese, ampak da bi bilo pa vsak dan, dan za dnem, da nimaš nikoli malice...a-a).

Mene to govorjenje glede hitenja in da ljudje nimajo časa JEST čist nič ne gane, kajti tak človek si pač ne zna vzeti časa zase ali pa si le-tega ali pa svoje obveznosti enostavno ne zna razporedit.

Da bom pa zdej pila neke nadomestke obrokov ... ne, hvala. Že raje naredim doma smoothie sama in dodam super hrano, tam vsaj vem za ziher, kaj dam vanj.


Pod tole se pa 100% podpišem. Zajtrk definitivno ne rabi pol ure za naredit. Če drugega ne ti to, da poješ en jogurt in kak košček grobozrnatega kruha, res ne vzame ogromno časa. Ali to, da v tekoči jogurt vrčeš 5 jagod in pol banane in zmiksaš ter spiješ. In tudi malico oziroma kosilo se da v prvi trgovini dobiti zdravo (mogoče ne toplo ampak zdravo)... Seveda je treba zdravo izbrat. Najlažje je vzet dve žemlji in naredit sendvič, kar pa žal ni najboljša izbira.

Ti nadometski so samo razvada in podpiranje lenobe... Pametna kombinacija živil in telovadba človeka daleč pripeljejo. Žal pa je za hujšanje potrebna volja in vztrajnost, česar pa nimamo vedno...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 90
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a skuštranka » 10. Maj. 2011 17:38

Konkubina* napisal/-a:^^ Kako bo pa preživljala 2 otroka brez službe? Inteligenca na višku!


ne rabiš se obesit na del stavka:)
point je bil v tem, da naj si ljudje zastavijo naloge, ki so jih sposobni opraviti, ne pa da životarijo in so potem najbolj bogi in bi se mogli vsem smilit...
če se ma človek vsaj malo rad, si lahko vzame tistih par minutk za pripravo normalnega človeškega obroka...
celjanar
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 442
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 10. Maj. 2011 17:56

UG84 napisal/-a:Da bom pa zdej pila neke nadomestke obrokov ... ne, hvala. Že raje naredim doma smoothie sama in dodam super hrano, tam vsaj vem za ziher, kaj dam vanj.

Ja že babice so govorile da je tist kar je z narave najbol zdravo..pa ja de.. Ne vem kaj je tak narobe če namest obroka spiješ proteinski napitek al pa z nekimi variacijami kjer so dodani še hidrati, kar je velik bolj zdrav in človeku prijazn obrok kot pa nek jogurt al pa sadje..treba si je sam mal stvari razjasnat glede tega kar pojeste.. :o Ampak vrjetno se tako ne bote strinjal ampak to ni moj problem :twisted:

schpeltza napisal/-a:Ti nadometski so samo razvada in podpiranje lenobe... Pametna kombinacija živil in telovadba človeka daleč pripeljejo. Žal pa je za hujšanje potrebna volja in vztrajnost, česar pa nimamo vedno...

Niso razvada in podpiranje lenobe, z njimi enostavno lahko dosežeš boljše rezultate..v 30g praha se skriva tuk beljakovin da morš pojest 3 zreske, kar pa za nekatere ni lahko, a ne? Ne pravim da morejo ti dodatki čisto zamenjat trdi obrok, saj je pri tem problem da ne nasitijo.

Se pa strinjam da je za hujšanje najbol pomembna vztrajnost, s tem da se morš stvari lotit sistematično ne pa da na 2 tedna menjaš dijeto ker rezultati niso takoj vidni. :lol: Da človek dobr zgleda more tut pravilno jest, ker telovadba kot sama ti nič ne pomaga če potem prideš domov lačen in požreš top shit od hrane ala. kebap,mcdonalds..

Ps: boljše proteini kot pa jabolko(fruktoza)..če bo kiro zanimal zakaj pa naj si gre prebrat po kakem forumu :P
SheFragola
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 3. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a SheFragola » 03. Mar. 2013 14:23

Ola! Jst sem si pred kratkim kupila tale nupo ampak mi nekako ne potegne, ker sem prevelik ljubitelj kuhanja in prave hrane za zgubit pa niti nimam 20 kg tako da mi gre brez te dodatne pomoči. Sicer okusi so fajn ampak nekako ni to pitje shakeov zame.

Če katero zanima, imam doma ene 6 škatel okusa bela kava, 4 čokolade in 2 paketa juhic z okusom piščanca. PRODAM ZA 15 eur na škatlo (v trgovini so cca 19 eur)

Naj mi piše na pvt.

LP (:[/quote]
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 58
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dinotti » 03. Mar. 2013 17:42

Iam back po dolgem času v tej temi! Hodim v Moj fit.
Malo sem na hitro prebral in sem prebral, da nekod nima časa pojesti zajtrk, ko ob 6ih zjutraj ustaja. Jaz osebno zaradi narave dela, sem ustajal tudi ob 2,3,4 zjutraj. VEdno ponavljam vedno sem imel čas za zajtrk! Preprost si vstanem 15 minut prej in ta čas namenim za zajtrk. Se pravi če nekdo vstaja ob 6ih, lahko vstane ob 5.45 in poje tisti zajtrk. Tako da ta izgovor ne pali! Tukaj pa imate en link, ki bi ga bilo vredno prebrati. Jaz osebno sem veliko popil proteinskih šejkov, kot najstnik. Sedaj ko sem pa malo bolj zrel, sem pa dojel, da so to vse kemikalije. Tukaj pa imate en link in si ga malo preberite, vsi zagovroniki teh nupo, herbalife šejkov. Moja zdravnica je bila na izobraževanju v Amsterdamu, kjer so ji rekli, da te izdelki, so zelo nevarni, ker povzročajo odmiranje mišic in nekaj vpliva na živčne končiče. Tako da gor te stvari niso zaželjene. Zato pa so sedaj zelo aktivni na blakanu, kjer ljudje temu slepo verjamejo.
http://wearechange.si/pogosto-zastavljeno-vprasanje-ali-so-izdelki-firme-herbalife-gnld-kyani-itd-in-nupo-zdravi/

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov