Nevarni E-ji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Tudi jaz sem gledala, da je bilo čimmanj E-jev na živilih, ki sem jih kupovala. Obenem pa sem veselo prežvekovala žvečilni gumi, ki pa je zakladnica E-jev. Potem sem šla na tržnico po zelenjavo, nakar sem se spomnila, da če že ni ne vem kako zastrupljena zaradi strupov, s katero jo zaščitijo pred škodljivci ter strupi, ki jih pobere iz ozračja dež, ko zaliva naše rožice, pa je pognojena s kravjim drekom (gnojem), ki ga jedo zdrave krave, ki so zdrave zato, ker pojedo na tone antibiotikov in jih potem lepo posrejejo za gnojilo naši bodoči hrani. Sedaj živim na zraku.
Po mojem je pametno gledati, da se zaužije čimmanj Ejev. Izogniti pa se jim v takšni ali pa drugačni obliki (kot toksinom) verjetno ne moremo. Zato pa je koristen šport, optimističen pogled na svet, radost... Pa tudi manjše količine mešane hrane (da se dobi majhno količino različnih strupov, na katere se potem telo "privaja").
Po mojem je pametno gledati, da se zaužije čimmanj Ejev. Izogniti pa se jim v takšni ali pa drugačni obliki (kot toksinom) verjetno ne moremo. Zato pa je koristen šport, optimističen pogled na svet, radost... Pa tudi manjše količine mešane hrane (da se dobi majhno količino različnih strupov, na katere se potem telo "privaja").
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst se tudi trudim, da vzamem živila s čim manj E-ji, ampak nekaterim se pa prav ne morem upret, četudi so zafilani s tem.
En primer tega pri meni je Chio-tov nacho sir, ki ma tega tolk, da te kr na rit zalima.
En primer tega pri meni je Chio-tov nacho sir, ki ma tega tolk, da te kr na rit zalima.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov