Naša kuharija-slike
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
A mi lahko poveš, koliko marmelade si dala noter? Jaz sem jo včeraj naredila za mojega fanta, ki ima sanes rojstni dan in me je strah, da sem dala preveč? (nisem še sprobala)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Jaz sem dala ene pol marmelade (torej okoli 250 g), ampak sem zdraven zmiksala še približno pol manjšega mareličnega kompota (sem hotla mal večje koščke, pa preveč zmiksala )
Koliko si je pa dala? Mislim da je težko preveč marmelade
Zadnjič spremenil *mala*, dne 13. Apr. 2010 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
po temle receptu http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3263 , s tem da sm dala samo gladko moko.... pa 2x količino vsega
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
*mala* napisal/-a:Jaz sem dala ene pol marmelade (torej okoli 250 g), ampak sem zdraven zmiksala še približno pol manjšega mareličnega kompota (sem hotla mal večje koščke, pa preveč zmiksala )
Na mojem receptu je pisalo 350g- polovico za nadev, polovico pa za namazat zgornjo ploskev in obok. S tem, da sem jaz to spregledala in dala vseh 350g v nadev in sem potem še približno 200g za namazat obok in ploskev. Sem jo provala in je bilo kar kul, mogoče glazura malo presladka.
Evo še slikica:
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
Fay napisal/-a:Ja dobre so, zmanjka jih, ampak so jebarice in sem zgruntala, da jih ni treba okroglo rezat, ampak da jih potem lahko z kremo malo oblikuješ... So mi kar uspele ja...
js pa ruske kape "režem" kar s kozarcem...unim tamalim za aperitiv...in velikost pride lih ta prava...in ni potrebnega nekega hudega oblikovanja, ker so krogci vsi enaki...
just a tip...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
Dreamer_90 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2010
- Kraj: Velenje
mi pa tem ruskim kapam rečemo kozaške kape, eno bolših peciv si mi kr lušte nardila
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
N0ty napisal/-a:naredila sem testa količinsko za 2 pici ... ga razdelila na 14 kroglic in jih razvaljala na drobtinah. Pol pa dala na to 1 žlico pa pol "nadeva" (tunina zmešana z ribanim sirom in naseklanim petršilom) pa zavila, prepoglna ob krajeh, zavila do konca in na robovih stislna skupej z vilicami.
kolk časa se je peklo ne vem.. recimo ene 10-15min na 250stopinjah...
(kot nadev daš lahko marsikaj... nekaj predlogov kaj majo originalni kruhki iz Gorjanca not:
* morski sadeži, tržaška omaka, sir
*suha salama, tržaška omaka, sir
*skuta, sir
*nutela
*sir, paradižnik
*sir, zelenjava
*šunka, sir
*šunka, sir, gobe
*šunka, sir feferoni
*pršut, sir
*samo sir
*...)
ful luštn recept...js sm tut enkrt že probala mal pokopirat gorjančeve pa mi niso ratal, se bom zdej spet opogumla po tvojem receptu=)
Zivljenje je piskotek!
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Glede na to, da sm največ limate sladice, ki jih spečete, upam da ne bom preveč ot.
Je že katera delala Cupcakes? Ima katera dober recept?
Sej biskvit sm mislila narest kar iz recepta za muffine, tisto peno na vrhu pa res ne vem kako?
Je že katera delala Cupcakes? Ima katera dober recept?
Sej biskvit sm mislila narest kar iz recepta za muffine, tisto peno na vrhu pa res ne vem kako?
Our passion is our strength <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov