Naša kuharija-slike
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Malo fucked up slike, v rl izgleda dosti bolj apetitlih:
Hershey's čokoladna torta z mascarponejevo kremo in gozdnimi sadeži
Hershey's čokoladna torta z mascarponejevo kremo in gozdnimi sadeži
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Prispevkov: 4942
- Na forumu od: 22. 2. 2007
hehe, to sem zadnjič dečku za rd delala. z nutelino cheezcake kremo, malinami in višnjami. ful je bla dobra
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7198
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Evo.
Včerajšnja omaka je pristala v kanti, današnja na krožniku.
Lepo iz knjige od cosmobožičke, z mlekom in vsem, zelo okusna.
Vesel
Včerajšnja omaka je pristala v kanti, današnja na krožniku.
Lepo iz knjige od cosmobožičke, z mlekom in vsem, zelo okusna.
Vesel
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ej super je! Tudi ful maš lepe krožnike. Ker vidim da si se ful namatral s postavitvijo, ti dam za naslednjič za malo težji izziv glede dekoracije :
http://www.cbsnews.com/videos/take-spag ... -stunning/
Luštna punca ki kuha, mislim, da ti ne bo preveč hudo, ko boš gledal filmček
http://www.cbsnews.com/videos/take-spag ... -stunning/
Luštna punca ki kuha, mislim, da ti ne bo preveč hudo, ko boš gledal filmček
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7198
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Pomoje bi mogla to prevzeti čez summer055, ona je dobra v temu.
Bom za foro naslednjič naredil malo lepše.
Krožniki, eh..nič posebnega. Enkrat sem na Nizozemskem kupil cel komplet vintage krožnikov iz 40ih, dokler ni mačka plezala po omarah in prevrnila škatlo.
Bom za foro naslednjič naredil malo lepše.
Krožniki, eh..nič posebnega. Enkrat sem na Nizozemskem kupil cel komplet vintage krožnikov iz 40ih, dokler ni mačka plezala po omarah in prevrnila škatlo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7198
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mesne kroglice nadevane z mocarello.
Omaka je klasična paradižnikova z malo narezanimi olivami, nažalost sem jo naredil premalo...Kroglice sem pekel posamično, naslednjič jih bom raje spekel skupaj z omako.
Okusno. Vesel .
Omaka je klasična paradižnikova z malo narezanimi olivami, nažalost sem jo naredil premalo...Kroglice sem pekel posamično, naslednjič jih bom raje spekel skupaj z omako.
Okusno. Vesel .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Spečeš posebi in vržeš v omako. Oziroma spečeš v eni posodi, kroglice daš ven na krožnik, omako delaš v isti posodi, kjer si pekel meso in na koncu dodaš kroglice.
It was forever..but it didnt last long..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7198
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz sem gledal, da potem ko popečeš kroglice, da jih daš v posodo, zaliješ z omako, pečeš 20 min pokrito, in potem 20 odkrito. Verzij je kar nekaj.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Če si že velik paštar, ti res priporočam da probaš one pot pasta. Res korak naprej od navadnih špagetov, mmm.
It was forever..but it didnt last long..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
To sploh nisem vedla da ma ime . Js to precej pogosto prakticiram - ampak ponavadi v pečici. Vržeš vse noter, počakaš pol ure, naribaš gor sir in voila
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja, baje je ideja Marthe Stewart. V lonc daš 3-4dl vode, testenine, karkoli hočeš poleg (meso popečeš prej, če hočeš meso) in kuhaš ene 15min, dokler vsa voda ne izgine. Tko res creamy, ker v vodo ne uide ves škrob! V pečici je pa pomoje bolj zapečena verzija, no odvisn kok pustiš.
It was forever..but it didnt last long..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7198
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Piščančja pita
Uporabil sem tale recept:
http://blasch-kitchenwithblas.blogspot. ... -pita.html
Nisem vedel da se da kupiti testo ki se lahko razvalja, zato sem uporabil listnato testo...za naslednjič bom že vedel.
Recept je dober, priporočam le manjše koščke kot pravi, in namesto 200g kisle smetane, ene 300g ...da ne boste dodajali kot sem jaz.
Zelo simple in zelo okusno.
Uporabil sem tale recept:
http://blasch-kitchenwithblas.blogspot. ... -pita.html
Nisem vedel da se da kupiti testo ki se lahko razvalja, zato sem uporabil listnato testo...za naslednjič bom že vedel.
Recept je dober, priporočam le manjše koščke kot pravi, in namesto 200g kisle smetane, ene 300g ...da ne boste dodajali kot sem jaz.
Zelo simple in zelo okusno.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7198
- Na forumu od: 10. 8. 2010
V pehtranu mariniran piščanec, v smetanovi omaki z lešniki.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Izgleda dobro, ampak meni res nikoli niso potegnil oreščki poleg take hrane zadnjič sem jedla piščanca z mandlji, eh, raje posebi al pa pri sladici.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov