Naša kuharija-slike
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Zdravi in manj kalorični muffini Imajo veliko beljakovin, ker so narejeni iz skute in en ima manj kot 80 kcal, nič sladkorja, če bi imela bi jih naredila s polnozrnato moko, tako pa sem improvizirala s pol bele in pol pirine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Bučna kremna juha z dodatkom ingverja, korenja in druge jušne zelenjave, namesto jušne kocke.
Piščančji burger z popečeno panceto, gorgonzolo, čebulo in zeleno solato. Super varjanta, ko se ti ne da kuhat in ti zapaše malo junkfooda.
Razpokani piškoti...simpl in dobra sladica.
Piščančji burger z popečeno panceto, gorgonzolo, čebulo in zeleno solato. Super varjanta, ko se ti ne da kuhat in ti zapaše malo junkfooda.
Razpokani piškoti...simpl in dobra sladica.
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Tok so luškani, da jih moram sem prilepit, prav ponosna sem
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
floribunda hambiii fatalna luštno
pomoje dns prvič sm dajm fotke hwha
moje kosilo danes: riž s puranjim krilom v vinski smetanovi česnovi omaki
in muffini lololo, prvi se imenuje Muff, drugemu pa je prikladno ime Poo a.k.a. Kakec
pomoje dns prvič sm dajm fotke hwha
moje kosilo danes: riž s puranjim krilom v vinski smetanovi česnovi omaki
in muffini lololo, prvi se imenuje Muff, drugemu pa je prikladno ime Poo a.k.a. Kakec
-
purple_rain - Cosmopsiho
ha, na hitro sem prebrala "fatalen hambi", kar verjetno ni daleč od resnice - zgleda pa omg yummy!..Evelyn.. napisal/-a:floribunda hambiii fatalna luštno
flori, ful mi je všeč set za sol & poper
evelyn, zabavni mafini
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
..Evelyn.. napisal/-a: in muffini lololo, prvi se imenuje Muff, drugemu pa je prikladno ime Poo a.k.a. Kakec
Hehe Kakšen pa je tale temen, najprej sem mislila, da je samo čokoladno testo, pa zdaj vidim, da je to zgoraj krema? Kot nekakšen cupcake al kako? A spodaj je pa enako testo kot pri svetlem?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Je isti cupcake ja, samo na vrhu je "čokoladna" krema so bli kr tasty samo naslednjič jih ne bom delala v papirnatih modelčkih ampak kar v pekaču za muffine, ker se je dosti testa zaleplo za papirček pol pa je tečno jest ven iz tega..Drugače so notri koščki čokolade še..
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^mmmm, my fave, s koščki čokolade, ko so še topli in je tista čokolada še mehka/skor tekoča ... gah, zakaj je to tolk dobr!!
Glede papirčkov blesavih (:wall:) - silikonski modelčki!! Ej, kok je pa to ena fajn pogruntavščina! Jz sem jih ful dolg čudno gledala, pol ko sem vidla kolk se je to razpaslo & slišala precej pohval, mi je blo žal, da jih nisem že prej nabavila.
Glede papirčkov blesavih (:wall:) - silikonski modelčki!! Ej, kok je pa to ena fajn pogruntavščina! Jz sem jih ful dolg čudno gledala, pol ko sem vidla kolk se je to razpaslo & slišala precej pohval, mi je blo žal, da jih nisem že prej nabavila.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Hvala purple rain, vrjetno jih bom kupila hmalu. Danes sem jih spet delala pa sm brez papirčkov dala v pekač, samo pošteno sm ga premazala in je blo super. Čist izi so šli ven in da ne omenjam kok so fakin delisš po izgledu sicer niso neki gorđs lepotci haha, ker sm mela malo premalo mase za cel pekač in so bolj majhni, tko da se je kepica na sredini večinoma dvignla (sj kasnej dam fotko), drgače pa so čokoladni z banano, povrh majo pa še mal glazure z bele čokolade..ne morm vrjet kok so dobri, sm kr suprised sama nad sabo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov