Naša kuharija-slike
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
Super super,hvalaaaa sm že sama gledala tale recept in tud po tvoji fotki zgleda slastno
Sam še ene par vprašanj...v kok velikem pekaču (premer) si pekla makovo podlago?A si za to makovo podlago vzela 5jajc al 3 oz. 4?Pa če si sestavine za panna coto potrojila?A si vzela točn tok sladkorja kt je napisan v receptu,k men se zdijo kr velike količine sladkorja.Maline so sveže al zmrznjene?
Sj vem,velik vprašanj heh
Sam še ene par vprašanj...v kok velikem pekaču (premer) si pekla makovo podlago?A si za to makovo podlago vzela 5jajc al 3 oz. 4?Pa če si sestavine za panna coto potrojila?A si vzela točn tok sladkorja kt je napisan v receptu,k men se zdijo kr velike količine sladkorja.Maline so sveže al zmrznjene?
Sj vem,velik vprašanj heh
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
summer
Mislm, da bi mogl eno "nitko" sam zate odpret
Mislm, da bi mogl eno "nitko" sam zate odpret
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Po tej knjigi ("Saved by cake", Marian Keyes) sem delala tele "brownije"* (na linku recept in slikca iz knjige)...moji so bolj žalostni vidt, še vedno pa yummy:
*piše "light brown soft sugar", ker nimam pojma kaj to je oz. se mi ni dalo iskat v lokalni trgovini, sem dala kar sladkor v prahu ("nemehek" rjavi se bojda ne stopi dovolj dobr); maslo!!..sheesh, kolk masla - ker sem prvič tole delala, sem se pač držala recepta, ampak verjetno ne bi blo nč narobe mal manj ga dat.
In ker sta mi ostala 2 beljaka, bom, ahem, drzno se lotila "makronov" (tudi iz te knjige)
*piše "light brown soft sugar", ker nimam pojma kaj to je oz. se mi ni dalo iskat v lokalni trgovini, sem dala kar sladkor v prahu ("nemehek" rjavi se bojda ne stopi dovolj dobr); maslo!!..sheesh, kolk masla - ker sem prvič tole delala, sem se pač držala recepta, ampak verjetno ne bi blo nč narobe mal manj ga dat.
In ker sta mi ostala 2 beljaka, bom, ahem, drzno se lotila "makronov" (tudi iz te knjige)
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^tole je mogl bit pa dobr!
Holy crap, kolk je to presladko!
In mal se počutim važno, ker so mi v prvo uspeli - oz. če že ne ravno uspeli, se pa vsaj niso ponesrečili
In spet: ne zgledajo nalepš (mal preveč so narasli; pa orehi(*recept zahteva mandlje sicer) niso bli res fino mleti), ampak so pa moji
S filo se mi pa ne da zdej ukvarjat, bo pa zihr neki čokoladnega.
purple_rain napisal/-a:In ker sta mi ostala 2 beljaka, bom, ahem, drzno se lotila "makronov" (tudi iz te knjige)
Holy crap, kolk je to presladko!
In mal se počutim važno, ker so mi v prvo uspeli - oz. če že ne ravno uspeli, se pa vsaj niso ponesrečili
In spet: ne zgledajo nalepš (mal preveč so narasli; pa orehi(*recept zahteva mandlje sicer) niso bli res fino mleti), ampak so pa moji
S filo se mi pa ne da zdej ukvarjat, bo pa zihr neki čokoladnega.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^awww, medo!
Ej, a greš v ustrezno temo napisat kako delaš tole kremo/topping (za cupcakes), prosim?
Ej, a greš v ustrezno temo napisat kako delaš tole kremo/topping (za cupcakes), prosim?
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Moja prva torta, ki mi še ni padla na tla (bivšemu fantu sem 1x pekla torto, pa mi je padla na tla, jokala sem še dva dni )
[img]http://fatalna.si/wp-content/uploads/2012/07/dokončana-borovničeva-torta.png[/img]
[img]http://fatalna.si/wp-content/uploads/2012/07/dokončana-borovničeva-torta.png[/img]
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov