Naša kuharija-slike
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Nobena posebna priložnost Sam že dolgo hočem sama torto spečt Naslednjič bo kakšna bolj zahtevna So pa vsi navdušeni in je že pol manjka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Sm se še js misla na obisk najavit, da bi prišla malo probat, ker tako dobro zgleda
Drugač pa tud js torto največkrat nardim, ko ni nobene posebne priložnost...je takrat najboljša, ker ko grem neki na silo delat se mi zmeri ponesreč
Drugač pa tud js torto največkrat nardim, ko ni nobene posebne priložnost...je takrat najboljša, ker ko grem neki na silo delat se mi zmeri ponesreč
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
*mala* vidim, da imate radi čokoladne torte, tko da ti priporočam, da naslednjič nardiš nutela torto. Jst sm jo delala kot mojo prvo torto in smo jo zmazal v sekundi Jst mam pa lih saharco v načrtu zdej
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
*mala* - Cosmopsiho
Je tudi v namenu, da bo naslednja Nutella (samo se moram še odločit kakšno verzijo bi naredila, ker na Kulinariki toliko različnih predlogov za s sadjem in različnimi prelivi)
Drugače imajo pa pri nas radi vse, samo da je sladko (samo še 1/4 torte je)
Drugače imajo pa pri nas radi vse, samo da je sladko (samo še 1/4 torte je)
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
arrow napisal/-a:*mala* vidim, da imate radi čokoladne torte, tko da ti priporočam, da naslednjič nardiš nutela torto. Jst sm jo delala kot mojo prvo torto in smo jo zmazal v sekundi Jst mam pa lih saharco v načrtu zdej
Moja prva torta, ki se mi je posrečla je bila tudi nutellina Je tud zlo zlo hitr šla... Se mi zdi, da pri tej torti skor ne moraš nič zajebat
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
jullia_ : so bli ja... omakco nama je pa tud ratal kr narest... sva dala tamau kozarec hellmans majoneze (firmo pišem, ker pojmanimam kakšne velikosti kozarcev majo ostale znamke ), par žlic kisle smetane, 2 stroka česna, petršilj, kisle kumare, mal soli, pa mal tega kisa v katerem so kumare vložene, pa vse prepustila milosti in nemilosti paličnega mešalnika, pa je kr uspelo
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:eek: ijoj, zihr je že zdavnej ni več?! Ahh..
Heh, sacher je moja najljubša sicer...(*hint*"kmal"mamrojstnidan*hint*)
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
naredila sem testa količinsko za 2 pici ... ga razdelila na 14 kroglic in jih razvaljala na drobtinah. Pol pa dala na to 1 žlico pa pol "nadeva" (tunina zmešana z ribanim sirom in naseklanim petršilom) pa zavila, prepoglna ob krajeh, zavila do konca in na robovih stislna skupej z vilicami.
kolk časa se je peklo ne vem.. recimo ene 10-15min na 250stopinjah...
(kot nadev daš lahko marsikaj... nekaj predlogov kaj majo originalni kruhki iz Gorjanca not:
* morski sadeži, tržaška omaka, sir
*suha salama, tržaška omaka, sir
*skuta, sir
*nutela
*sir, paradižnik
*sir, zelenjava
*šunka, sir
*šunka, sir, gobe
*šunka, sir feferoni
*pršut, sir
*samo sir
*...)
kolk časa se je peklo ne vem.. recimo ene 10-15min na 250stopinjah...
(kot nadev daš lahko marsikaj... nekaj predlogov kaj majo originalni kruhki iz Gorjanca not:
* morski sadeži, tržaška omaka, sir
*suha salama, tržaška omaka, sir
*skuta, sir
*nutela
*sir, paradižnik
*sir, zelenjava
*šunka, sir
*šunka, sir, gobe
*šunka, sir feferoni
*pršut, sir
*samo sir
*...)