Naša kuharija-slike
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
...
Zadnjič spremenil *pikapoka*, dne 25. Avg. 2011 11:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
softTouch napisal/-a:super, mislim da jo bom tud jaz v kratkem naredila. Ta jogurt majo v Sparu, ne? Kaj pa si v drugem poizkusu naredila s prelivom, glede na to da ti prvič ni bil všeč?
jaz sem jogurt kupila v mercatorju. imajo v kilskem pakiranju in stane okoli 2-3€
ne spomnim se točno kako mi je drugič ratal lepši preliv. mislim da je bil malo bolj ohlajen. ali pa bolj hladna torta. vem pa, da sem s silikonskim čopičem namazala ob strani, da so se poznale take črte. in je lepo izpadlo
Drugače pa tale italjanska čokoladna torta pride zelo dobro. sicer je za poletne dni mogoče malo prenasitna, ampak lahko narežeš tudi na kockice in dobiš kot kake bravnije.
http://www.flickr.com/photos/reibird/3742264046/
Don't worry, be happy!!
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Ja, je okus precej po skuti, tko da ga rajš preskoč. So pa moji navalil, je lih še en košček ostal, tok enga packanja pa pomivanja pol pa čez 2 ure nobene sledi več o kakem izdelku
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Fak summer055 obvladaš!
zdaj sem pa lačen ratal....
zdaj sem pa lačen ratal....
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 09. Dec. 2011 16:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
mojstrica, res
Torta zgleda božansko, jz bi tud
Torta zgleda božansko, jz bi tud
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
hvala vsem za pohvale. Se pa recepta za torto ne spomnim, ker sem ubistvu delala kar tko, kar mi je prišlo na pamet. Mislim pa da je bila notri pariška krema
Drugač pa ena današnja: Snežene kepe (je pa dosti boljše kot zgleda )
Drugač pa ena današnja: Snežene kepe (je pa dosti boljše kot zgleda )
Don't worry, be happy!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov