Naša kuharija-slike
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Fajn izgleda
Je pa boljše, da je sočna in narezana kot pač je kot pa da je suha in v nulo narezana
Meni so vse pecivo odnesli preden sem se spomnila pofotkati...
purple_rain, pa ti, boš še delila svojo kuharijo kaj z nami?
Je pa boljše, da je sočna in narezana kot pač je kot pa da je suha in v nulo narezana
Meni so vse pecivo odnesli preden sem se spomnila pofotkati...
purple_rain, pa ti, boš še delila svojo kuharijo kaj z nami?
The world is as you are.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
*mala*, fulfajn zgleda!
Nazadnje hotela naresti tole oz. čim boljši približek temu, pa je zelo žalostno zgledal na koncu; hja, zahvaljujoč čokoladi je pa vseeno blo dobro.
Aja, pa še brez fotoaparata sem.
Naslednji "projekt" so brownies.
Mhm..nč ne bo.emanuela napisal/-a:purple_rain, pa ti, boš še delila svojo kuharijo kaj z nami?
Nazadnje hotela naresti tole oz. čim boljši približek temu, pa je zelo žalostno zgledal na koncu; hja, zahvaljujoč čokoladi je pa vseeno blo dobro.
Aja, pa še brez fotoaparata sem.
Naslednji "projekt" so brownies.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^aww, ma je srčkano!
(bi morala tudi jz to danes narest )
softTouch, več v temi Recepti - sladice (tle že tko preveč spamam).
(bi morala tudi jz to danes narest )
softTouch, več v temi Recepti - sladice (tle že tko preveč spamam).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Včeraj narejena Sacher torta (recept s Kulinarike, z malce narezanimi marelicami):
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^yummy!
(deeej kdaj povabi, no! )
(deeej kdaj povabi, no! )
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
kikyca napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Naslednji "projekt" so brownies.
Točno to sem si jaz nagledala... zdaj bo pa treba še sam spečt!
Evo mi je končno uspelo dans spacat, sem delala kr po tem receptu, ki ga je purple_rain dala. Celo užitni so za prvič sam mal večji pleh bi rabla ker sem mal več mase mela tak da so mal bolj debeli prišli ampak za pojest so
Yada, yada, yada...
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
še ena tortica- bela tropska torta
po kakem letu ogledovanja recepta zanjo (mi je zgledalo zelo zahtevno) sem se vseeno opogumila in jo zelo hitro naredila. nekaj težav sem imela le pri oblivu s čokolado (ki mi sploh ni všeč)
Sicer sem jo šla čez 2 dni še enkrat delat in je takrat izgledala mnogo bolje, ampak od drugič pa nimam slikce. še z rožicami sem jo okrasila
po kakem letu ogledovanja recepta zanjo (mi je zgledalo zelo zahtevno) sem se vseeno opogumila in jo zelo hitro naredila. nekaj težav sem imela le pri oblivu s čokolado (ki mi sploh ni všeč)
Sicer sem jo šla čez 2 dni še enkrat delat in je takrat izgledala mnogo bolje, ampak od drugič pa nimam slikce. še z rožicami sem jo okrasila
Don't worry, be happy!!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Summer055 napisal/-a:še ena tortica- bela tropska torta
mam eno vprašanje - a se v kremi čuti, da je notri kozji jogurt? Jaz kozjega (in ovčjega) mleka in mlečnih izdelkov res ne maram, ker mi smrdijo, ampak a se tu ta vonj&okus skrijeta?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
super, mislim da jo bom tud jaz v kratkem naredila. Ta jogurt majo v Sparu, ne? Kaj pa si v drugem poizkusu naredila s prelivom, glede na to da ti prvič ni bil všeč?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov