Naša kuharija-slike
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1297
- Na forumu od: 31. 1. 2009
recept:
http://grajske.com/recepti.aspx (tisti kokosovi z mascarponejevo kremo)
Le da sem jaz v kremo dala malo ribezovega sirupa za barvo, vanilije za okus in okrasila sem jih po svoje.
http://grajske.com/recepti.aspx (tisti kokosovi z mascarponejevo kremo)
Le da sem jaz v kremo dala malo ribezovega sirupa za barvo, vanilije za okus in okrasila sem jih po svoje.
Don't worry, be happy!!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7639
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz tud mal ustvarjala dons (cukr padu),
wannabe sacher
(ja, maslo se očitno ni dovolj dobr stopilo/vmešalo, pa ne zgleda dobr - ampak je)
recepta pa "ni", ker je vse instant (biskvit "iz vrečke"); marelična marmelada, maslo & čokolada so pa vedno doma (:)).
wannabe sacher
(ja, maslo se očitno ni dovolj dobr stopilo/vmešalo, pa ne zgleda dobr - ampak je)
recepta pa "ni", ker je vse instant (biskvit "iz vrečke"); marelična marmelada, maslo & čokolada so pa vedno doma (:)).
-
rancidka - Sramežljivka
- Prispevkov: 56
- Na forumu od: 23. 12. 2010
spice girl napisal/-a:še javorjev sirup manjka
hm, moram priznat da ga še nisem poskusla. Zaenkrat jih s čokolado polivam in so mmmmmm
pa da ne zajadramo iz teme - še moja česnova juhica
Juhica je super, še posebno pred kakšnim zmenkom.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
rancidka napisal/-a:spice girl napisal/-a:še javorjev sirup manjka
hm, moram priznat da ga še nisem poskusla. Zaenkrat jih s čokolado polivam in so mmmmmm
pa da ne zajadramo iz teme - še moja česnova juhica
Juhica je super, še posebno pred kakšnim zmenkom.
Isto ponavadi pravim jaz za mojo čebulno
-
rancidka - Sramežljivka
- Prispevkov: 56
- Na forumu od: 23. 12. 2010
-
rancidka - Sramežljivka
- Prispevkov: 56
- Na forumu od: 23. 12. 2010
Uf super si tole zrihtala! Se mi že sline cedijo, sploh po tistih linških piškotih. mmmm
-
*mala* - Cosmopsiho
- Prispevkov: 8839
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zadnji košček torte, ki na sliki ne zgleda najbolj užitna (ne vem kak bi se torto lepo rezal, da se nebi vse "razpacalo")
je pa sadno- čokoladna, testo je tako,ki nikol ne pade dol (s precej dodanega kakava), krema je slad. smetana+ mascarpone+ vanilij, sadje je pa na spodnji ravni jagode+ višnje, na drugi pa samo borovnice
je pa sadno- čokoladna, testo je tako,ki nikol ne pade dol (s precej dodanega kakava), krema je slad. smetana+ mascarpone+ vanilij, sadje je pa na spodnji ravni jagode+ višnje, na drugi pa samo borovnice
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov