Najboljši sendvič/hamburger/hot dog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Črnomelj
sanjaanja napisal/-a:*mala* napisal/-a:Kakor jaz razumem je to tema o fast foodu. Kamor pa spadajo tudi sendviči.
Ne spadajo pa pod sendviče hot dogi in hamburgerji- vsaj zame ne
Potem pa ni pravi naslov teme.
joj joj...sej se mi je zdelo da bo do tega pršlo. Ne zanimajo me pomfriji, pleskavice, čevapčiči, lepinje ipd ipd = FAST FOOD, ampak me zanimajo te tri stvari ki so v naslovu

Zat naslov teme ni nič napačen, sam vi si ga narobe razlagate

- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
*mala* napisal/-a:Saj ni napisan le sendvič v naslovu.
Ali naj o hamburgerjih in hot dogih pišemo v temo o sendvičih?
Meni je čisto dovolj jasno za kaj se gre, če pa tebi ni....
Aja, pa naslov teme se lahko še vedno spremeni, medtem ko je v 1. objavi čisto dovolj jasno
Joj si blond. Tema naj bo hitra hrana. Saj je sama povedala kaj je mislila.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Punca noče teme o hitri hrani, ampak le o teh treh stvareh.
Bodo že moderatorji presodili.
Nisem blond, sem rjavolaska
Bodo že moderatorji presodili.
Nisem blond, sem rjavolaska

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^a bi se ti men nehala štult skoz?!
sanjaanja, heh..ubistvu je v objavi nad tvojo napisala, da je NE zanima vsa hitra hrana.

sanjaanja, heh..ubistvu je v objavi nad tvojo napisala, da je NE zanima vsa hitra hrana.
Men je pa mal hecn tole; dejmo govort sam o teh treh oblikah hitre hrane, o ostalih pa ne? Zakaj pa ne? Sej niso nč "manjvredni".Irma-Samantha Martinšek napisal/-a:joj joj...sej se mi je zdelo da bo do tega pršlo. Ne zanimajo me pomfriji, pleskavice, čevapčiči, lepinje ipd ipd = FAST FOOD, ampak me zanimajo te tri stvari ki so v naslovu

-
purple_rain - Cosmopsiho
^^zdej te mam pa dost
sanjaanja, 7 minut je bla pred tabo...matr, kok je bla hitra
P.S.: zato pa je "pregled teme", da preveriš kaj se je kaj novega objavilo med pisanjem tvojega posta.

sanjaanja, 7 minut je bla pred tabo...matr, kok je bla hitra

P.S.: zato pa je "pregled teme", da preveriš kaj se je kaj novega objavilo med pisanjem tvojega posta.
- katja_t_1980
- Debatorica
- Na forumu od: 16. 12. 2009
Sendvič: polnozrnata bombeta, namaz (mlečni z zelišči ali sojin), dimljen sir, zelena solata, paradižnik
Burger: polnozrnata bombeta, paniran seitan, zelena solata, paradižnik in čisto malo majoneze
Hot dog: vege hrenovka in hot dog štručka
V bistvu sem edino pri Pingvin dostavi hrane jedla za silo dober vege burger (sicer s sojinim polpetom in nacho sirom), drugje še nikjer, zato si zaenkrat te zadeve raje kar sama pripravljam.
Burger: polnozrnata bombeta, paniran seitan, zelena solata, paradižnik in čisto malo majoneze
Hot dog: vege hrenovka in hot dog štručka
V bistvu sem edino pri Pingvin dostavi hrane jedla za silo dober vege burger (sicer s sojinim polpetom in nacho sirom), drugje še nikjer, zato si zaenkrat te zadeve raje kar sama pripravljam.
Rada imam vse živali, celo človeka.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
-
purple_rain napisal/-a:^^a bi se ti men nehala štult skoz?!![]()
sanjaanja, heh..ubistvu je v objavi nad tvojo napisala, da je NE zanima vsa hitra hrana.Men je pa mal hecn tole; dejmo govort sam o teh treh oblikah hitre hrane, o ostalih pa ne? Zakaj pa ne? Sej niso nč "manjvredni".Irma-Samantha Martinšek napisal/-a:joj joj...sej se mi je zdelo da bo do tega pršlo. Ne zanimajo me pomfriji, pleskavice, čevapčiči, lepinje ipd ipd = FAST FOOD, ampak me zanimajo te tri stvari ki so v naslovu
hihi purple_rain

Pa tut te tri so ene stvari ko jih fuul maram, pa našla sm take place k taak dobro nardijo

-
*mala* - Cosmopsiho
^^ BTW: a ti hodiš na novomeško splošno gimn.?
Ker tista hot dog stojnica je skor preveč očitna
Aja, zakaj pa kebaba ne maraš? To je pa moja šibka točka (poleg čevapčičev
)
Ker tista hot dog stojnica je skor preveč očitna

Aja, zakaj pa kebaba ne maraš? To je pa moja šibka točka (poleg čevapčičev

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Irma, hehe, o tem kakšne teme se najdejo tle gor, nima smisla razpravljat.
Hotela sem rečt, preveč "ozka" tema je in potem se hitro zaide "s poti". Bolj smiselna bi se mi zdela tema z bolj splošnim naslovom o hitri prehrani in potem bi ti v njej komot še vedno lahko povedala za svoje 3 najljubše jedi in lokacije.

Hotela sem rečt, preveč "ozka" tema je in potem se hitro zaide "s poti". Bolj smiselna bi se mi zdela tema z bolj splošnim naslovom o hitri prehrani in potem bi ti v njej komot še vedno lahko povedala za svoje 3 najljubše jedi in lokacije.
-
uuu
ti bi pa bla pol za enga k je tut nor na kebab
Ej neznam zk (res ne
) ampak kebab meni taak smrdi, da zram ne morm pridet :S kr neki sploh neznam zk
Drgač pa da
sm iz novomeške gimnazije
aja...purple_rain...phaa...to možnost sm tut vidla
ampak ne- hotla sm točno to
xD morda je res ozka, sm pa upala, d se bomo kj nasmejali 

Ej neznam zk (res ne

Drgač pa da

aja...purple_rain...phaa...to možnost sm tut vidla

-
*mala* - Cosmopsiho
Ko js hodila na gimnazijo, še ni blo tiste stojnice (se mi zdi), drugače bi bla zihr popularna
Moj fant tud ne prenese kebaba, meni je pa njami. Pa ga šele ene 3 leta nazaj prvič probala (prej se mi zdel ogaben). Zdele bi enga (ga že več k pol leta nisem
)
Hamburger sem pa jela pomoje le v McDonaldsu, Burger Kingu in KFC. Nisem ravno ljubiteljica (edino na potovanjih, ko treba šparat
)

Moj fant tud ne prenese kebaba, meni je pa njami. Pa ga šele ene 3 leta nazaj prvič probala (prej se mi zdel ogaben). Zdele bi enga (ga že več k pol leta nisem

Hamburger sem pa jela pomoje le v McDonaldsu, Burger Kingu in KFC. Nisem ravno ljubiteljica (edino na potovanjih, ko treba šparat

-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Kraj: Goriče
vegeterjanček v Pinkiju (Kranj) - štručka, razne omakice, majoneza, zelena solata, neka kisla solata, pomfri. jes pliss 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov