Mlekomat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
Heh tudi mi2 z fantom sma za finto 1x v Lj kupla to mleko in je blo prav dobro. Celo boljše od teh kaj ga prodajajo v trgovini. Pol litra 0.5€ torej 1 liter 1€, pa če še vzameš flaško je dodatnih 30 centov (če prneseš svojo pa plačaš sam za mleko). No pa ko sva bla v Lj (pr tržnici ga majo) je ful folka hodlo to kupovat - eni so ga kupli verjetn zarat zajebancije tak k mi2, je pa prišla ena mamica z otrokom in si natočla tole mleko.
Kje pa je v MB tržnica?
Kje pa je v MB tržnica?

-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Baby* napisal/-a:Pozdravljene,
čeprav ima maščob 1,1 je nehomogolozirano
predlagam, da spiješ še mal mleka, da se boš naučila pravilno uporabljati besede...za homologizacijo sm nazadnje slišala pr avtih, morda pa sm preskočila, ko so jo uvedli še za mleko

- Saga_Luxie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2009
Baby* napisal/-a:Mlekomat je ve celju novi gorici mislim da tudi v mariboru liter pa stane 1€. Naj vam še nevem kak ni dobro sčasoma se ga navadiš....za tista mleka iz trgovine kot so alpsko in vse pa bolje da ga ne pijete nič kot pa tistega...
Mogoče veš kje v Celju?:)
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
*zverinica* napisal/-a:Baby* napisal/-a:Pozdravljene,
predlagam, da spiješ še mal mleka, da se boš naučila pravilno uporabljati besede...za homologizacijo sm nazadnje slišala pr avtih, morda pa sm preskočila, ko so jo uvedli še za mleko

mleko pa naj bi bilo homogenizirano, kajne?

-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
sm vedla da je mal predolga beseda pršla 

- Baby*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
*zverinica* napisal/-a:Baby* napisal/-a:Pozdravljene,
Se opravičujem bom pazila za naslednjič Homogenizirano mleko !
Js pa za to tvojo homologizacijo sploh še slišala nisem? ali ta beseda sploh obstaja mislim da je pri avtih homologacija, jst pa ti svetujem da še malo knjig prebereš in malo po netu prebrskaš da se boš naučila pravilno pisat ne pa uporabljat besede ki sploh ne obstajajo! Drugače si pa kupi kakšen SSKJ!
- Baby*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Saga_Luxie napisal/-a:Baby* napisal/-a:Mlekomat je ve celju novi gorici mislim da tudi v mariboru liter pa stane 1€. Naj vam še nevem kak ni dobro sčasoma se ga navadiš....za tista mleka iz trgovine kot so alpsko in vse pa bolje da ga ne pijete nič kot pa tistega...
V enem majhnem merkatorju na začetku celja ko prideš prvi semafor desno ob cesti je en majhen merkator nevem kera ulica je točno tam...
- Saga_Luxie
- Sramežljivka
Za vse ki vas kaj več zanima o teh mlekomatih in mleku nasploh... http://www.mlekomati.com
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz na splošno že par let mleka sploh ne pijem, ker se mi upira...pa včasih sm ga mela rada zdj pa enostavno ne morm. Je pa sodelavka prnesla zadnjič to mleko pa sm naredila par požirkov - pa je dobro, ni glih čist kt bi ga od kmeta prnesu k tist mi je bil pa sploh od nekdaj zanič k se je una smetana gor nabirala pa to, ma pa več okusa kot un iz trgovine...sam več kt par požirkov pa nism mogla narest k se mi je s5 uprl. Očitno sm prestara za mleko 

- EvieTheBooty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2007
haha to je od moje sosolke k majo najvecjo kmetijo z kravami mlekarcami
tko da je nas klas najvecji feni 

-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Saga_Luxie napisal/-a:Baby* napisal/-a:Mlekomat je ve celju novi gorici mislim da tudi v mariboru liter pa stane 1€. Naj vam še nevem kak ni dobro sčasoma se ga navadiš....za tista mleka iz trgovine kot so alpsko in vse pa bolje da ga ne pijete nič kot pa tistega...
V Celju je tut pred Planetom tuš.
- Saga_Luxie
- Sramežljivka
*pikapoka* napisal/-a:Saga_Luxie napisal/-a:Baby* napisal/-a:Mlekomat je ve celju novi gorici mislim da tudi v mariboru liter pa stane 1€. Naj vam še nevem kak ni dobro sčasoma se ga navadiš....za tista mleka iz trgovine kot so alpsko in vse pa bolje da ga ne pijete nič kot pa tistega...
V Celju je tut pred Planetom tuš.
hvala:) zdj k sem se tud mal po Celju potikala sem tudi opazla mlekomat pri Tusu:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov