Meso
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Prispevkov: 270
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
![Slika](http://foodiesabroad.files.wordpress.com/2011/01/cook-a-steak-blue-rare-medium-welldone.jpg)
Vprašanje nima veze sicer z originalnim vprašanjem, vendar je o mesu, tako da nisem hotla odpret nove teme...
Zanima me kako pa vi pripravite zrezke? Zgoraj sem nalepla razpredelnico za občutek
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
![tot :tot:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/dead.gif)
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Prispevkov: 8839
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sem isto za medium rare ali medium. Sem pa že tudi od kolega sprobala, ki je rare, pa je tud kul. Obožujem govedino
Če je pa preveč zapečena, mi je pa ogabna, kot čigumi. Mi je pa všeč tale recept od Jamieja Oliverja:
Sicer ima pa veliko ljudi predsodke proti surovem mesu, potem se pa tatarca ne branijo
Ostale vrste mesa pa težje jem medium, ne vem zakaj.
![hearts :hearts:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/hearts.gif)
Sicer ima pa veliko ljudi predsodke proti surovem mesu, potem se pa tatarca ne branijo
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Ostale vrste mesa pa težje jem medium, ne vem zakaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Prispevkov: 4942
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Meni je tatarski kul, ampak nepečenega zrezka ne spravim po grlu, ker se mi tisti kovinski okus gabi.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7639
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Well done, prosim.
Ne jem tatarca, vseeno pa obožujem "star, suh, surov" meso a.k.a. pršut.![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Ne jem tatarca, vseeno pa obožujem "star, suh, surov" meso a.k.a. pršut.
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Prispevkov: 270
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:Sicer ima pa veliko ljudi predsodke proti surovem mesu
Ja, bi lahko štela tud sebe med njih (ne, ne jem tatarca
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Se pa podpišem pod purple_rain, pršut je zakon ^^
-
*mala* - Cosmopsiho
- Prispevkov: 8839
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Govedina zna bit presneto suha (ker nima toliko maščob kot večina ostalega mesa), zato je boljša manj pečena in na hitro, na visoki temperaturi (kot da zakrkne, da ne gredo vsi sokovi ven). Pa če po peki počakaš 10 min, bo le rozasto bo na sredini (ne bo se kar kri ven cedila
)
Sicer imajo pa super pripravljene v Argentino v Lj. Njami!
Pršuta se pa tud sama ne branim![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Sicer imajo pa super pripravljene v Argentino v Lj. Njami!
Pršuta se pa tud sama ne branim
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- tor
- Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1320
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Sem mislil, da recepte pišete, vidim pa samo, kaj rade jeste.
Tatarca ne jem, po tisti tabeli pa, well done ali pa medium well.
Svinjina je zakon, prašič je le kralj živali:), rad imam tudi govedino, teletino, perutnino, zajčje, konjsko meso.
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Tatarca ne jem, po tisti tabeli pa, well done ali pa medium well.
Svinjina je zakon, prašič je le kralj živali:), rad imam tudi govedino, teletino, perutnino, zajčje, konjsko meso.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Prispevkov: 1633
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
da napišem kak svoj recept.
običajno jem puranje ali piščančje meso. za pripravo uporabim: vegeto, zmes začimb za pečenega piščanca ter še kake začimbe po trenutnem navdihu in popečem na olivnem olju.
običajno jem puranje ali piščančje meso. za pripravo uporabim: vegeto, zmes začimb za pečenega piščanca ter še kake začimbe po trenutnem navdihu in popečem na olivnem olju.
Vsak raj ima svojo kačo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov