Med
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst si dam med v čajček, namest sladkorja, pa v mleko (mnjam!), namažem si ga na kruh (z margarino), k sm bla pa letos v Grčiji, smo pa zmer dobil za zajtrk jogurt z medom...to mi je pa blo pa najhujš, res fuuul dobr! Sm si kupla dol med in si zdj to delam doma, sam pr nas ni tok dober in gost jogurt, k pr njih.
Ja kupujem si pa cvetličnga.
-
someone - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2005
- Kraj: Trbovlje
Yazmeen napisal/-a:Jst si dam med v čajček, namest sladkorja, pa v mleko (mnjam!), namažem si ga na kruh (z margarino), k sm bla pa letos v Grčiji, smo pa zmer dobil za zajtrk jogurt z medom...to mi je pa blo pa najhujš, res fuuul dobr! Sm si kupla dol med in si zdj to delam doma, sam pr nas ni tok dober in gost jogurt, k pr njih.
sej vidim da je tole že fuuul staro, ampak mogoče ti bo pa pomagalo, ta jogurt ki je bolj gost prodajajo v šparu in je prov iz grčije majo jih pa več vrst z medom, navadnega light,...ne vem pa točnega imena kako se mu reče, se lahko pozanimam če te slučajno še zanima

-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Js ga nikol nism pretirano marala, zdj je pa mami prnesla od ene žlahte k pridelujejo naravni med brez cukra in je ful dobr...vsako jutro žličko pa je.. 

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
*Elle* napisal/-a:Js ga nikol nism pretirano marala, zdj je pa mami prnesla od ene žlahte k pridelujejo naravni med brez cukra in je ful dobr...vsako jutro žličko pa je..
Jaz mam itsto naravni med ko ga sosed dela sam, pa mi je najboljša stvar za v čajček, sploh več nisem navajena na sladkanje čaja s sladkorjem.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Pri nas ma dedi za hobi čebelnjak in tudi sam prideluje med (sicer ne ravno veliko, ampak mamo dovolj zase in za kakšnega znanca ali sorodnika, če si zaželi medu). Tudi jaz sem se kar precej navadila na med (najraje mam cvetličnega in kostanjevega) in ga ponavadi dam v čaj namesto sladkorja, če ne morem spat mi pomaga žlička medu in toplo mleko, zadnjič pa sem prvič jedla palačinke z medom in mletimi orehi... božansko! 

-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
buffy-ann napisal/-a:*Elle* napisal/-a:Js ga nikol nism pretirano marala, zdj je pa mami prnesla od ene žlahte k pridelujejo naravni med brez cukra in je ful dobr...vsako jutro žličko pa je..
Jaz mam itsto naravni med ko ga sosed dela sam, pa mi je najboljša stvar za v čajček, sploh več nisem navajena na sladkanje čaja s sladkorjem.

-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Meni je med full všeč, najraje ga pijem v kavi, včasih tudi v čaju. Dostikrat tudi pecivo sladkam samo z medom.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov