Mc'Donalds

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 24. Feb. 2009 23:01

Js sm bla dons :D
Včasih se res zalušta. Pa na bone je še bolš it, kr je cenej :P
Drgač pa zaenkrat (trkam ...) še niso dal narobe al pa mn v vrečko, je pa res, da vsakič prečekiram. Če sm na drive-u pa je gužva, zapeljem čist mal naprej, pa si pogledam, kaj je v vrečki za vsak slučaj.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 24. Feb. 2009 23:12

men se je pa enkrt use ful zagraual tm :tot: napou plastičn sir in rjava solata.... fuuuuujjj... že doug nism bla, če pa že, pa sladoled al pa pomfri samo, kej druzga mi ni sploh...

kašne pa so kej solate tm? majo kšn preliu? (ker brez kisa in soli je niti povoham ne, kaj šele da bi jedla tako solato)
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 24. Feb. 2009 23:30

Ryu napisal/-a:kašne pa so kej solate tm? majo kšn preliu? (ker brez kisa in soli je niti povoham ne, kaj šele da bi jedla tako solato)

Jst sm zanč prvič jedla piščančjo solato, ki me je že dolg mikala in je bla ful njamiii :wink: Tko maš mešano solato, pa piščanca, ki je že mal narezan, sam do konca ga ti, ker ni tko narezan po koščkih. Pa preliv maš tud več vrst..prodajalka mi je razlagala kakšne majo in mi ni blo kej preveč ušeč, no pol mi je rekla, da je italijanski najbolj navaden, pač kis, olje in res je biu ful dober okus. Ma dej Ryu, kaj si me mogla zdej na to spomnt, sm čist lačna ratala :evil: :D

edit:sir je tud gor na solati ja, sam nč ne vem al je bil plastičn a ne, zato ker sem ga dol pobrala, ker ne jem nobenga sira :wink:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 24. Feb. 2009 23:32

ah baraba je baraba :P joke... ma bom šla še to enkt sprobat, mogoče mi bo pa bl ušeč kt tista plastika v 'kruhu'...

čeprou sladoled majo pa super, sploh un s karamelo, njam njam :oops:
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 24. Feb. 2009 23:35

Ja sladoled :scherzkeks: Jst pa zmeri vzamem z jagodnim prelivom pa mi je res najboljš, ker dobiš tud cele jagode noter :D Sem pa šele zadnjič pogruntala, da se ga da naročit tud z dvojnim prelivom in ti da najprej mal preliva, pol sladoled, pol pa še enkrat preliv čez. Sam to je blo pa za moj okus mal preveč sladko use skupi, čeprav sem fuuul sladkosneda :oops:
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 26. Feb. 2009 21:09

Jst sm bla pa včeri na Big Macu. :P
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 26. Feb. 2009 21:52

Js sm pa zadnje čase kar preveč tam...zmeri mi kaj zapaše pri njih... :oops:
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 27. Feb. 2009 9:20

mene pa zanima,tiste ki rade hodite v McDonaldsa,a vam ni hamburger na kšnih štantih, boljši od tega v macu? men ta McDonaldsov res ni ničemer podoben-velik za dva grižljaja, spužvast kruh, meso ma čuden okus,skoraj nič zelenjave, men deluje ful plastičen. jest se še od unga tavelkega v lepiniji ne najem,kaj šele od tega. pa pomfri mi ma tud tak čuden okus :?
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 27. Feb. 2009 9:51

Jaz mogoče hodim ravno zaradi tega,ker nimajo tako gromozanskih hamburgerjev. Ponavadi jem dvojni cheesburger+srednji pomfri in se tako najem, da povedat ne morem. Zakaj bi si kupovala onega velikega na štantih,če vem da ga itak ne bom celega pojedla. Pa nevem, meni se ne zdi nič plastičen ali pa da bi pomfri imel čuden okus...Jaz grem prav rada tja, zdaj ko se mi ne da vsak dan kuhat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Feb. 2009 12:44

softTouch napisal/-a:mene pa zanima,tiste ki rade hodite v McDonaldsa,a vam ni hamburger na kšnih štantih, boljši od tega v macu? men ta McDonaldsov res ni ničemer podoben-velik za dva grižljaja, spužvast kruh, meso ma čuden okus,skoraj nič zelenjave, men deluje ful plastičen. jest se še od unga tavelkega v lepiniji ne najem,kaj šele od tega. pa pomfri mi ma tud tak čuden okus :?

Sem sicer vegetarijanka in torej ne jem njihovih hamburgerjev, ampak zame tist njihov hamburger ni hamburger! :) Ker res ni ničemer podobn-ful majhen, čudno meso, nobene omake...
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 27. Feb. 2009 13:17

softTouch napisal/-a:mene pa zanima,tiste ki rade hodite v McDonaldsa,a vam ni hamburger na kšnih štantih, boljši od tega v macu? men ta McDonaldsov res ni ničemer podoben-velik za dva grižljaja, spužvast kruh, meso ma čuden okus,skoraj nič zelenjave, men deluje ful plastičen. jest se še od unga tavelkega v lepiniji ne najem,kaj šele od tega. pa pomfri mi ma tud tak čuden okus :?

Ne vem... tisti ta mali res niso nicemer podobni ampak tisti, ki se spreminjajo (pac razlicni meniji npr tirolski ipd), tisto pa je konkreten hamburger z omako in vsem..
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 27. Feb. 2009 13:31

haley napisal/-a:

Sem sicer vegetarijanka in torej ne jem njihovih hamburgerjev, ampak zame tist njihov hamburger ni hamburger! :) Ker res ni ničemer podobn-ful majhen, čudno meso, nobene omake...

No kakorkoli. Meni so dobri in ne premajhni, ker pač ne potrebujem nevem kako velikega hamburgerja, da sem sita in mi ne manjka ne omaka in ne zelenjava. Če hočem jest kaj bolj zdravega si naročim ono solato ko je piščančji zrezek zraven.Mjami...

Aja pa glede teh hamburgerjev smo itak še malo odzadaj,ker ko sem šla v Maca v Nemčiji so imeli toliko izbire in toliko nekih drugih(novih) hamburgerjev, ki bodo k nam prišli čez nekaj let komaj-če sploh :D
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 27. Feb. 2009 13:45

Jaz jem vedno bigmac ali dvojni cheesburger, namesto pomfrija pa solato. Mi je pa bil ful všeč v Italiji tisti z 280 gr :D ki je imel parmezan Parmigiano Reggiano (non si fabrica, si fa! :D)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 01. Mar. 2009 10:25

V Franciji imajo v macih nadvse božansko solato - cheese & apple (mešana solata, gorgonzola, koščki jabolk). Aja pa ketčup je tudi za džabe. Pri nas je vse skupaj bolj bogo, še najraje imam pomfri. :)
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 01. Mar. 2009 11:08

Ja je plastičen ja, sam sej greš v meka takrat, ko se ti zalušta plastična svinjarija, vsaj jst :D

Sm pa v Londonu dobila neki najbol ogabnega sploh - plastičen ajjc. Res je bil čudne rumenozelene barve, pa če se ne motm je bil celo nekak oblikovan, pa res je bil zanč, mislm dvomm, da je sploh bil taprav jajc, niti ni mel takega okusa, kaj šele videza in barve. Iki. Najbol smešno mi je pa bio mleko al jogurt v meku :D

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov