Mc'Donalds

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 04. Feb. 2009 22:06

Jst ne prebavlam te hrane. Fuuuul mi je zanč, zato se tut na velko izogibam macu, ker ne morm gledat ljudi, k si tlačjo tiste zanč hamburgerje vase. Tud pijače si ne naročam, ker itak ne maram gaziranih. Edino sladoledu se ne morm upret, res majo nesramno dobre, ampak so ful presladki.

(Enkrat sm rekla, ajd, nej bo, pa sm si naročila neko solato, k jo je blo potem treba pretrest v lončku. Dobesedno :( )
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 04. Feb. 2009 22:11

Ja, sej tko je mišljen, da pretreseš solato :) Jst si vzamem uno, k dobiš zravn še piščančji zrezek, pa mi je ful fajn, pa vodo maš zravn, če vzameš meni.
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 3. 2008
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 04. Feb. 2009 22:21

Jas tudi nisem glih neki fan Mc-a, edino pite so mi dobre pa tisti sladoled mc flurry al kaj že je... drugače pa raje dam par€ zraven, pa mam fajni obrok v Tacosu :D
*Ina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ina* » 05. Feb. 2009 0:22

Mmmmmm če bi bil zdrav, bi bla vsak dan tam, tko sem samo parkrat na leto. Sploh ne vem kaj mi je, da se ne morm upret vonju Mcdonaldsa :oops:
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 05. Feb. 2009 0:31

sončk napisal/-a: Tud pijače si ne naročam, ker itak ne maram gaziranih

Saj imajo tudi vodo in pomarančni sok, kakor jaz vem :nixweiss:
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kobilica* » 05. Feb. 2009 8:53

Midva prisegava na dvojne cheeseburgerje. Pa prav nič drugega. Smo hodili po macih v tujini, pa koj, ko se je tukaj odpr, pa ne vem, a sem imela takrat tako zanič okus, a so se oni poslabšali. Vse ostalo mi je suho, pusto in zanič. Včasih bi znorela za uno omako v Big Macu, zdaj se mi zdi, da je sploh ni več.
Dvojni cheesi so mi pa všeč, ampak se tudi malo izogibava. No, na 14 dni skoraj pade :eek:

Mi je bilo pa v Ameriki všeč, kjer imajo zajtrke, ko dobiš na kruhku tako v orogcu zakrnjeno jajce in 'sousage', samo da je to tak bolj kot pleskavica. Verjetno prav ogabno nezdravo, amapk dooooobro. Na srečo sem živela zelo daleč od Maca :D
Uporabniški avatar
Žanna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Žanna » 13. Feb. 2009 12:27

Jaz nisem bla že najmanj eno leto. Včasih sem bila večkrat, ko sem še hodila v srednjo šolo. No zdej tud mal pazim na kilce in se izogibam. Drugače mi je pa v redu hrana (ne vsa), ene 2krat na leto.
Uporabniški avatar
Žanna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Žanna » 13. Feb. 2009 12:27

Jaz nisem bla že najmanj eno leto. Včasih sem bila večkrat, ko sem še hodila v srednjo šolo. No zdej tud mal pazim na kilce in se izogibam. Drugače mi je pa v redu hrana (ne vsa), ene 2krat na leto.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 13. Feb. 2009 12:35

oh jz bi se pa rada zredila pa grem parkrat na mesec tja jest pa se mi nč noče poznat :cry:
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 13. Feb. 2009 15:47

Nadine napisal/-a:oh jz bi se pa rada zredila pa grem parkrat na mesec tja jest pa se mi nč noče poznat :cry:

S tem si boš kvečjemu zdravje pokvarila :wink:
Pa po možnosti nakopala celulit, ne pa zdravo pridobljene teže...
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 14. Feb. 2009 13:01

Ja, raje probaj na kakšen drugačen način - več obrokov ali pa enostavno - pridi k meni pa boš kmalu dobila par kilc. :)

Js v Macu jem pomfri, pito, sladoled in to je vse. Velikokrat gremo po kinu, drugače pa ne.
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 16. Feb. 2009 15:30

Jst v meku (če že) najraj uzamem kkšn pomfri, sladoled, pito.. če pa karkoli "mesnega" jem, mam pa po tem zmeri prebavne motnje - ful me želodec boli.. ne vem zakaj bi blo to.. uglavnem, se res probam izognt hamburgerjem, drgač mi pa tud okus ni ne vem kaj.. :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Feb. 2009 16:23

ok, ni me strah priznati.i love mcdonalds. rada imam cheese burgerje, domači krompirček, big maca niti ne več. pa tudi mc sundayu z jagodo ali karamelo se ne morem upreti.pa tudi njihov juice mi je ok.tja pa grem ponavadi enkrat na dva tedna.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 16. Feb. 2009 17:38

decembra, ko smo malo grešili :oops: , sem jedla krompirček (mislim, da domači, pomfri mi ni dober) in jabolčno pito. dobra mi je tudi čiken premier solata :D , ampak je pohan zrezek :roll: in preliv vsebuje ogromno sladkorja. torej, ne pride zame poštev.

aja, pa kapučino mi je dober. :gut:
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 16. Feb. 2009 18:16

Naju s fantom je pa zadnje čase kr neki McDonalds piču in sva bla ene 4 krat v pol leta :oops: No sej ni neki velik, sam jst bi bla tam ful pogosto, ker mi je ful dobr. Vsaj tist kar sem probala. Joj če neb blo tko fakin redilno. :evil: Sam ok, na vsake tolk časa se mal pregrešim. Leta nazaj sem zmeri jedla samo krompirček pa sladoled z jagodnim prelivom. Tisti hamburgerji mi niso kej preveč dišali, no zdej sm pa enkrat probala mkčikna pa mi je res dobr. Ostali me niti ne mikajo. Enkrat morm probat še uno piščančjo solato! Je pa tale mac men sicer ful dobr sam tko...za kdaj pač :wink:

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov