Mc'Donalds

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Okt. 2009 14:37

Malce OT: Kako pa narediš jogurtov preliv? Bi ga z veseljem delala doma, pa mi nikoli ne uspe :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 12. Okt. 2009 16:32

....
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 12. Okt. 2009 23:02

najbol je doma kuhat ;) sam veš kva daješ not in kaj hočeš not...pa še partner/ica bo vesela če znaš dobr kuhat :D

gre ljubezen skozi želodec?
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 17. Okt. 2009 22:18

Sem šla včeraj in sem bila razočarana nad ponudbo.
Prvo sem hotela naročit en meni, ki je bil v akciji. A niso imeli soka in potem tista cena ni več veljala, če vzamem drugo pijačo, ker ni isti komplet.
Na koncu se odločim za hamburger, mešano solato, krompirček in pomarančni sok. Ko sem vse to pojedla sem bila še vedno lačna, ker porcije so res majhne. Mešana solata je vsebovala samo zeleno solato s parimi nastrganimi korenčki. Krompirček je bil čisto tanek in sploh ni imel več pravega okusa tak kot je bil.
Uporabniški avatar
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Podganca » 17. Okt. 2009 22:20

če že, potem grem na McFlurry :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Okt. 2009 8:43

:schlaumeier: ŽuŽa, nikol več v meka. Sam škodo dela.
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 18. Okt. 2009 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
~lucka~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ~lucka~ » 18. Okt. 2009 11:11

js ne hodim v take restavracije, seveda so izjeme le ko grem na kakšno potovanje pa se na letališču ustavimo tudi na taka kosila :) drugače pa ne
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 18. Okt. 2009 15:04

Jaz grem enkrat na leto. Mi pa tale njihova hrana ni kaj dobra.
Sploh me pa moti tole njihovo ustvarjanje smeti!!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 18. Okt. 2009 16:18

Ne grem, doma kuhamo ali v kakšno restavracijo.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Coco.Chanel.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Coco.Chanel.* » 18. Okt. 2009 18:36

Jaz pa hodim tko 1x na teden v Mcdonald's, največkrat po šoli ali pa za večerjo. Slabih izkušenj [razen tega, da kdaj pozabijo slamico zraven dat] še zaenkrat nimam [ trkaaam=) ], najraje pa naročim Mcnuggets-e,pomfri, solate vseh vrst ter mcflurry-ja seveda :) zahvaljujoč mojim dobrim genom [hvala mami :D ] se mi ta razvada nikjer na telesu ne pozna, zato brez slabe vesti vsak teden zavijem v Mcdonald's :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 18. Okt. 2009 18:39

A slučajno katera ve, kako bi doma naredila domači krompirček (trenutno se imenuje Wedges, al kaj že), tak kot v McDonaldsu? Ker mi je tak dobr :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Okt. 2009 19:32

Coco.Chanel.* napisal/-a:Jaz pa hodim tko 1x na teden v Mcdonald's, največkrat po šoli ali pa za večerjo. Slabih izkušenj [razen tega, da kdaj pozabijo slamico zraven dat] še zaenkrat nimam [ trkaaam=) ], najraje pa naročim Mcnuggets-e,pomfri, solate vseh vrst ter mcflurry-ja seveda :) zahvaljujoč mojim dobrim genom [hvala mami :D ] se mi ta razvada nikjer na telesu ne pozna, zato brez slabe vesti vsak teden zavijem v Mcdonald's :)

Jst sm tud skos mislna, da se mi nikjer pozna. No ja, kilogramov mam tok kot vedno, sam celulit se je pa kr začel pojavlat :? .
Uporabniški avatar
Coco.Chanel.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Coco.Chanel.* » 18. Okt. 2009 20:40

ŽuŽa napisal/-a:
Coco.Chanel.* napisal/-a:Jaz pa hodim tko 1x na teden v Mcdonald's, največkrat po šoli ali pa za večerjo. Slabih izkušenj [razen tega, da kdaj pozabijo slamico zraven dat] še zaenkrat nimam [ trkaaam=) ], najraje pa naročim Mcnuggets-e,pomfri, solate vseh vrst ter mcflurry-ja seveda :) zahvaljujoč mojim dobrim genom [hvala mami :D ] se mi ta razvada nikjer na telesu ne pozna, zato brez slabe vesti vsak teden zavijem v Mcdonald's :)

Jst sm tud skos mislna, da se mi nikjer pozna. No ja, kilogramov mam tok kot vedno, sam celulit se je pa kr začel pojavlat :? .

jah, dokler nebo še mene doletelo se najbrž nebom obremenjevala :? ponavadi začnemo skrbet potem, ko je problem že tle. Mogoče bi res lahko malo omejila prehranjevanje v Mcdonald'su...bolš preventiva kot kurativa :D sam če majo pa tak božanski pomfri & nageeece :eek: :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 18. Okt. 2009 21:51

ŽuŽa napisal/-a:

Te probleme ima precej punc, ki zahajajo v to restavracijo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 18. Okt. 2009 21:55

Ampak ta svinjarija te res zasvoji :eek: Meni načeloma sploh ni všeč hitra hrana, na izletu v Prago smo pa par dni malo več jedli v Macu in KFC-ju in na koncu sem že prav fizično hrepenela po teh plastičnih sendvičih. Na srečo me je minilo ob povratku v domovino :)

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov