Mc'Donalds

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie7 » 21. Jul. 2009 9:26

Edino kar je (zame) užitno iz McDonald'sa je McToast in McFlurry. Enostavno ne morem jest take hrane. :tot: Pa še draga je glede na količino ki jo dobiš ...
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a arianna87 » 21. Jul. 2009 10:37

uuu, meni je pa McDonalds všeč :) sicer ful malkrat dejansko grem kaj pojest (mogoč 5x na leto), ampak so mi pa meniji prav fajni....edino kar ne maram je, da dajo za moje grlo preveč ledu v pijače.
Mi je pa prav hecno, ko se vsa pacasta ukvarjam tist hamburger lepo po damsko pojest :)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 21. Jul. 2009 11:42

A sploh še kje delajo McSladoled z bonbončki Smarties?? Nikjer ga več ne najdem. Prodajajo samo še neke KitKat in M&M kombinacije... To pa ni ravno dobro...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 30. Jul. 2009 18:18

Ja še vedno so Smartinsi
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Jul. 2009 18:23

A je katera že bla v McCafe na Rudniku? A je dobra kava?

Upam da kaj boljša kot v McDonaldsu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Jul. 2009 21:47

MilkyWay napisal/-a:A sploh še kje delajo McSladoled z bonbončki Smarties?? Nikjer ga več ne najdem. Prodajajo samo še neke KitKat in M&M kombinacije... To pa ni ravno dobro...

Js sm tud še vidla smartiese...
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 31. Jul. 2009 7:20

*mala* napisal/-a:A je katera že bla v McCafe na Rudniku? A je dobra kava?

Upam da kaj boljša kot v McDonaldsu.

Jaz sem jo pila v Rimu :D Dobra je, čeprav mi je bila boljša vroča čokolada... Pa imaš ogromno sladic na izbiro, njami :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 01. Avg. 2009 10:09

Ja zanč sm vidla da bojo odprl neko McD slaščičarno...A je že kje odprta?Jst bi uno tortico jagodno k je na sliki jedla hehehe
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Avg. 2009 10:32

^^ Ravno na prejšnji strani sem spraševala po tem. Na Rudniku je, pač v McDonaldsu (oz. zdraven) je McCafe in imajo mnde kavo (in take stvari) ter slaščice.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 01. Avg. 2009 10:37

^verjetno misliš ta McCafe na Rudniku, ki ima na izbiro tudi veliko sladic. Je že odprto to...

Ne štekam pa kako se ne najeste od enega hamburgerja, krompirčka in pijače. A res toliko pojeste drugače, da vas (punce) to ne nasiti? Ker jaz še celega cheesa ne morem pojest, če si pač naročim cel meni in sem potem res dolgo dolgo sita.Cena se mi zdi tudi sprejemljiva glede na to kaj dobiš.

Zdaj že dolgo nisem bila in se mi ful lušta :D
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 01. Avg. 2009 10:55

Ja zanč sm vidla da bojo odprl neko McD slaščičarno...A je že kje odprta?Jst bi uno tortico jagodno k je na sliki jedla hehehe

Saj sem na prejšnji strani prilepila link... Tukaj si lahko prebereš več :biggthumpup: :

cukr8 napisal/-a:
cukr8 napisal/-a:Kaj pa tale kavarna McCafe, a to že obratuje na Rudniku? Sem včeraj opazila plakate s torticami in kavo :)

Ahaa, sem že našla informacije glede nove McDonald's-ove kavarne, če koga zanima :wink: :

http://www.dnevnik.si/novice/vase_novice/1042280205

:kaffe:
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 04. Avg. 2009 9:50

Jz sem zadnjič jedla v Avstriji v Macu in imajo ful dobre zadeve. Lahko bi se naši kej po njih zgledovali, glede na to, da iz tam vozjo material.
Imajo tortilje, ki so ful dobre, veliko več različnih sendvičev in solat. Pri solati lahko izbiraš ali boš ocvrt zrezek zraven ali pečenega na žaru. Prav tako sladice, jedla pa sem Čoko bananen, isto kot jaboljčna pita, sam da je banana notr in pa sladoled. Njami.... Cene pa primerljive.
Men se Mac ne zdi drag, glede na to, da se midva s fantom ornk najema za dobrih 10€. Pa sploh ne pojema malo, vsaj on ne, ker vedno dva sendviča naroč, pa ne kupujema teh mali hamburgerju in cheesburgerjev.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 05. Avg. 2009 8:08

Uf, v Macu pa ze nisem bila cca. eno leto... Sicer nikoli nisem bila neka obozevalka te hrane, ampak tak za sproti (iz šole), je bilo pa dobro... Največkrat sem posegla po hamburjerjih in cheeseburgerjih ter pomfriju... :)
pikiccca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pikiccca » 09. Avg. 2009 19:16

Men je tud mcdonalds čist brezveze. :blah: Obiščem ga enkrat letno, pa še takrat k res ni druge izbire. :zunge:
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 16. Avg. 2009 17:10

meni je bil pa mcdonalds neki najbolšga ko sem bila majhna..skos sem jedla happy meal pa igračke menala da sm ja mela vso zbirko, kasnej sm prešaltala na fish mac meni in sm to jedla ene 4 leta skos tam, ene 2x na teden sm se fajn napokala..zdaj pa občasno še kakšen sladoledk:)

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]