Mc'Donalds

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 15. Jan. 2009 19:22

^ Sej vmes je padla kakšna pica ali pa kakšna pašta, za kosilo al večerjo. Cene so pa take, da te zvije. Kjer pa imaš samopostrežno varjanto pa je prekuhano in slabo.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 15. Jan. 2009 20:16

heh, premišljujem, kaj sem jedla, ko sem bila v Rimu, pa se ne morem spomniti (je bilo pa pred 4leti) :D
se mi pa zdi, da je bila hotelska hrana. sicer pa v rimu tudi jaz ne bi zavila v maca, ker so italijani preveč znani po svoji kuhinji. in no ja, če si že nekje 'po svetu' mi ni škoda dati par evrov na obrok več.
sicer pa, kakor komu.
je pa res, da ko je hrana nepreverjena ali celo neužitna, je mac (ali tovrstne zadeve) še najboljša izbira.
:)
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 15. Jan. 2009 20:33

Ja sej no, vsakemu svoje. No sej, ko sva bila pred Rimom še 3 dni v Terni, sva itak jedla italijansko hrano, ki je bila super. V Rimu pa se žal full pozna, nažalost ne par evrčkov.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 15. Jan. 2009 22:40

men je ful dora hrana v mcdonaldsu, in kr dostkrat jem tam
vedno jem chicken mcnugetts, pomfri pa sladko kislo omako, njammmm :cool:
skos bi loh jedla tm :D
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 15. Jan. 2009 22:47

Men zapaše enkrat na pol leta. In zmeri jem BigMaca pa pijem fanto. Pa pr dragem pomfri, k ponavad meni vzame...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 16. Jan. 2009 9:10

uf, jest pa ne maram McDonaldsa.vse mi ma enak okus po prežganem olju, hamburger si ne zasluži svojega imena, un sladoled mi deluje kot plastika, fuj... včasih grem edino,če smo s kolegicami v Koloseju pa pol one vedno hočejo v McDonaldsa. to je nekajkrat na leto. če že, grem velik rajš v en kiosk na taprav hamburger al pa burek (pa tud to ne vem kdaj se je nazadnje zgodil)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 16. Jan. 2009 11:34

Vse bi dala, da bi biu tuki zravn službe kakšn McDonalds. :eek: :D
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 16. Jan. 2009 13:54

mcdonalds mi načeloma ni tok dobr da bi se redno prehranjevala tam, ampak mi pa zapaše vsake 3-4 mesce...čudno mi je pa to, da mi po "težki" noči samo taka hrana usaj mal porihta želodčk..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jan. 2009 14:02

To ni čudno, mačka se pozdravi z maščobo :)
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 16. Jan. 2009 14:05

jap, ampak sm prej pričakovala da bi mi sedu kkšn burek al pa kej podobnega, ampak v tistem momentu mam vedno v mislih samo mcdonalds :) al pa čokolino...
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 18. Jan. 2009 23:21

jz meka načeloma ne maram, če pa grem tja grem pa na kavo al pa na sladoled :)
ne maram fast food-a k me sam napihne pa sm sita pol ure pol pa ful lačna ratam...
tko pač je pr taki hrani :)
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 18. Jan. 2009 23:34

Js ne maram preveč MacDonaldsa.Mogoče 1x-2x na leto jem tam.Ko smo bli v Londonu in smo šli mimo kuhinje sem hmal bruhala kolk je smrdelo. :?

Če že jem hitro hrano mam raje kebab, kšn burek al pa hamburger v burekđinici ker je definitivno bolj 'zdrav'. :)
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 19. Jan. 2009 17:20

Meni je mec kar vsec. Ne jem ravno pogosto tam, ker je malcek predrago za moje pojme.. :) za tak dnar si ziher dobis zdravo porcijo hrane..

Vecinoma vzamem tisti sendvic, ki je v akciji (pa ne v stilu da je poceni), tisti ki so vecinoma veliki. Ker lahko pojem pol pa mi je ze cisto dovolj.

Ali pa mcnuggetse s sladko kislo omako. Tukaj se pa stvar vecinoma konca.

Od sladic mi je vsec brownie z dvojnim prelivom.

Vem, pa da samo od tega nebi mogla zivet. Zadnjic, ko sva bila z lubijem v MB, sva sla trikrat v McDonaldsa (v treh dneh!) in mi je bilo too much. Na koncu ga sploh nisem mogla vec videt, bruh.

Mi je pa se vedno boljsi kebak ali kak bolj domacen hamburger :). Enx sem nekje na stajerskem narocili jumbo hamburger in je imel IDENTICEN okus kot v macu.. :) s tem da je bil 10x vecji...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Jan. 2009 19:24

Men se zdi, da sem prevečkrat v mcdonaldsu :?
Vem, da ta hrana ni zdrava pa tudi cene niso ne vem kako nizke. Samo recimo v našem kraju se večina picerije zaprejo ob 22h, ostalih nekih restavracij nimamo in če si bolj dolgo zvečer zunaj je na voljo samo še kebab, to pa pri meni odpade, ker ne jem mesa in mcdonalds.
V mcdonaldsu največkrat naročim kakšen fish menu z domačim krompirčkom pa tisto smetanovo omakco...mmm :) Pa ful mi je fajn kakšna tista pita, pa poleti sladoled.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 19. Jan. 2009 19:47

ja samo meni se zdi vseeno boljš jest oz. je bolj zdravno u meku k pr kšnih šiptarjih hamburjerje k prijemajo z umazanimi rokami, pa si mal švic obrišejo pa mal po laseh k so polni gela :?
u meku morajo vse z rokavicami prijemat, ful je poskrbljeno za higieno v glavnem, cvrejo pa v kokosovem olju ki je baje ful bolj zdrav itd.

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]