Mc'Donalds

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 22. Avg. 2006 7:46

Ja vegetarjanček je res zakon... :wink: V Meku mi je pa od vsega še najbolš un solatni preliv 1000 ne vem česa (k nikol ne vem, pa zmerej rečem sam 1000 :wink: ) pa jagodn sladoled... Pol se pa že kr neha glede na to, da nobenga mesa ne jem...
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 22. Avg. 2006 7:53

ful lepo so preuredili Mc Donalds na Celovški...zakoooooooon je :D
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 22. Avg. 2006 8:01

Bleh, men pa nikol ni blo do McDonaldsa... sploh mi ni okusno tam jest, drugič je pa tolk mal, da se niti ne naješ.
Grem 1000x raje na sirov burek! :razz:
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 22. Avg. 2006 8:23

jaz pa vsake tolko pojem kaj :) priznam pa da mi je par stvari v mc Donaldsu ful vplivalo na moj želodček in so šle po hitrem postopku ven, tako da ne hodim kaj preveč papcat tja :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 22. Avg. 2006 8:33

Mimi_M napisal/-a:Bleh, men pa nikol ni blo do McDonaldsa... sploh mi ni okusno tam jest, drugič je pa tolk mal, da se niti ne naješ.

jst sm čist istega mišljenja! sploh ni mi do McDonaldsa...za tak dnar k bi se tam najdla bi si lahk par bureku kupila&crknla od sitosti :D
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 22. Avg. 2006 18:43

**SiMoN@** napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:Bleh, men pa nikol ni blo do McDonaldsa... sploh mi ni okusno tam jest, drugič je pa tolk mal, da se niti ne naješ.

jst sm čist istega mišljenja! sploh ni mi do McDonaldsa...za tak dnar k bi se tam najdla bi si lahk par bureku kupila&crknla od sitosti :D

Preden sem delala v Meku sem tudi jaz jedla tam mogoče največ dvakrat na leto, potem te pa ta hrana, ko jo ješ vsak dan, kar zasvoji in rata najboljši plastični okus na svetu :) ... tako da si jo zdej privoščim enkrat na dva meseca, ker če bi stalno jedla tam, bi bankrotirala pa še všeč mi ne bi bilo več tok (aja, da ne omenjam tega, da bi bla še bolj debelajsasta :) )

Drugače je pa res tisto, da moraš dati napitnino v skupno blagajno, ker se s tem pokrije ves minus od blagajn - se pa mimogrede zgodi, da ti zmanjka kak tisočak ... še posebej, če je gužva.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 22. Avg. 2006 22:45

norolescentka napisal/-a:
Sugar_baby napisal/-a:hehe evo to ti pa lohk jst povem k delam tm :D

zato ker mora bit vroča...sej se reče recimo vroča jabolčna pita..morjo bit vroče..pa tud pečejo se v olju v na velikih stopinjah in ker so skos sveže se v tistih 20minutah ne ohladijo in gostje dobijo sveže :wink:

ok hvala za razlago. emmm a mi lohk poveš še kaj je to za eno testo?ker je tko ko neko cvrtje bol k pa katerkol testo. take "skrite "stvari so me zmer zanimale :D

ej to pa nimam pojma :D :wink:

AtomicKitty napisal/-a:ful lepo so preuredili Mc Donalds na Celovški...zakoooooooon je :D

a ti to mislš na šmartinki..ker tega na celovški še nismo prenavljal! zdej med počitnicami smo prenovil tega na šmartinki in je res lepo :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 22. Avg. 2006 23:31

Latte napisal/-a:Ah ja, pomfri in sladko kisla omakca :love:

mmmmmmmmm jami jami :D

drgač kar se ozadja tiče pa napitnine, sj mi ne mormo nč narest, v usakem podjetju je neki kar ne štima.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 22. Avg. 2006 23:42

Ancica napisal/-a:
Drugače je pa res tisto, da moraš dati napitnino v skupno blagajno, ker se s tem pokrije ves minus od blagajn - se pa mimogrede zgodi, da ti zmanjka kak tisočak ... še posebej, če je gužva.

ja pa še to sm pozabla komentirat :)

jst recimo mam zlo malkrat minus na svoji blagajni..ubistvu sm ga mela do zdej sam ene dvakrat..na srečo! drgač pa to sploh ni res da kr zgine!! jst sm mela minus čist slučajno ker sm očitno komu ene 100sit ponesreč preveč vrnila..drgač pa keš ne more tm kr tko zgint!! :wink:

pa pri nas je to ful dobr poštiman glede plusa. men se zdi čist prou da gre tista napitnina meku..zato ker takrat ko ma nekdo plus, se zlo hitr oglas zakaj ta keš ni njegov, a ko mamo pa mi mekovske partyje pa je zastonj in pijača in hrana, pa lokali vip rezervirani in use to mek časti, takrat so pa usi tih pa noben ne praša kje je mek dubu denar za use to :roll: a večinoma gre ves ta keš iz tega k mamo mi plus...drgač teh partyjev verjetno sploh ne bi blo! :roll:
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 23. Avg. 2006 6:14

Sugar_baby napisal/-a:jst recimo mam zlo malkrat minus na svoji blagajni..ubistvu sm ga mela do zdej sam ene dvakrat..na srečo! drgač pa to sploh ni res da kr zgine!! jst sm mela minus čist slučajno ker sm očitno komu ene 100sit ponesreč preveč vrnila..drgač pa keš ne more tm kr tko zgint!! :wink:

Ja no, sej tko sem mislna, da zgine, ker ponesreč komu preveč daš. :)
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 23. Avg. 2006 9:15

ej men je bil pa nanaj sendvič tist neki grškega..................kao gyros??a kod ve če še to kej naokol pride??njamsinajmsi :P
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 23. Avg. 2006 11:29

norolescentka napisal/-a:ej men je bil pa nanaj sendvič tist neki grškega..................kao gyros??a kod ve če še to kej naokol pride??njamsinajmsi :P

sej ta sendvič je glih zdej v poletni promociji u meku...pa bo še do konca septembra :wink:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 23. Avg. 2006 12:40

Sugar_baby napisal/-a:
norolescentka napisal/-a:ej men je bil pa nanaj sendvič tist neki grškega..................kao gyros??a kod ve če še to kej naokol pride??njamsinajmsi :P

sej ta sendvič je glih zdej v poletni promociji u meku...pa bo še do konca septembra :wink:

jeeeeeeeej super!parapapa i'm lovin' it :D
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 23. Avg. 2006 14:44

obožujem meka :razz:

sploh big mac, pomfri, solate (sam so predrage tako da glih 1x na leto), pa vse ostalo, njam
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Avg. 2006 15:29

ooo i m love n it :love:

makdonalds je zmaga... :D
vse mi ej dobr iz tam..najraj mam pa pomfri, big maca, pite vse, toast, mkčikna, mgnatse...in pa itak VANILIA ŠEJK :blume: mmmm, sm kr lačna ratala...

sam ful je predrag, to me ful moti :? drgač je pa najboljši :)

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov