brandibelle napisal/-a:ok zihr bom su v 1001 dar to kupt? k kosta ohohoho evrov..
a res nima noben doma nbenih posodic plasticnih?
Jaz jih imam ogromno, velik set tudi takih cenejših vseh velikosti in oblik, ampak tiste nimajo neprodušno zaprtih pokrovov
- kar je pa pomoje najpomembnejša lastnost take posode, kot jo išče tista punca za prenašanje v službo. Take so tiste iz 1001 daru in so super, jaz jih npr. uporabljam za shranjevanje solate v hladilniku ali pa kislega zelja, ko je enkrat vrečka odprta - niti malo vonja ne pride ven. Lahko jih imaš tudi za kosmiče doma, ostanejo sveži in hrustljavi dlje časa ipd.
Drage pa tudi niso preveč oz. vsaj ne toliko, da si ne bi mogla privoščit kakšne
(evo, namesto par vrečk črvov, pa imaš investicijo za večkratno uporabo
). Imajo pa tudi v Leclercu podobne na čisto isti način, tiste so pomoje še bolj ugodne.
EDIT: aha, super, da si našla
No, jaz imam take... z običajnimi pokrovi, ki se lahko odprejo med prenašanjem, jaz ne bi eksperimentirala (oz. lahko se da kakšno elastiko čez), tako da samo takim zaupam
:

)..
Sicer kave ne pijem niti nimam izkušenj s termovkami, ampak sem slišala, da so v redu, tudi po 5 ur naj bi obdržale toploto
Aja, sem pa drugačne gledala, kot je prilepila *mala* - tisto je bila prav termovka z ročajem.