Kuhano vino
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Prispevkov: 510
- Na forumu od: 10. 7. 2007
jz pa ne maram preveč sladkega, ker mi kar usta zategne
najbolš mi je razmerje: 1 l vina, slabe pol litra vode, za cuker pa ne vem napamet kolk ga dam...ene 4 žlice...pa klinčke, cimet, limono (al pa pomarančo)
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
-
Hyades - Kofetarica
- Prispevkov: 623
- Na forumu od: 22. 6. 2008
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
Sem ga pa velikokrat kuhala, belega in crnega. Kaj sem dala notri? Torej najprej sem zavrela vino, vrgla not en kup sladkorja in na koncu preden sem postregla se klincke.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1109
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jaz ga mam ful rada, sploh rdečega. Pa tko diši. In velik bolši mi je brez cukra.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1427
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
ŽuŽa napisal/-a:Men je ful dobr; ampak more bit belo. Pa prov sede tkole pozim, ko je mraz.
ja, obvezno more bit belo
![tongue :P](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/tongue.gif)
s cimrami smo ceu decembr skozi to pile in mi je tko dobro da se ga preprosto nism upala naveličat
![tongue :P](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/tongue.gif)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov