Kuhano vino
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Hehe očitno hmal edina pijem sam rdečega, se vidi, da sm Primorka . Drgač pa ga vedno pijm pozimi, če se pije kej alkoholnega al pa zato, da me ogreje. Lih prej sm bla na pijački z mojim ljubim in sm si enga prvoščla.
Drugače pa kljub temu, da kuhano vince obožujem (s punu cukra, klinčki, cimetom, limonco), ga še nism sama kuhala, se vedno pustim postrč, tako da me strežejo al u študentu al bivše cimre al pa natakarji .
Drugače pa kljub temu, da kuhano vince obožujem (s punu cukra, klinčki, cimetom, limonco), ga še nism sama kuhala, se vedno pustim postrč, tako da me strežejo al u študentu al bivše cimre al pa natakarji .
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Yeah, tor. Štajersko belo!
Najraje belega, če pa je pa tudi rdečega spijem. Nazadnje sm ga pila za novo leto, smo ga požlampali ene 4L (samo kuhanga, kje je blo še ostalo ). Samo zeblo nas ni!
Najraje belega, če pa je pa tudi rdečega spijem. Nazadnje sm ga pila za novo leto, smo ga požlampali ene 4L (samo kuhanga, kje je blo še ostalo ). Samo zeblo nas ni!
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
A rdeče se tudi pije tako kot belo? prvič slišim
drugače pa, ne maram alkohola, ampak kuhano vino ma pa prav fajn okus (če je dooosti vode poleg, drugače je premočno )
drugače pa, ne maram alkohola, ampak kuhano vino ma pa prav fajn okus (če je dooosti vode poleg, drugače je premočno )
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jaz vina na splošno ne maram (belega). in mi ponavadi tudi kuhano ni dobro (ponavadi vsi skuhajo premočnega). je pa zelo fino, ko si na mrzlem in oče prinese kuhano vino. mmm, diši res omamno in že samo to me segreje.
sicer pa rdečega kuhanega še nisem poskusila, sem pa prepričana, da bi mi bilo boljše kot belo.
sicer pa rdečega kuhanega še nisem poskusila, sem pa prepričana, da bi mi bilo boljše kot belo.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Tamarra* napisal/-a:A rdeče se tudi pije tako kot belo? prvič slišim
Rdeče kuhano je men ogabno, ker ima vonj po bruhanju, vsaj tist v Mačku ...
drugače je pa za kuhano vino najboljše najcenejše vino in zakaj bi moglo bit štajersko? Tudi primorska vina so odlična za kuhanje
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
pomoje sem edina, k kuhančka še nikol ni pila, niti probala ga nism
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
- Kraj: Maribor
lakeesha napisal/-a:pomoje sem edina, k kuhančka še nikol ni pila, niti probala ga nism
sve že dve. mene niti ne vleče, ker mi kuhano vino smrdi.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
maaalaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
jst k sm pila prvo kuhano vino, sm ga pila eno uro, k nism bla navajena okusa drugače pa mi je ful fino, ampak se pa res morš navast okusa, sploh k jst morm dat vlik sladkorja, drugače ga ne spravm po grlu. zdj sm ga pa skor mau preveč se navadla, ka lahko brez problema pijem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov