Kuhanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Js pa bol mal kuham sam si ful več želim.. Ponavadi ko hočem kosilo pomagat delat, hoče mama vse namesto mene nardit in pol zgubim voljo in upanje..
Worship me or walk away.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz sem bila zdaj en teden sama doma in sem morala kuhati (ok, priznam 2x, ostalo me je resila babi in prijateljica
) in je bilo kar super, ker drugace je skoraj zmeraj mami doma in ona kuha. Seveda so bile na jedeilniku testenine enkrat pa zrezki v omaki z rizem. Bilo je slastno in sem prav ponosna nase. 

-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
sama sem začela kuhat ko sem za neko obdobje spremenila prehrano (vegansko)... Takrat sem se naučila največ in mi je kuhanje postalo užitek.
Poleti, ko sva z bratom en mesec sama doma sem vedno zadolžena za prehrano
Sem pa en teden nazaj naletela na enega kolega, ki je pri jamral kako komi čaka da prideta starša iz morja, da bo končno jedu neki drugega ko pico in cornflakes.
Poleti, ko sva z bratom en mesec sama doma sem vedno zadolžena za prehrano

Sem pa en teden nazaj naletela na enega kolega, ki je pri jamral kako komi čaka da prideta starša iz morja, da bo končno jedu neki drugega ko pico in cornflakes.

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
kuhanje zmaga, to je nekj kar me sprosti. največkrat kuham za druge, ker se sama že med kuhanjem najem, ker je treba skos poskušat, če še kj manjka
drgač pa kuham zdle kšne 4 leta, nauču me je pa očko, nekj pa tut sama, kuharske knjige so moja večinska literatura

-
ZeroCool - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hmm kuhati sem začel odkar sem začel pisati blog na temo receptov. Ne vem od kod dobivam inspiracijo, včasih jih sestavljam sam, včasih kakšnega povzamem od kje. Mnogokrat pa tudi improviziram.
Drugače pa, kar se tiče kuhanja, hmm čist odvisno za kater spol kuham
Ženske pravijo, da imajo najraje mojo belo čokoladno kremo pa rižoto z piščancem, bučkami, melancani in papriko, medtem ko je moški del bol navdušen nad raznimi koktejl zvarki in tortiljami. Nasploh imam najraj kadar se nas več zbere skupi, pa skuham za vse
Moja trenutna specialiteta, oziroma malce drugačne testenine, so testenine z atlantskim sledom in rukolo pa fettuccini s kislo smetano in makom.
Drugače pa, kar se tiče kuhanja, hmm čist odvisno za kater spol kuham

Moja trenutna specialiteta, oziroma malce drugačne testenine, so testenine z atlantskim sledom in rukolo pa fettuccini s kislo smetano in makom.
What''s up?
http://zerocool.area52.us
http://zerocool.area52.us
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Uf kuhanje je moja šibka točka. Raj delam bilo ker drugo delo kot pa kuhanje. Ok, če pacam kej morskega al pa kej nouga sm vedno naudušena, ampak une obične stvari (golaž, segedni itd.) pa ne maram prprauljat.
Mi je v tolk večje veselje pečt. Tukej pa počasi postajam mojster, ker pečem po princupu: tud po 1 mesec pečem enoinisto stvar, dokler se je ne najem in izpopouni tolko, da stvar obvladam (zdej sm v obdobju pečenja mufinov po receptu (ki sm ga sicer mal predelala) ene Cosmo kokoške) pol pa najdem kej nouga in to furam nekej časa.
Mi je v tolk večje veselje pečt. Tukej pa počasi postajam mojster, ker pečem po princupu: tud po 1 mesec pečem enoinisto stvar, dokler se je ne najem in izpopouni tolko, da stvar obvladam (zdej sm v obdobju pečenja mufinov po receptu (ki sm ga sicer mal predelala) ene Cosmo kokoške) pol pa najdem kej nouga in to furam nekej časa.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
jaa ful dobro znam kuhat..nekje pri 14ih sm sama zacela pripravljat kosila, od malih nog sm pa spremljala mamo vsak dan v kuhinji, tko da sm se cist use naucila od nje
fuuuul rada kuham, skor bolj kot jem
vcasih ko dolgo kuham vec sploh nism lacna
rada probujem nove recepte al pa si kaj sama zmislim...
moj fant zna nardit par stvari, ampak rajs to prepustiva meni, on pa pomije posodo in me tu pa tam pelje na kosilo v restavracijo

moj fant zna nardit par stvari, ampak rajs to prepustiva meni, on pa pomije posodo in me tu pa tam pelje na kosilo v restavracijo

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov