Kuhanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Prispevkov: 2511
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz kar lahko verjamem, da obstajajo ljudje, ki ne znajo kuhat. Od ene kolegice tip bi še makarone zažgal, če bi jih dal kuhat.
Mojemu bivšemu je uspel preživet 4 leta faksa, ne da bi se naučil skuhat kaj več kot jajca ali hrenovke. Ne zajebavam se. Jedli so na bone, zvečer pa kupiš kruh pa gavrilovič pašteto pa je Če jim je zapasal kaj toplega pojest, ja pa punca od katerega kako juhico skuhala.
Ko se je izselil iz študenta in se zaposlil, se je počasi naučil kuhat še riž, kako pašto... Tle se je pa že končal. Itak ga je mama še vedno zalagala s predpripravljeno hrano, ki jo je samo pogrel. Kosilo je pa tako jedel v službi (malica).
Mojemu bivšemu je uspel preživet 4 leta faksa, ne da bi se naučil skuhat kaj več kot jajca ali hrenovke. Ne zajebavam se. Jedli so na bone, zvečer pa kupiš kruh pa gavrilovič pašteto pa je Če jim je zapasal kaj toplega pojest, ja pa punca od katerega kako juhico skuhala.
Ko se je izselil iz študenta in se zaposlil, se je počasi naučil kuhat še riž, kako pašto... Tle se je pa že končal. Itak ga je mama še vedno zalagala s predpripravljeno hrano, ki jo je samo pogrel. Kosilo je pa tako jedel v službi (malica).
- spice girl
- Cosmofrik
- Prispevkov: 1624
- Na forumu od: 31. 3. 2008
v-e-s-n-a napisal/-a:NOVO:
Nisem vedla kam bi tole napisala, pa bom kr v tole temo:
mam problem, ko naredim zrezke v gobovi omaki, da omaka full "skupaj skoči" Pač, na koncu ko dodam kislo smetano, se vse full preveč zgosti. Jaz bi pa rada da bi bilo bolj redko, več omake...
Kaj nardit?
A da bi gobam dodala malo vode? Mogoče mleko???? Bi to šlo?
Z jušno osnovo mogoče
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov