Kuhanje

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2511
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 12. Apr. 2012 9:28

Jaz kar lahko verjamem, da obstajajo ljudje, ki ne znajo kuhat. Od ene kolegice tip bi še makarone zažgal, če bi jih dal kuhat.
Mojemu bivšemu je uspel preživet 4 leta faksa, ne da bi se naučil skuhat kaj več kot jajca ali hrenovke. Ne zajebavam se. Jedli so na bone, zvečer pa kupiš kruh pa gavrilovič pašteto pa je :D Če jim je zapasal kaj toplega pojest, ja pa punca od katerega kako juhico skuhala.
Ko se je izselil iz študenta in se zaposlil, se je počasi naučil kuhat še riž, kako pašto... Tle se je pa že končal. Itak ga je mama še vedno zalagala s predpripravljeno hrano, ki jo je samo pogrel. Kosilo je pa tako jedel v službi (malica).
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1624
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 12. Apr. 2012 15:19

v-e-s-n-a napisal/-a:NOVO:

Nisem vedla kam bi tole napisala, pa bom kr v tole temo:
mam problem, ko naredim zrezke v gobovi omaki, da omaka full "skupaj skoči" :D Pač, na koncu ko dodam kislo smetano, se vse full preveč zgosti. Jaz bi pa rada da bi bilo bolj redko, več omake...
Kaj nardit?
A da bi gobam dodala malo vode? Mogoče mleko???? Bi to šlo?


Z jušno osnovo mogoče
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2628
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 12. Apr. 2012 15:24

^^pa z ognja daj oz. izklopi ker men je ponavadi skupaj skočlo ko sem jaz smotka smetano dala pa še lepo kuhala dalje, namesto da bi izklopla in na koncu vmešala smetano :D
Yada, yada, yada...

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov