Kuhanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
lejdiz..a je važn? sicer pa če gledam dekleta moje starosti, jst zihr nebi povohala ženske in tipa seveda tud ne, če bi znal sam jajca pečt in mlek segret.Ker nekak kuhat skos jst ne mislm, pa vseeno mam rajš mal bolj samostojne ljudi.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
bouhica napisal/-a:Mleko obstaja tudi v prahu in ga dejansko pripravis, ne pa kot v tetrapaku k ga res sam segrejes.
omg! kaj me briga, kaj ona z mlekom počne. obstaja razlika med glagoloma vedeti in znati. kuhati človek ZNA, lahko pa VE kakšen recept.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Js ne kuham skoraj nič. Mi še trenutno drugi kuhajo. A ko boma s fantom na svojem in mela enkrat otroke, bom pa mogla, pa če bom hotla al pa ne.
Včasih pa dobim ful veselje in kej ful dobr skuham, sam zraven rabim recept, pa gre. Drgač pa moj fant raje kuha kot js..hvalabogu
Včasih pa dobim ful veselje in kej ful dobr skuham, sam zraven rabim recept, pa gre. Drgač pa moj fant raje kuha kot js..hvalabogu
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
jullia_ napisal/-a:omg! kaj me briga, kaj ona z mlekom počne. obstaja razlika med glagoloma vedeti in znati. kuhati človek ZNA, lahko pa VE kakšen recept.
V njenem sestavku je glavni glagol segreti in ne vedeti
Kakor koli... Kuhanje Am ja, js sem se do kaksnega enega leta nazaj zivela v prepricanju, kak mi ni potrebn znat kuhat, ker se bom pa itak lahk prehranjevala v restavracijah. Sam potem, ko sem spremenila prehrano, sem ugotovila, da pa v restavracijah niti nimam velke izbire hrane, ki jo js jem. Tko da sem pol kr voljo dobila in zacela ustvarjat.
Si pa tud js ne zelim ob sebi nekoga, ki ne zna nc skuhat, tko da sem bla cist vesela in navdusena, ko mi je simpatija skuhala vecerjo in se celo to kar mam rada
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
stalky - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 9. 2007
kuhanje,,,jaz veliko kuham pečem in zelo rada-pestro,
mi nije teško kuhat
Neven kako dekleta ne kuhate,saj bi pa že morale biti samostojne.
Nebodo vam vedno kuhala mamice(starši), si bote kaj zmislili.
Ko bote pa z fantom lačna pa bote raje šli vsaki dan kam ven jest!
vam nebo nerodno,da neznate kaj skuhat
mi nije teško kuhat
Neven kako dekleta ne kuhate,saj bi pa že morale biti samostojne.
Nebodo vam vedno kuhala mamice(starši), si bote kaj zmislili.
Ko bote pa z fantom lačna pa bote raje šli vsaki dan kam ven jest!
vam nebo nerodno,da neznate kaj skuhat
...vsaka solza pokaže smrtnikom eno resnico...
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
js pa glih ne znam kaj velik skuhat.. pač takrat ko mami ni doma js skuham kosilo sam ni nikol kaj ekstra .
Zadnjič spremenil NotYourToy, dne 29. Dec. 2007 16:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
kuhati sploh ni probelam, sam volja je potrebna, pa človek se mora zavedat, da se ti lahko kakšna jed ponesreči ...
vem za primer, ko si punca pri 14. letih ni znala jajce speč - ker ni vedela, kak se ubije jajco ... mislim, HALO!!! kaj starši delajo svojim otrokom!
in sedaj je ta punca stara 18. let, pa še vedno nič ne zna!!
KATASTROFA!!!
vem za primer, ko si punca pri 14. letih ni znala jajce speč - ker ni vedela, kak se ubije jajco ... mislim, HALO!!! kaj starši delajo svojim otrokom!
in sedaj je ta punca stara 18. let, pa še vedno nič ne zna!!
KATASTROFA!!!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov