ok no peče se ponavadi 3 ure (dolg program), lahko pa naštimaš na extra schnell, pa je uro in pol. Ampak prav velik porabnik energije ni. Največ je porabi, ko mesi, kar je 5 minut, 1 uro kruh vzhaja, avtomat takrat samo vzdržuje idealno temperaturo, 1 uro se pa peče.
Haha, mi mamo tut to, ful fajn zadeva. Moram priznat, da ga sama še nikol nisem uporabla, se bolj moja mami ubada s tem in jo morm pohvalt, dobr kruh 'peče'. Na začetku je blo sicer mal problemov k smo bli pač n00bz, ampak zdj pa vse štima. Pa še ful lepo diši!
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Ta zadeva pa res ne porab dost elektrike po moje, k se sam dve zadevci not vrtita vsake tok časa, ko meša, pa malo greje vmes, sam tiste pol ure al kok k se dejansko zadeva peče, se fino segreje.
Midva s fantom sva ga kupila, ko je bil v akciji za 9000sit.
Odkar ga mava, redko kupiva kruhek v trgovini (edino kakšne štručke). Večinoma pečem beli kruh, ker je tudi najbolj enostaven. Najlepši pride iz kvašene moke in moke tipa 400. Vsake dam pribl. polovico (210g kvašene, 200 moke tipa 400). To dam najprej v posodo. Potem s prstom naredim luknjico, kamor usujem suhi kvas; eno čajno žličko. Pokrijem z nekaj moke, da se ga ne vidi. Ob robu posodice posujem 2 žlici sladkorja in 1,5 čajne žličke soli, ki ne sme priti v stik s kvasom. Dodam še 1.5 žlice masla oz. margarine in vse zalijem s TOPLIM mlekom (150ml) in TOPLO vodo (110 ml)., kar je pomembo, da kruh lepše vzhaja. Ko je pečen, ga pustim zunaj, nepokritega, da se ohladi in skorjica postane hrustljava. Nato ga hranim v vrečki.
Meni vedno uspe in zelo je dober.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Mi ga mamo doma in smo ene 5x spekl kruh v njemu. Men osebno ni kej posebnega.
Predolg traje vse skup (2-3 ure), raj grem v trgovino in mam kruh v 5-minutah.
Men je pa to ful dobr..iz tega pride res najboljši kruh-je moj ati pogruntov in tist polnozrnt k ga speče je najboljši! Bi ga res ful pojedla..-če bi ga lahk
moja mami pa kruh peče v krušni peči in je ful dobr. avtomata pa nimamo, vendar zadnje časa razmišljam da bi ga kupila. fajn se mi zdi, k maš tako usak dan svež kruh. da ga pa usak dan kupuješ, je pa tud mau drago.
Pri nas ga mamo, in včasih pečemo kruh. Na začetku smo ga ful, pol smo se pa malo naveličal pa začeli kruh spet kupovat. Potem pa spet mal kruhomata itd. Kruh je men kr dobr, še posebaj ko je topel... Sama ga pa neznam narest (še), ker to zmeri delata oči&mami.