Kofetkanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
V baru pijem kapučin al belo kavo.
Ko si vzamem na avtomatu v šoli, pa belo kavo s čokolado, ker kapučin je grozn.
Je pa ful odvisno.. Včasih na dan spijem 3 kave, včasih pa 1 tedn nič.
Ko si vzamem na avtomatu v šoli, pa belo kavo s čokolado, ker kapučin je grozn.
Je pa ful odvisno.. Včasih na dan spijem 3 kave, včasih pa 1 tedn nič.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Ne pijem kave, ker mi ne paše njen okus in ne čutim nobene potrebe po pitju. Mogoče kdaj spijem belo kavo.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Blue eye a to misliš v Santani? Tam vem, da imajo full zanimive, dobre in različne kavice Ampak glede na to, da mi je vsa ta smetana in prelivi že prav preveč cukra, ponavadi ostanem kar pri beli kavi.. Vendar mora biti full spenjenega mleka.. Mmmmm...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
O, tema zame .
Js sem odvisnik od kofeina.Če zjutri ko vstanem v roku 1-2 ur ne spijem kave me začne bolet glava.Sem mela resne probleme lani v Nemčiji k sem mogla pit uno njihovo ogabno kavo če sem hotla hodit okoli brez glavobolov .
Doma si vedno skuham kavo iz kafetiere z mrzlim mlekom, potem popoldan pa popijem eno Jacobs belo kavo, včasih tut kapučin s čokolado.Ponavadi tut po kosilu si skuham še eno iz kafetiere,ma to bolj za vikende ko jemo skupi kosilo in potem itak paše še kavica. V barih pa vedno pijem belo kavo.
Sem pa zadnje čase bolj pridna kar se pitja kave tiče.Popijem maximalno 2 na dan.Včasih sem tut 4 al pa 5 kavic popila.Potem mi je pa zdravnik rekel naj pijem manj kave.
Js sem odvisnik od kofeina.Če zjutri ko vstanem v roku 1-2 ur ne spijem kave me začne bolet glava.Sem mela resne probleme lani v Nemčiji k sem mogla pit uno njihovo ogabno kavo če sem hotla hodit okoli brez glavobolov .
Doma si vedno skuham kavo iz kafetiere z mrzlim mlekom, potem popoldan pa popijem eno Jacobs belo kavo, včasih tut kapučin s čokolado.Ponavadi tut po kosilu si skuham še eno iz kafetiere,ma to bolj za vikende ko jemo skupi kosilo in potem itak paše še kavica. V barih pa vedno pijem belo kavo.
Sem pa zadnje čase bolj pridna kar se pitja kave tiče.Popijem maximalno 2 na dan.Včasih sem tut 4 al pa 5 kavic popila.Potem mi je pa zdravnik rekel naj pijem manj kave.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Uf, jst ne morem brez jutranje kave!
V bistvu mam svoj mali ritual, da koj ko pridem u službo, si nardim kavo iz avtomata (u bistvu je coffee maker, ni tisti velika mašina...), mal mlekca, en cukr. In grem na čik (oz. 2 čikca...) Ne morem začet delat dok ne spijem kofeta in skadim dveh čikov
Potem pa še ob 12 spijem eno kavico s kolegi med malco...In to je to od dnevne doze kave zame.
Aja, pijem pa samo kavo z mlekom! Doma si pa u soboto skuham ta pravo turško
V bistvu mam svoj mali ritual, da koj ko pridem u službo, si nardim kavo iz avtomata (u bistvu je coffee maker, ni tisti velika mašina...), mal mlekca, en cukr. In grem na čik (oz. 2 čikca...) Ne morem začet delat dok ne spijem kofeta in skadim dveh čikov
Potem pa še ob 12 spijem eno kavico s kolegi med malco...In to je to od dnevne doze kave zame.
Aja, pijem pa samo kavo z mlekom! Doma si pa u soboto skuham ta pravo turško
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
še en kofifrik
jst zjutri vstanem 40 minut predn odidem od doma, sa zato da lohk pou ure kofetkam ob tišini ob cajtgu ali radiu, pržgem dva tri čikce, drgač ne pridm h seb.
pol pa itak ob desetih še na malco in na kavico in pa obvezno tud po šihtu al z dragijem al pa s kšno kolegico.
spijem povprečno tri kave na dan, s tem da v kafani skos belo kavo, doma si pa zjutri skuham s kafetiere, al pa če sm ornk zaspana pa en turški koncentrat, da sm pol poskočna k zajc
skratka, obsesija s kavo in brez kave se moj dan ne more začet.
jst zjutri vstanem 40 minut predn odidem od doma, sa zato da lohk pou ure kofetkam ob tišini ob cajtgu ali radiu, pržgem dva tri čikce, drgač ne pridm h seb.
pol pa itak ob desetih še na malco in na kavico in pa obvezno tud po šihtu al z dragijem al pa s kšno kolegico.
spijem povprečno tri kave na dan, s tem da v kafani skos belo kavo, doma si pa zjutri skuham s kafetiere, al pa če sm ornk zaspana pa en turški koncentrat, da sm pol poskočna k zajc
skratka, obsesija s kavo in brez kave se moj dan ne more začet.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
tud jez zjutri prej vstanem d loh kavico spijem... pol si jo obvezno skuham še popoldne enkrat...
če grem v lokal vedno pijem kavico z mlekom, nikol nč druzga...
sam zdj sm čist nehala hodt v lokalčke zarad tega zakona (ampak prihajajo toplejši časi in bo mal bolš)
če grem v lokal vedno pijem kavico z mlekom, nikol nč druzga...
sam zdj sm čist nehala hodt v lokalčke zarad tega zakona (ampak prihajajo toplejši časi in bo mal bolš)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov