shtrukeljchek napisal/-a:.... nimam nič proti sam je pa res da če imaš preveč kg zna bit nezdravo. Npr. ta moja kolegica ki ima 60 kg..no ona je z debelostjo pridobila aritmijo srca. No in to nikakor ni zdravo pomoje ker se bejba ne sme sprehajat pri svojih 20ih po soncu ker jo lahk kap. No in hotla sm sam povdart da ni nč narobe če mal boljš skrbiš zase. Sej če si si takšna všeč je pa itak cela zmaga! Ker če bi bla zafrustrirana zarad tega pa to ni več uredu!!!
Še enkrat se opravičujem ker vem da je blo mal napadalno morm mal sprementit svoj način izražanja, ker res ni blo tko mišljen!!
ampak tole je pa tud rahlo mem, sory... jst mam 167 cm in trenutno 67 kg... torej nekje enako razmerje kot pri tvoji kolegici.... buuuhuuuu... če bi me ocenjeval nekdo po tvoji logiki, ki me še ni vidu, bi reku da sem bunka... ampak kdor me vidi v živo mu ne pade na pamet rečt, da sem debela... mogoče nism tko kt zobotrebec ampak mam ene normalne ženske obline... kt v svojih časih recmo marilyn monroe... zanjo bi marskdo po današnjih kriterijih reku, da je bila debela, ker danes hoče večina žensk zgledat kt trlca... in ni čudno, da ma potem tolko deklet težave z bulimijo, anoreksijo ipd. ...

takšno razmerje teže in višine kot je pri tvoji kolegici preverjeno niti pod razno ni vzrok za aritmijo... kamoli za kap ipd..... takšne ideje so pa res čist mem!!

sicer pa, da ne bomo pristranski... lahko da ta tvoja kolegica zgleda debela ker ima mal več kot 60 kg pa tega niti ne prizna... ampak tega pač ne moremo vedt