Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 11. Apr. 2005 12:05

mislm halo?? sej mogoče pa teb sami hoče dobr! na prvem mestu se boš ti zlo dobr počutla pa samozavestno..lej fora je da če si ti debel, kle ni fora samo da si DEBEL! Amapk pri debelosti pride zraven še cel kup zaštrikov in problemov npr. nizka samopodoba, samozavest, občutek manjvrednosti..itd.
sej ne nared tega zanj ampak zase! Najbolj ogabno je če se bejba al pa tip ko je u vezi zapusti in neha skrbet zase kao: sej zdej mam pa tipa/bejbo in ne rabm bit suh al pa zrihtan, k me ma itak rad/rada.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 11. Apr. 2005 12:14

MissBitch napisal/-a:strinjam se s FairyAngel...

ampak... meni se z 160/64 ne zdiš predebela... :?

drugače pa, ne vem meni moj to še nikoli ni rekel, kakoli sem predebela... sedaj sem sicer shujšala 4kg, pa sem šele na začetku, ampak to delam zase... bomo videli... držim pesti da se prav odločiš, ve pa jih zame ka mi rata...

kaj je s tabo očitno si ne predstavljaš zensko pri 160 cm z 60imi kg???veš kok je to..prava bunkica- sori! Oprosti bejbi ampak moje menje je da bi res lahk mal shujšala ampak zase ne zanj. Ker verjetno se tut sama ne počutiš glih najboljš ko greš kupovat nove hlače in ugotoviš da ti vse visi: Pa ne tega narobe vzet ne mislm nč bed pa slabo ampak sam hočm te postavt na realna tla, ker očitno misliš da ti fant to govori zato ker hoče met popolno bejbo. Ne pomoje hoče samo teb dobr. Tut sama sem že slišala te besede le da sem jst imela 54 kg pri 164 cm. ja ne sliš se velik samo iskreno imela sem zlo velik šlauf okrog bušija nogice pa rit so ble pa čist suhcane..ker mam pač tok bedno konstrukcijo da se zredim samo u trebuh pa po hrbtu in v joške. Zgleda smešn ja samo ko mi je to rekel sem vedla da ima prav! Ker sem bla res ogabno okrogla. No sej imam še vedno šlavfek samo še vedno hujšam. PRedvsem zarad sebe! Zato ker mi je bedno ko se bom moglsa spravit v kopalke in se ne bom vredu počutla. Jst se hočm tko počutit zase. No in zdaj imam 48 kg. Pa še vedno ni tko kot bi jst hotla. Sicer u bistvu niti ne hujšam pač mal manj jem in redno telovadim pa gre in se sama full dobr počutim!!!
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
spelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Medulin-Lj-Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca » 11. Apr. 2005 15:19

Če mene vprašaš shujšaj če si sama to želiš in ne če ti drugi to pravijo. Če si pa s sabo zadovoljna ne vem zakaj bi hujšala. :nixweiss:
Brez veze se ozirat na to kaj drugi pravijo. Važn da se ti v svoji koži dobr počutiš. :)
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 11. Apr. 2005 15:33

shtrukeljchek napisal/-a:
MissBitch napisal/-a:strinjam se s FairyAngel...

ampak... meni se z 160/64 ne zdiš predebela... :?

drugače pa, ne vem meni moj to še nikoli ni rekel, kakoli sem predebela... sedaj sem sicer shujšala 4kg, pa sem šele na začetku, ampak to delam zase... bomo videli... držim pesti da se prav odločiš, ve pa jih zame ka mi rata...

kaj je s tabo očitno si ne predstavljaš zensko pri 160 cm z 60imi kg???veš kok je to..prava bunkica- sori! Oprosti bejbi ampak moje menje je da bi res lahk mal shujšala ampak zase ne zanj. Ker verjetno se tut sama ne počutiš glih najboljš ko greš kupovat nove hlače in ugotoviš da ti vse visi: Pa ne tega narobe vzet ne mislm nč bed pa slabo ampak sam hočm te postavt na realna tla, ker očitno misliš da ti fant to govori zato ker hoče met popolno bejbo. Ne pomoje hoče samo teb dobr. Tut sama sem že slišala te besede le da sem jst imela 54 kg pri 164 cm. ja ne sliš se velik samo iskreno imela sem zlo velik šlauf okrog bušija nogice pa rit so ble pa čist suhcane..ker mam pač tok bedno konstrukcijo da se zredim samo u trebuh pa po hrbtu in v joške. Zgleda smešn ja samo ko mi je to rekel sem vedla da ima prav! Ker sem bla res ogabno okrogla. No sej imam še vedno šlavfek samo še vedno hujšam. PRedvsem zarad sebe! Zato ker mi je bedno ko se bom moglsa spravit v kopalke in se ne bom vredu počutla. Jst se hočm tko počutit zase. No in zdaj imam 48 kg. Pa še vedno ni tko kot bi jst hotla. Sicer u bistvu niti ne hujšam pač mal manj jem in redno telovadim pa gre in se sama full dobr počutim!!!

ok... mamo pač različna mnenja o različnih stvareh... napisala sem da se trudim hujšati in ne nameravam odnehati, ker mam rada samo sebe in vem kakšna želim nekoč biti in kak hočem zgledati... če ti želiš meti pri svojih nekaj prek 160cm 48kg oz manj ok, to pač ni tudi moja želja, zeto se prosim te lepo ne spravljaj name!!!! in vem kak zgleda dekle pri 164/60 in meni se ne zdi debela... ok mave pač različna mnenja o različnih stvareh... pa zaključim debato, ker se mi zdi da ti pri 164/54 ziher nisi bilča ogabno okrogla... aja lubica pa moj lubi že mam popolno bejbo!!! kaj misliš ka si lahko perfect samo z anoreksično postavo?? daj lepo te prosim get a life!!!!!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 11. Apr. 2005 15:49

That's right. No, jas nebom nadaljevala s prepirom, ampak s temo.

Nevem če meni lahko moj dragi pri 165cm in 50kg reče da naj shujšam. Ker sem itaq cela KOST :P Sicer pa sem zadovoljna s seboj... mogoče bi lahko imela celo kakšen kg ali dva več. :razz:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 11. Apr. 2005 16:40

mislm lubica ti si to mal narobe razumela..oprosti če se ti je zdel kot da se spravljam nate..SE NE!!! In se tut ne mislim ja se strinjam da imava različna mnenja in naj tko tut ostane. Sej se mi je zdel da me bo kdo obtožil da sm anoreksična..ampak se ne bom branla ker sama točno vem da nism. Ker nisem obsedena s hujšanjem niti ne hujšam načrtno samo telovadim in se trudim imet čvrsto telo ne pa anoreksično! Ni nujno da če imam 48 kg izgledam anoreksično..Ni odvisno od kg ampak od konstrukcije telesa. Tko da mi dol visi kaj si kdo misl.
Sama dobr vem da ni point v zunanjosti. Hotla sem pač povdarit da se men osebno zdi ženska z 60 kg pri svoji višini mal preokrogla. Sicer pa ne morm rečt da je DEBELA ker lahko da ima drugačno konstrukcijo in se ji ne vidi. Ampak to pač ni več moj problem.

Zakaj se morte takoj počutit napadene in se brante k pr norcih? ZAme je vsak človek posebi unikat in popoln pa naj ma 100 kg al pa 40. Nisi s človekom zaradi njegovega izgleda ampak srčka. Verjamem tut da si za svojga tipa popolna ker če ne ne bi bil s tabo. Oprosti če si mal narobe razumela. Nism te napadala in te tut ne mislm. Vsak pa ima pravico do svojega mišljenja.
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 11. Apr. 2005 16:50

ok pol pa vredi... samo svoje mnenje si izrazila na malo grob način in se mi je zdelo kot da napadaš vse ki so močnejše postave...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 11. Apr. 2005 16:57

Eneya napisal/-a:meni pa tega ne govori fant, ampak moja starsa.... moja mati se hvali pred svojimi prijateljicami, da ona nima celulita d jaz ga pa imam... pa zadnjic me je ena znanka vprasala ce sem shujsala, ker so mi presiroke hlace.. moja mami se je zasmejala in rekla d jst pa ze nisem shujsala, ampak da so se hlace tok raztegnle... oci mi vedno gleda pod prste kaj jem in enkrat mi je celo rekel, da ne bi slucajno sla primerjat stegen med sabo...
sej to clovk en cas se poslusa, pol mu pa pocas na psiho udar... sej vem d bi loh mal zgubila, ker mam pr 164 cm 57 kg, pa s celulitom mam tud precej tezav.. sam.. kaj naj... :oops: :oops:

halo!!! mislm, tvoji starši pa so legenda. da nekdo to dela svojmu otroku. jest sm včasih mela velik več kil k pa ti, pa mi kej tazga noben ni reku-doma mislm. lahko si zadovolna sama s sabo, k zame nisi nč predebela. mal se s športam ukvarji, pa bo celulit počas šou.
lp
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 11. Apr. 2005 17:07

Eneya napisal/-a:meni pa tega ne govori fant, ampak moja starsa.... moja mati se hvali pred svojimi prijateljicami, da ona nima celulita d jaz ga pa imam... pa zadnjic me je ena znanka vprasala ce sem shujsala, ker so mi presiroke hlace.. moja mami se je zasmejala in rekla d jst pa ze nisem shujsala, ampak da so se hlace tok raztegnle... oci mi vedno gleda pod prste kaj jem in enkrat mi je celo rekel, da ne bi slucajno sla primerjat stegen med sabo...
sej to clovk en cas se poslusa, pol mu pa pocas na psiho udar... sej vem d bi loh mal zgubila, ker mam pr 164 cm 57 kg, pa s celulitom mam tud precej tezav.. sam.. kaj naj... :oops: :oops:

jaooo bože... mislm to je pa res čist idiotsko... včasih pa res močno dvomim, da so nekateri ljudje sposobni bit starši... tole je očiten primer da niso... :angry: :angry: ... taki ljudje me pa res razpizdijo...
pri 164 cm in 57 kg NISI DEBELA :!: :!: ... mogoče res nisi ravno anoreksično suha ampak take ženske po moje in po mnenju mnogih moških, ki jih poznam sploh niso lepe... se jih bojijo dotaknit, da se ne bi slučajno zlomile :D...
v vsakem primeru veliko bolje kakšna kilca več kot pa da zboliš ali končaš pri kakšnem psihiatru...
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 11. Apr. 2005 18:05

shtrukeljchek napisal/-a:Ni nujno da če imam 48 kg izgledam anoreksično..Ni odvisno od kg ampak od konstrukcije telesa. Tko da mi dol visi kaj si kdo misl.
Sama dobr vem da ni point v zunanjosti. Hotla sem pač povdarit da se men osebno zdi ženska z 60 kg pri svoji višini mal preokrogla. Sicer pa ne morm rečt da je DEBELA ker lahko da ima drugačno konstrukcijo in se ji ne vidi. Ampak to pač ni več moj problem.

Amm lej sama si rekla d je odvisno od konstrukcije telesa,tud tvoja izjava je gor d je ženska ˝prava bunkica˝..tuki si to že popravla..kaj je razlika med debelo žensko in pravo bunkico? mislm kaj če ma ženska tako konstrukcijo telesa d se teh kil ne vidi..a si slišala že za močne kosti?mogoče ma punca močne kosti in nič špeha?a to ni mogoče?pa je zato debela ali pa prava bunkica in mora zato hujšat? :?: :!:
Free your mind...
Uporabniški avatar
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a skrivnostna » 11. Apr. 2005 18:09

FairyAngel napisal/-a:
dragon_fly napisal/-a:
puma napisal/-a:moj odgovor v tvojem primeru bi bil: 'Dragi, kaj si bi ga dal ti malo povečat.' :twisted:

:gut: :rofl: :rofl:

:lol: Vaš odgovor je pravilen. :rofl:

Drugače pa se strinjam z ostalimi... Če ti je to rekel le zato, da bi imel popolno punco, potem že ni pravi. Če pa ga skrbi zate, je pa druga pesem... Nisem zasledila, če si morda kje napisala, na kak način ti je to povedal... :?:

enako!!! :razz: :wink: :zustimm:
all day i dream about sex-adidas
Uporabniški avatar
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a skrivnostna » 11. Apr. 2005 18:15

mislm....višek!!!!!??? :!: :? :? :< :yau: ...ne sam res
164cm pa57 kg....sploh nisi debelA!!!!!!!
celulit že božno da maš ampak hujšat zard tega ti ni treba ker boš postala presuha.....pa še to da ti lastna mat reče...pritem da sploh nisi debela....da so se to hlače mal stegenle :?: :evil: :evil: :?
all day i dream about sex-adidas
Uporabniški avatar
Eneya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2005
Kraj: rob Gorenjske

Neprebrana objavaNapisal/-a Eneya » 12. Apr. 2005 9:25

micamaca in nefertit, hvala za podporo! sej se gibam precej, plesem in plavam... sam sem pa ravno nekje tud prebrala, d je celulit tud mal podedvan hkrati pa tud d ko ga enkrat imas se ga popolnoma ne znebis vec nikoli! :oops:
ma ja.. moja mati je pac moja mati.. sej vam pravm, en cas to clovk poslusa, pol mu pa zacne jet na zivce.. res ne vem zakaj je ona tok ponosna na svoj telo d mojga pa vid zaspehanga... ampak sej.. nekoc je ena prijateljica od moje mami rekla: pa pusti ta celulit, naj zivi v miru :razz: :razz:
ampak kile lahko nabije tud preprosto konstitucija - tezke kosti!
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 12. Apr. 2005 12:13

tjaskaaa napisal/-a: Amm lej sama si rekla d je odvisno od konstrukcije telesa,tud tvoja izjava je gor d je ženska ˝prava bunkica˝..tuki si to že popravla..kaj je razlika med debelo žensko in pravo bunkico? mislm kaj če ma ženska tako konstrukcijo telesa d se teh kil ne vidi..a si slišala že za močne kosti?mogoče ma punca močne kosti in nič špeha?a to ni mogoče?pa je zato debela ali pa prava bunkica in mora zato hujšat? :?: :!:

ja sm rekla da se opravičujem: Fora je da ko je pač bejba omenla da ima 160cm in 60 kg al kok sem dobila pred oči predstavo ker je moja besta frendica tut takšna. Majhna in ima 60 kg ja in ona je bunkica! Za to zensko pa itak ne vem ker je nism vidla. Pač sm mela slab trenutek in sem si narobe razlagala in sm rekla da se opravičujem!!! Zato ker vem ko sama nekomu povem da imam 48 kg so vsi uno: kva kok si pa pol suha??? ja ampak ko me vidjo ne zgleda da ima 48 kg. Zaradi moje konstrukcije. Ja trenutno imam za svoje pojme čist luškano postavco, čeprov mam še mal bušija ampak sem ponosna nase in na svojga bušija ker je prav lepo zaobljen!! Men čist dol visi al ma bejba 100 kg al pa 50 nimam nič proti sam je pa res da če imaš preveč kg zna bit nezdravo. Npr. ta moja kolegica ki ima 60 kg..no ona je z debelostjo pridobila aritmijo srca. No in to nikakor ni zdravo pomoje ker se bejba ne sme sprehajat pri svojih 20ih po soncu ker jo lahk kap. No in hotla sm sam povdart da ni nč narobe če mal boljš skrbiš zase. Sej če si si takšna všeč je pa itak cela zmaga! Ker če bi bla zafrustrirana zarad tega pa to ni več uredu!!!

Še enkrat se opravičujem ker vem da je blo mal napadalno morm mal sprementit svoj način izražanja, ker res ni blo tko mišljen!!
Uporabniški avatar
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 12. 2004
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a jokica » 12. Apr. 2005 12:22

veliko hrupa za nic??
Midve s kolegico sva enako veliki, najina kilaza se razlikuje za max 2 kg....
pa zgledava popolnoma drugace... men vsi pravjo kolk sm suha, zanjo pa... da ma mogoce kje mal prevec... ampak se ona ne sikira... mava pac drugacno konstrukcijo :D
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov