Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Men se to nč hudga ne zdi.
Kaj zdej bi biu pa tip kreten če bi to reku? K pa me gledamo v čvrste ritke, močne roke in lep trebušček je pa ok??
Ne rečem, itak da je pomemben način, kako to reče in pa pač njegov odnos do tebe sam..
Jest s tud bivšemu skoz govorila, de nej shujša, ker se je precej zredu in je biu res k star foter z vampom in f** ročkami pa podbradek se mu je delal.
Včasih rabmo kako tako stvar, da se streznemo in pol začnemo ukrepat.
Kaj zdej bi biu pa tip kreten če bi to reku? K pa me gledamo v čvrste ritke, močne roke in lep trebušček je pa ok??
Ne rečem, itak da je pomemben način, kako to reče in pa pač njegov odnos do tebe sam..
Jest s tud bivšemu skoz govorila, de nej shujša, ker se je precej zredu in je biu res k star foter z vampom in f** ročkami pa podbradek se mu je delal.
Včasih rabmo kako tako stvar, da se streznemo in pol začnemo ukrepat.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
hja,dragi,kaj pa ce bi tebi mal zrasu??
nikol ne bom hujsala zarad tipa,sploh ne zarad nekoga,ki bi me mogu met rad (LJUBIT) ker sem taka kot sm.to naj bi bil smisel nekega partnerskega odnosa..ali pac?
ce bi (kao) moj tip rad mel neko kosceno pupo,brez oblin,se vrjeten niti neb nikol smukal in trudil okol mene..če pa se je že,pa naj me ma.mene in mojo rit
hujsam samo in izkljucno zarad sebe,da se bojs pocutim sama s sabo.in to se ne bo spremenilo.
nikol ne bom hujsala zarad tipa,sploh ne zarad nekoga,ki bi me mogu met rad (LJUBIT) ker sem taka kot sm.to naj bi bil smisel nekega partnerskega odnosa..ali pac?
ce bi (kao) moj tip rad mel neko kosceno pupo,brez oblin,se vrjeten niti neb nikol smukal in trudil okol mene..če pa se je že,pa naj me ma.mene in mojo rit
hujsam samo in izkljucno zarad sebe,da se bojs pocutim sama s sabo.in to se ne bo spremenilo.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
ce bi bila taka, kot takrat, ko sva se spoznala, in bi mi rekel, naj shujsam, NEBI. in mi verjetno tudi nebi rekel, saj je ze na zacetku videl kaksna sem, in taka sem mu bila vsec.
Ce bi se pa po nekaj letih zredila, in bi mi to rekel, bi pa se verjetno potrudila in zacela hujsat. Ker bi tudi mene motilo, da bi se zrediu, saj bi ga mela vseeno rada, samo vsec mi je bil tak, kot na zacetku, in ne debel.
Ce bi se pa po nekaj letih zredila, in bi mi to rekel, bi pa se verjetno potrudila in zacela hujsat. Ker bi tudi mene motilo, da bi se zrediu, saj bi ga mela vseeno rada, samo vsec mi je bil tak, kot na zacetku, in ne debel.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Kokr sm že enkrat napisala, jst bi v prvi vrsti zarad sebe ukrepala, če bi se zredila, ker se neb dobr počutla. Če si pa zdj predstavlam tak položaj, pač da bi se ful zredila in bi mi tip na lep način predlagu, da bi shujšala, pa neb blo kšne panike, sj bi tud jst njemu, če bi blo tko! Tud jst si želim met prvlačnga tipa in se mi zdi logično tud obratno.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
ma ja,vse lepo in prav..sam ne vem,no..so drugi načini za spravt nekoga k hujšanju,ko pa to,da mu rečeš direkt v faco naj shujša-to se men ne zdi lih najbolj prjazno..mal ga probaš h kakemu športu spravt (seveda greš ti kot njegova punca zravn)..če pa tud to noče...ma ja,sexata po 5x na dan..ni hudič,da zgubi kako kilo
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
densy napisal/-a:hehe, jest ga pa še prosm, da nj mi teži, ko bom hotla jest. pa da nj me ne voz na kebabe/večerje,...
Enako.
Sicer pa ce bi se moj ful prevec zredu (kar skor ni mozno, ker ful je pa nikamor ne gre) bi mu na obzirni nacin povedala, da naj malomeji količine. In to bi tud od njega pricakovala. Ker ljudje sploh ne opazimo da se redimo (saj js )
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Hm.. Moj se je odkar sva skupaj kar mejčken zredil, ampak mi je po pravici povedano zdaj samo še bolj cute.. Pa saj se konec koncev nisem zaljubila v njegov videz, ampak v njegov karakter.
Če bi se pa res full preveč zredil, bi mu pa res na najbolj obzirno možen način namignila, da je pa to preveč
Če bi se pa res full preveč zredil, bi mu pa res na najbolj obzirno možen način namignila, da je pa to preveč
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
no, po eni strani je kr fajn da mas nekoga k ti po resnic pove, da je treba mal shujsat. To te pa mau boli, ce ti to rece fant. Ene to pac uzamejo zgolj kot opazko, druge pa kot neko zalitev...Men se zdi, da je tud odvisn, u kaksnem kontekstu ti to tip rece. Ce rece / ti s debela, dej mau shujsi no / ,ne vem ce bi njegov nos al pa se kej druzga ostalo celo.. ce pa rece /opazu sm, da si kr mickn bl okrogla ratala.. / - men se zdi da s tem ni hotu kej uzalit al pa prizadet.. a je ? no, sicer je odvisn tud od tona glasu.. ampk okej..
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jaz si predstavljam dialog takole:
On: Kaj če bi shujšala?
Ona: Imaš prav, dajva!
On: Kaj če bi shujšala?
Ona: Imaš prav, dajva!
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez se tudi strinjam, da je normalno, da lahko seksualna privlačnost izgine, če se partner ful zredi. Navsezadnje se zaljubš u neki, potem pa maš neki druzga. Pa ne tle govorit, da vam je pomembno sam srce, blabla, tipu se reče tip lih zarad tega, ker je med vama tudi telesni odnos in če zgine kemija, lahko zgine tudi ljubezen. Za moje pojme no.
No, to pa ne pomeni, da partnerja, kar pustiš, če se zredi. Mu treba stat ob strani, ga spodbujat, pa ne jest pred njim pic . Sam, če pa se noče potrudit, pa maš pravico ga pustit tudi zaradi izgubljene privlačnosti. Tko pač je, mamo oči, da z njimi gledamo, drgač bi meli sam srce hehe . Ojej, sm zabluzla, upam, da kdo šteka kaj hočm povedat .
No, to pa ne pomeni, da partnerja, kar pustiš, če se zredi. Mu treba stat ob strani, ga spodbujat, pa ne jest pred njim pic . Sam, če pa se noče potrudit, pa maš pravico ga pustit tudi zaradi izgubljene privlačnosti. Tko pač je, mamo oči, da z njimi gledamo, drgač bi meli sam srce hehe . Ojej, sm zabluzla, upam, da kdo šteka kaj hočm povedat .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov