Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
~NIA~ napisal/-a:če bi men to reku bi bla prou vesela da bi se končno PRISILNO spravla hujšat kr tko mi nerata sam zaenkrat me še ni skritiziral oz.reku je nj se ne zredim in nj ne shujšam!
ja evo to je...en ti mora reč d se spraviš hujšt...
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
sicer ni porebe za hujšanje...
ampak...najbrž bi se malo zamislila,zakaj mi je to rekel.
rekla ne bi nič,v mislih bi ga pa :box:
...itak mi vse diši po tebi...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst se že sama neb dobr počutla, če bi se zredila in čist zapustila, tko da bi sama nardila kej na tem, da shujšam...ker v prvi vrsti morm bit sama seb privlačna. Fant pa ne vrjamem, da bi mi sploh reku kej tazga, ni tak človk. Če bi mi pa, pa tud odvisn, na kašn način bi mi to reku...al dobronamern al žaljiv.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Meni moj nikoli ni reku da naj shujšam, če pa bi mi (zdaj) ga ne bi poslušala, ker vem da nisem debela in me opazke od drugih niti malo ne zmotijo. Če bi se v tem času od kar sva skupaj zredila za recimo 10 kg, bi pa to že itak sama ugotovila in sama začela delat kej na tem da shujšam.
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
Js mu pa neb niti mal zamerla... dobila bi potrditev, da naj se že končno spravim hujšat in naj dosežem začrtano težo... kar te pa potem motivira..
Sj tut js kdaj njemu rečem-eeei pazi kok ješ.. in on mene včasih nazai mal drži..sam..sm čist happy da je tok..
Sj tut js kdaj njemu rečem-eeei pazi kok ješ.. in on mene včasih nazai mal drži..sam..sm čist happy da je tok..
-
_sanja_* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2007
- Kraj: Celje
Če bi men to reku, bi mu najbrž ful zamirla. Zbil bi mi samozavest in začela bi se spraševat, kaj sploh dela z menoj, če mu nisem všeč.
Ampak hvala bogu, mam takega fanta, ki mi govori, da sm lepa, seksi in da mi ni treba hujšat. To mi največ pomeni
Drugač pa, če bi se zredila, bi se že sama odločla za hujšanje, ker bi motlo tud mene in se ne bi dobro počutla v svoji koži.
Ampak hvala bogu, mam takega fanta, ki mi govori, da sm lepa, seksi in da mi ni treba hujšat. To mi največ pomeni
Drugač pa, če bi se zredila, bi se že sama odločla za hujšanje, ker bi motlo tud mene in se ne bi dobro počutla v svoji koži.
-
_sanja_* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2007
- Kraj: Celje
Bejbika23 napisal/-a:Sej ne d bi bil tip zavaljen ampk koščeni me ne privlačijo.
Ja, s tem se tud strinjam. Men tud niso koščeni tipi všeč. Sj ne, da mam debelga, al pa da bi mi bli taki všeč, ampak tisti koščeni me pa prav odbijajo. To mi je res grdo. Moj na srečo igra fuzbal, tk da ma čist ok, povprečno postavo.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Meni moj tega nikoli ni rekel. Res je, da imam nekaj kg prevec, ampak vseeno rece, da sem mu vsec taksna in da noce, da shujsan, ker se mu zdim neverjetno seksi. He really is a sweetheart
Ce pa bi mi rekel, naj malo shujsam, pa bi normalno bila uzaljena. Kot verjetno vecina nas tukaj.
Ce pa bi mi rekel, naj malo shujsam, pa bi normalno bila uzaljena. Kot verjetno vecina nas tukaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov