Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 11. Feb. 2007 7:22

^Moj tud men skos govori, da se moram zredit :D
Pa vedno mi teži, da naj grem jest, ker naj bi bla tok suhcana :lol:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 11. Feb. 2007 9:44

Men pa pravi, da sem mu všeč, taka kot sem (povprečne postave, ne zelo suha in daleč od debelosti).
Če bi mi rekel, naj shujšam, bi ga pa nekam poslala :motz: Jaz tudi njemu ne govorim, kaj mi na njemu ni všeč (pa saj mi je vse) - če imaš človeka rad, se tudi kakšna majhna napakica lahko spregleda.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 11. Feb. 2007 10:58

Men je trenerka [v bistvu njen moz, ki je njen trener] tezila, da bi lahko mal shujsala itd itd...pa mi je pol lubi reku:"Lej, zame si idealna, sam ce ti uni tezijo da shujsi in se ti pol sekiras kle pr men kok rafael si pojedla pa kok ne...pol pa shujsi, sam mir mi dej :lol: "
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 11. Feb. 2007 10:58

Men prav da nikakor ne smem shujšat ker pol nau nč za prjet :lol:
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 11. Feb. 2007 11:05

blue eye napisal/-a:Men prav da nikakor ne smem shujšat ker pol nau nč za prjet :lol:

Podpis...ampak imam vseeno lepo dieto...

Sm pa vesela ker me je novi fant sprejel čisto tako kot sem in to spoštuje... :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
naima_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a naima_ » 11. Feb. 2007 12:30

če bi men to reku, bi zobe potleh pobirau :razz: ki če mu kej ne diši: ajt vozi.. sigurno on ni popovn?! men bi šla za princip sej ne drugo, ki to njega nima kej brigat.. sej nausezadne je to tvoja stvar kolk ti tehtnica kaže, pa kolk se ti dobr počutš..
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 11. Feb. 2007 13:18

Čist odvisno od situacije....čeravno bi imela bejba 150kg + pol itak razumemo, da ji hoče že zarad zdravja pomagat. Drugo pa je "zajebavanje" :? Poznam enga dečkota, kateri je sam daleč od popolnosti, je res kr fajn močen(da se tkole lepo izrazm) in zafrkava čisto use bejbe češ kok so debele.."dej shujši" :eek: To je reku moji frendici, k se že itak dost sekira zarad postave, sam je ful lušna pa tut suha, sam ni lih shirana. Pol sm rekla unmu zafrustrerancu, da če tko gleda na ženske postave(pumoje da bi še anoreksični reku da nej shujša), nej se kr upiše u gej klub. Sej ne d bi mela kej proti gejom, sam pol je utihnu.
Pumoje da čist drži, da ravno tisti, ki imajo največ pripomb nad druge, so sami pri sebi čiste nule. :roll:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 11. Feb. 2007 13:43

Če bi meni moj lubi rekel naj mogoče malo shujšam, bi ga verjetno poslušala, saj bi to pomenilo da sem se res zredila... Zdaj pa mi kvečjemu govori naj jemjem ker sem suha. :)

Poznam pa enga tipa ki svoji punci govori da mora shujšat, ona pa sploh ni debela. Ker je čist v njega ga seveda posluša. Res je žalostno pol videt kak si kupi kilogram jabolk od katerih namerava živeti ali pa kakšno drugo res shujševalno hrano. :(
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 12. Feb. 2007 8:10

BeLLi napisal/-a:Pumoje da čist drži, da ravno tisti, ki imajo največ pripomb nad druge, so sami pri sebi čiste nule. :roll:

Na drugih zdravijo svoje komplekse, bi temu lahko rekli.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 13. Feb. 2007 19:42

ja itak da če se ženska začne redit kar na celem, da bo tip prej ko slej nekaj rekel, jst sm tud mojemu težila, ko si je predolge lase pustil :)

drugo pa je, če ima ženska enako težo/postavo ves čas, pa se tip na lepem spomni, da je čas za hujšanje. tukaj bi jst popenila že zato, ker je bil ves čas tiho, potem bi ga pa kao na lepem začelo motit.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 14. Feb. 2007 14:21

Če bi jaz to slišala od svojega fanta, bi bla verjetno užaljena, ker zelo skrbim za postavo, in bi seveda takoj opazila, če bi se zredila. Ampak to bi pomenilo, da najbrš moram res shujšat; tut js njemu povem, če me na njemu kaj moti (lasje, čudne obleke, in tudi če bi se zredil, bi ga na to opozorila)... Seveda mu nebi težila, da naj shujša, ampak svetovala bi mu vsekakor.

Mi gre pa na živce če mi teži, da naj več jem... :roll:
ah ti tipi :hearts: :)
cowgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cowgirl » 14. Feb. 2007 17:29

sigurno bi bla šokirana ko bi mi to reku :eek: js bi ga poslušala le v primeru v katerem tud jst vidim da mam mal preveč kilogramčkov. pa ok če bi meu res tok rd mi neb težu s tem! :D :?
Uporabniški avatar
*belina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *belina* » 14. Feb. 2007 17:33

Men bi blo čist vseeno če bi mi to reku, ker jst vem kakšna sem in takšna kot sem, sem si všeč.

Tko da si tip lahko take izjave sam nekam vtakne.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 14. Feb. 2007 19:35

Če bi men tip rekel, naj shujšam.... hmmmm. Če bi se res zredila za 10kg bi to itak že sama vedela, pa bi mi šlo čist na živce. Zihr bi se skregala :D

Če bi mi rekel, nej shujšam taka kot sem, bi mu lepo rekla, da pač taka sem in da me je tako spoznal in da take it or leave it. In nikol več ne omenjat te teme.

Če bi hotel, da se zredim, bi mi šlo isto na živce. :roll:

Drugega, kot da sem mu všeč&popolna, nima kej komentirat moje postave, če si hoče dobro, hahaha
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Zasavje

Neprebrana objavaNapisal/-a tinchy18 » 15. Feb. 2007 13:36

Meni še nikoli tip ni reku naj shujšam, ampak je reku da je čist zadovoljen z mojo postavo. Reku je tudi da če bi se zredila, ga ne bi nič motilo, ker bi potem še več imel za prjet... Je pa res da mi je reku da mi ne pusti shujšati, oziroma mi je ker sem mu toliko težila da bom hujšala, postavil mejo do koliko lohka shujšam (in to je samo 2kg manj od moje trenutne teže)...in seveda s pogojem da nič ne izgubim v rit (ki mu je takšna kot je blazno všeč - čeprav me ni :roll: ). Drugače sem normalne postave, ne suha, ne debela...tista zlata sredina :D

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov