Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Če te lahko potolažm, sej skor noben ni všeč sam seb. Sam sprijazneš se pa lahko s sabo, sej si sam ti, noben drug. Kr potrud se.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Vsak najde kakšne napake na seb... Tist, ki jih pa ne, ma pa navadno tak ego, da ga pa itak zarad tega noben skor ne mara /razen njemu podobni).
- aisha3012
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Maribor
želela bi, da mi fant pove, če bi se toliko zredila, da bi ga začelo motit, seveda pa ne mislim tukaj za 4 kg, to ni omembe vredno... jaz sem se zredila za 10, odkar sva začela, pa mi ni nikoli reku, da je preveč... ko sem ga vprašala, če ga moti, je reku, da ko bo tako daleč, da ga bo začelo motit, mi bo povedal. in verjamem mu, da bi povedal na lep način, ne tako, kot je tvoj fant tebi... moraš pa skrbet zase... ne zarad njega, ampak zarad sebe... če si imela probleme s koleni, ti odvečni kilogrami gotovo niso v pomoč. mal kg več pa ni razlog za to da ne3koga imaš rad ali ne...
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
jzt sm se zredila čez zimo za 7kg, in je valda to tud on opazu a ne.. še posebi zato k sm dost mejhna in se kile nimajo kam razporedit. in valda ne bom zdej shujšala samo na njegovo željo, ampak predvsem zarad sebe. sicer pa je tudi on začeu telovadit in kvihtat (je kr fajn suh namreč) in dela na tem da se zredi.. men se zdi normalno, da želiš svojga partnerja kar se da največ privlačit, pa če to pomen da zgubiš 5, 10 al pa 20 kg, da se jih tok zrediš, da malo potreniraš za mišično maso. To zdej ne pomen da se midva že zdej ne privlačva, je pa definitivno trud poplačan ko nima ne en ne drug zadržkov v postli, na plaži, pri oblačenju itd.
Predvsem je odvisno tud od razmerja, resno/neresno in pa od odnosa. Če ti bo fant zabou: Dej lej kaka si ratala no, a lahko shujšaš??? al pa če ti reče lepo, mogoče tud ne čisto direktno, je velika razlika v "želji" in v tem če se splača to naredit zase in zanj.
Če sta pa resna in če fant želi da punca vrže dol nekaj kg, se mi zdi pa samo en velk glup ego od ženske da ga nekam pošlje u stilu "kaj bom jzt za tebe hujšala" sploh nevem kaj delata dva u taki zvezi. ne rečem če ma ženska dejansko čizt dobro postavo, sam če ne? get a fat, ugly, stupid boyfriend that woun't care WHAT he dates with.
moje mnenje.
Predvsem je odvisno tud od razmerja, resno/neresno in pa od odnosa. Če ti bo fant zabou: Dej lej kaka si ratala no, a lahko shujšaš??? al pa če ti reče lepo, mogoče tud ne čisto direktno, je velika razlika v "želji" in v tem če se splača to naredit zase in zanj.
Če sta pa resna in če fant želi da punca vrže dol nekaj kg, se mi zdi pa samo en velk glup ego od ženske da ga nekam pošlje u stilu "kaj bom jzt za tebe hujšala" sploh nevem kaj delata dva u taki zvezi. ne rečem če ma ženska dejansko čizt dobro postavo, sam če ne? get a fat, ugly, stupid boyfriend that woun't care WHAT he dates with.
moje mnenje.
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
- dalia24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
- Kraj: mb
Hely_3 napisal/-a:dalia24 napisal/-a:tvoj tip je en velik kre..n!
Moj?
Brez zamere-tvoj! Ta,ki ti je rekel,da naj shujšaš...Veš kaj bi jaz nardila? Ker sem levinja in ful ponosna oseba,trmasta,bi shujšala,da bi bla prava ženska da stoj in glej,potem pa bi mu stisnila kajlo!
Imam fanta,ki ga ljubim in spoštujem. Če je ljubezen prava,potem ti je vseeno,če je tvoj partner debel,plešast itd. Kak boš zgledala je tvoja osebna stvar.Prvo je to,da se ti dobro počutiš.In če ti misliš,da se boš dobro počutla,če boš mela 5 kil manj,potem se potrudi in shujšaj,če ne,ostani taka kot si...Sicer se pa zloba čez čas začne poznat na človeku... Imela sem fanta,prvega resnega (6-7 let nazaj) ki so ga motle moje kile-imela sem tam nekje 50-53 kil pri 159 cm. Po njegovem bi morala imet 45 kil. Sem pa drugače take ženske postave.Ozka v pasu,imam le malo bolj okroglo ritko,pa malo večje prsi (75c ali pa 70d)...Ampak sama sebi sem čist ok,imam lepo obliko,le učvrstit se moram malo.No,kasneje sem imela fanta,ki me je gledal kot boginjo...Zanj sem bila najlepša ženska na celem svetu...In takrat sem videla,kolk mi je oni prejšnji idiot pobral samozavesti...
Sedaj imam že tretjega,ker sva se s ta drugim razšla iz drugih razlogov in različnih interesov. Hočem pač samo povedat,da si sama sebi prva. To sem jaz ugotovila po več kot treh letih in pol s prvim fantom.Vsa ta leta sem se žrla samo zato,da bi ugajala njemu... A-A nikoli več! Ko se boš sama dobro počutla in se zares spoštovala,te bodo začeli spoštovat še drugi-to se začuti na 100km...
Aja,pa še to...Ta moj prvi fant,je sedaj za kakih 15 kil sigurno težji kot takrat,ko sva bila midva skupaj...Jaz pa sem ostala na isti teži-tu pa tam se malo zredim-na zimo in potem hitro shujšam,ko ne spravim gor nobenih kavbojk več... On,pa se je zredil kot pujs...Tak da,zarečenega kruha se največ poje.Ta njegova zloba se je začela kazat še na njemu in čisto prav mu je
Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, ker pomeni biti srečen...
- dalia24
- Sramežljivka
Hely_3 napisal/-a:dalia24 napisal/-a:tvoj tip je en velik kre..n!
Moj?
Brez zamere-tvoj! Ta,ki ti je rekel,da naj shujšaš...Veš kaj bi jaz nardila? Ker sem levinja in ful ponosna oseba,trmasta,bi shujšala,da bi bla prava ženska da stoj in glej,potem pa bi mu stisnila kajlo!
Imam fanta,ki ga ljubim in spoštujem. Če je ljubezen prava,potem ti je vseeno,če je tvoj partner debel,plešast itd. Kak boš zgledala je tvoja osebna stvar.Prvo je to,da se ti dobro počutiš.In če ti misliš,da se boš dobro počutla,če boš mela 5 kil manj,potem se potrudi in shujšaj,če ne,ostani taka kot si...Sicer se pa zloba čez čas začne poznat na človeku... Imela sem fanta,prvega resnega (6-7 let nazaj) ki so ga motle moje kile-imela sem tam nekje 50-53 kil pri 159 cm. Po njegovem bi morala imet 45 kil. Sem pa drugače take ženske postave.Ozka v pasu,imam le malo bolj okroglo ritko,pa malo večje prsi (75c ali pa 70d)...Ampak sama sebi sem čist ok,imam lepo obliko,le učvrstit se moram malo.No,kasneje sem imela fanta,ki me je gledal kot boginjo...Zanj sem bila najlepša ženska na celem svetu...In takrat sem videla,kolk mi je oni prejšnji idiot pobral samozavesti...
Sedaj imam že tretjega,ker sva se s ta drugim razšla iz drugih razlogov in različnih interesov. Hočem pač samo povedat,da si sama sebi prva. To sem jaz ugotovila po več kot treh letih in pol s prvim fantom.Vsa ta leta sem se žrla samo zato,da bi ugajala njemu... A-A nikoli več! Ko se boš sama dobro počutla in se zares spoštovala,te bodo začeli spoštovat še drugi-to se začuti na 100km...
Aja,pa še to...Ta moj prvi fant,je sedaj za kakih 15 kil sigurno težji kot takrat,ko sva bila midva skupaj...Jaz pa sem ostala na isti teži-tu pa tam se malo zredim-na zimo in potem hitro shujšam,ko ne spravim gor nobenih kavbojk več... On,pa se je zredil kot pujs...Tak da,zarečenega kruha se največ poje.Ta njegova zloba se je začela kazat še na njemu in čisto prav mu je
- aisha3012
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Maribor
dalila24: jaz pa mislim, da videz in privlačnost nista tako nepomembna... naj se tvoj srčkan, kjut fantič zredi za 20 kg, pa da te vidimo, kako rada ga boš še pocrkljala, kako ti bo še privlačna njegova notranjost, ljubezen itd... ni finta v tem, kakšen je partner, ko ga spoznaš, če ma takrat 60 kil, to pomeni, da ljubiš vseh njegovih 60 kil, ali pa 120, če jih ima, in te to ne moti... če pa to potem preraste v 75 ali 145 kil, je pa to že druga pesem...
ne pomeni to, da človeka nimaš več rad, da ga prenehaš ljubit... v sebi pa si vendar želiš, da bi bil oseba v katerega si se zaljubil/a... in nič ni narobe, če partnerja opozoriš na to, da te to moti, bolje to, kot da začneš iskat to, kar si izgubil, pri drugih... seveda pa je vsak način, kkao partnerju to povedat, lahko lep...in če vas moti pri partnerju kaj, kar se je spremenilo skozi leta... dajte mu to povedat! ne se obrnit vstran in odit...
in ja, ne govorim o parih kilah, ki se naberejo čez zimo... ne govorim o 4-5 kilah, ali o trebuščku, ki ga je lubgi dobil od piva
je pa res, da tudi takrat, ko želimo recimo shujšati, ker vemo, da to partnerja moti, ne smemo hujšati zaradi njega, ampak zarad sebe... in dokler tega ne razčistimo v glavi, nima smisla...
ne pomeni to, da človeka nimaš več rad, da ga prenehaš ljubit... v sebi pa si vendar želiš, da bi bil oseba v katerega si se zaljubil/a... in nič ni narobe, če partnerja opozoriš na to, da te to moti, bolje to, kot da začneš iskat to, kar si izgubil, pri drugih... seveda pa je vsak način, kkao partnerju to povedat, lahko lep...in če vas moti pri partnerju kaj, kar se je spremenilo skozi leta... dajte mu to povedat! ne se obrnit vstran in odit...
in ja, ne govorim o parih kilah, ki se naberejo čez zimo... ne govorim o 4-5 kilah, ali o trebuščku, ki ga je lubgi dobil od piva
je pa res, da tudi takrat, ko želimo recimo shujšati, ker vemo, da to partnerja moti, ne smemo hujšati zaradi njega, ampak zarad sebe... in dokler tega ne razčistimo v glavi, nima smisla...
- dalia24
- Sramežljivka
aisha3012 napisal/-a:dalila24: jaz pa mislim, da videz in privlačnost nista tako nepomembna... naj se tvoj srčkan, kjut fantič zredi za 20 kg, pa da te vidimo, kako rada ga boš še pocrkljala, kako ti bo še privlačna njegova notranjost, ljubezen itd... ni finta v tem, kakšen je partner, ko ga spoznaš, če ma takrat 60 kil, to pomeni, da ljubiš vseh njegovih 60 kil, ali pa 120, če jih ima, in te to ne moti... če pa to potem preraste v 75 ali 145 kil, je pa to že druga pesem...
Ja ok, valda da videz ni tako nepomemben....Samo pa da te tip zajebava zaradi treh kil... To pa je noro.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja punce poglejte.
To temo sem jaz odprla lansko leto ker mi je moj tip (sedaj bivši) prbil kar piše v prvem postu. Sedaj ima pa punco, ki je rečmo taka kot jaz in ni suhica.
Sedaj imam pa fanta, ki sem mu všeč taka kot....no res je, da mi je pred kratkim prbil, da mam vlko rit in to full na grd. Mene je to full przadel ker me je spomnu na bivšega in me razočaru. Jst sm to njemu povedala in sedaj mu je še zmer full žal. Rekla sem mu, da taka kot sem sem in če mu nism všeč pač nisva za skupej. No res pa je, da se nebom sedaj zredila za 10kg ampak trenutno hujšam zarad sebe. Ta fant me ma full rad kar se vidi. Zaskrbelo ga je, da bova šla res narazen pa tko zlo pozoren je do mene pa tako.
Uglavnem nikoli več se nebom pustila fantu, da bi tako delal z mano kot je bivši delal. Ni šans. Osel gre samo enkrat na let.
Čeprav jaz sama sem zelo nizke samozavesti in delam na tem da jo bom pridobila zato tudi hujšam.... upam, da mi bo uspelo.....ampak, ko pa vidim, da so nekatere bolj močne od mene se pa zamislim, da mogoče pa nism tako grozna kot se zdim sama sebi. No drugače so pri meni doma (mami, sestra, babica) zelo močne le jaz sem še zlo dobra proti njim. Pač to je "dedno" zgleda. Ampak vseno pazim pri hrani. Naprimer moja sestra ni nikoli pazila kaj bo pojedla in je sedaj lahko tako rečem debela.
Seveda pa jaz sama nebom dopustila, da bom šla po sestrini poti.
To temo sem jaz odprla lansko leto ker mi je moj tip (sedaj bivši) prbil kar piše v prvem postu. Sedaj ima pa punco, ki je rečmo taka kot jaz in ni suhica.
Sedaj imam pa fanta, ki sem mu všeč taka kot....no res je, da mi je pred kratkim prbil, da mam vlko rit in to full na grd. Mene je to full przadel ker me je spomnu na bivšega in me razočaru. Jst sm to njemu povedala in sedaj mu je še zmer full žal. Rekla sem mu, da taka kot sem sem in če mu nism všeč pač nisva za skupej. No res pa je, da se nebom sedaj zredila za 10kg ampak trenutno hujšam zarad sebe. Ta fant me ma full rad kar se vidi. Zaskrbelo ga je, da bova šla res narazen pa tko zlo pozoren je do mene pa tako.
Uglavnem nikoli več se nebom pustila fantu, da bi tako delal z mano kot je bivši delal. Ni šans. Osel gre samo enkrat na let.
Čeprav jaz sama sem zelo nizke samozavesti in delam na tem da jo bom pridobila zato tudi hujšam.... upam, da mi bo uspelo.....ampak, ko pa vidim, da so nekatere bolj močne od mene se pa zamislim, da mogoče pa nism tako grozna kot se zdim sama sebi. No drugače so pri meni doma (mami, sestra, babica) zelo močne le jaz sem še zlo dobra proti njim. Pač to je "dedno" zgleda. Ampak vseno pazim pri hrani. Naprimer moja sestra ni nikoli pazila kaj bo pojedla in je sedaj lahko tako rečem debela.
Seveda pa jaz sama nebom dopustila, da bom šla po sestrini poti.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
no zdaj me boste use mal hude na mene ampak mislim da je prav da ti tip pove da imaš pač kakšen kilogramček preveč! v zvezi naj bi vladala iskrenost in če začne osebo, ki je s tabo motiti da si se v času ko je s tabo spremenila na slabše potem je pomoje prav da pove svoje mnenje. Pri ženskah me moti to da se nekatire, ki dobijo resnega tipa kar zanemarijo ( jejo kar hočejo, tam pa tam spustijo prho, se ne naličijo in nosijo že obupno razvlečeno trenerko) in potem se jezijo na punce ki jim njihovega dragega speljejo ... ja okej če te ima iskreno rad te ne bo zamenjal zaradi ''malenkosti'' I agree! Ampak ljudje smo krvavi pod kožo .. zato ljubezen kar hitro zbledi če ni več telesne privlačnosti Žaljivke ne hvala , iskrenost je pa neki kar cenim ali te je poniževal pa morš sama ocenit!
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
^ se strinjam. Tud moj meni kdaj pa kdaj reče, da bi lahko sem pa tja malo potelovadila, ker se mi je začel nabirat celulit in sem pridobila par kilogramčkov. Vem, da ma prav, ker tudi sama trenutno nisem najbolj zadovoljna s tem, kar vidim v ogledalu, čeprav se nisem opazno razlezla, le celulit je postal bolj izrazit. Delala bom na tem, da izoblikujem postavo, s katero bom zadovoljna, posledično pa tudi on, čeprav večkrat ponovi, da me ima in me bo imel rad, ne glede na kile in velikost riti. V končni fazi, ko me je spoznal in se zaljubil, sem imela še par kil več kot zdaj.
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Ne vem men moj tip nikol ni tega reku, po mojem si tud ne upa, ker bi ga tkoj "pretepla" sicer pa so moja odstopanja tko največ za 3kg gor ali dol. Nor zdej v tem času sm se itak zredila, ko sam žremo doma, ko nam ati tk fajn kuha!
Ne vem jst npr mojmu tipu skoz govorim ,da se more mal poredit, ker me ne bo več privlaču, če bo tk suh, kot je zdej...Sej ne da hočem da ma pirovski trebuh pa šlaufe. Sam je pa tk suhcen da kr adijo. Včasih se mi zdi, da že kr prevel pretirava, mislim da je on več časa na dieto kot jst :S zato, ker se pač ukvarja s takim športom, ampak vseen...
Ne vem jst npr mojmu tipu skoz govorim ,da se more mal poredit, ker me ne bo več privlaču, če bo tk suh, kot je zdej...Sej ne da hočem da ma pirovski trebuh pa šlaufe. Sam je pa tk suhcen da kr adijo. Včasih se mi zdi, da že kr prevel pretirava, mislim da je on več časa na dieto kot jst :S zato, ker se pač ukvarja s takim športom, ampak vseen...
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
^ se strinjam ja če mu na začetku ne bi ustrezala takšna kot sem potem se mi zdi brez veze že na začetku popravlat sebe zarad zveze ki se ji že vidi da ne bo funkcionirala .. tk da adijo boy sm če pa zveza že neka časa traja potem pa mislim da se je vredno potrudit da se ne konča zaradi tvoje ''šlamparije'' 2good4u je pa omenila neki pomembnega (usaj za mene ) : tud tipi postanejo v zvezi isti ... al se poredijo al pa drasistično shujšajo. Tk da shame shame.. Sama mam raje mal bolj mišičaste, ker mam obupen filing da je zraven mene nekdo bolj suhcat .. in sem že šla off the topic heh
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov