Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 21. Feb. 2006 13:35

Ja sej k mi jo tko grdo to reku ane sm mu vse lešpo povedala kaj čutm in me je še včeri zvečer klicu, da mu je full žal, da me je przadel pa da me ma full rad,...
Sej poznam enga fanta, če bi bla skupej bi me mel rad tako kot sem ker je reku, da z mano ni nč narobe. Včeraj sm bla zvečer z njem na pjači in mi je to reku.

Hm....dala mu bom šeeno šanso. Ampak ne čutm pa prov velik več do njega. Kar pa ni dobr ane?
Pa še bl sm ga začela primerjat z bivšim :? :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Feb. 2006 14:29

hmm....če si začela primerjat ga z bivšim, si pedvidevam da ugotovila neko podobnost v tem, a....mah to so taki tipi, praktično nimaš kej.....jst sm takih dvjst dala skos........pa da ti poem kašne babe majo zdej.....OMG........ena je lani polet furala kačje hače........k so ble moderne ene 10 let nazaj........pa špeh ji visi vn.........so ugutovl da pač bolše neb mogl dobit in so se sprijaznl....s tem pa prej prizadel še veliko ljudi okol.....

ma dej mu še eno šanso seveda, pa mal mu razloš kako to gre in da nista vidva krave skup pasla, da bo on teb tko govoru....sej se bo mal presral pa bo bolš......... :D
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 21. Feb. 2006 16:30

Mislm, da se je že mal presral :wink: dala sem mu vedt, če bo še tko razmišlu me bo zgubu.

Jah z bivšim sem ga pa tud čisto malo primerjala kar vem, da sploh ni prov ampak še nism do konca prebolela bivšega. Kar pa delam seveda na tem.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 21. Feb. 2006 17:23

o hely kok bedno, da si naletela na SE ENGA tacga smotanga!

pa drugac se spomnim k si ene svoje slikce nalimala pa zgledas prav dobr! pa NISI debela, lepo te prosim. pa tut ce si se 2,5kg zredila, se vseen nisi debela. (ne recem ce bi se ene 20 :D )

jz bi mu na tvojem mestu hotla kej vrniti, pa ga nazaj prizadeti, sam znam bit zlo smotana in mascevalna ce mislm da je upraviceno.

sej si mu ze rekla, da te je zelo neprijetno spomnil na bivsega, pa mu povej za ksno stvar k ti na njemu ni bla vsec, pa ti je bla na bivsem vsec...

bo ze vidu da se nima kej za igrat s takimi izjavami k je lahk drugi zelo prizadet :evil:
Uporabniški avatar
BlueGirl1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a BlueGirl1983 » 22. Feb. 2006 17:11

Hmmm... vem da se sliši kruto, toda poglej se v ogledalo, stopi na tehtnico in morda boš presenečena nad novimi kilogramčki. meni se ne zdi nič slabega, če te opozori na to. Drugače bi seveda bilo, če bi postavil pogoj v smislu: s tako debelo prasi*o pa že ne bom! Dokler pa je le dobronamerno opozorilo, ni panike. Vredno upoštevanja!
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmalaa » 23. Feb. 2006 9:48

BlueGirl1983 napisal/-a:Hmmm... vem da se sliši kruto, toda poglej se v ogledalo, stopi na tehtnico in morda boš presenečena nad novimi kilogramčki. meni se ne zdi nič slabega, če te opozori na to. Drugače bi seveda bilo, če bi postavil pogoj v smislu: s tako debelo prasi*o pa že ne bom! Dokler pa je le dobronamerno opozorilo, ni panike. Vredno upoštevanja!

mhm.. js se strinjam s tem.
seveda mi neb blo lepo, če bi mi to reku in bi bla žalostna.. sam je pa bolš, če te opozori, kt pa da lezeš s kilami navzgor, nit ne opaziš in na koncu se zrediš res za kr dost kg..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 23. Feb. 2006 10:09

Ja sam fora je to, da sam sem zredila sam 2 kg in se ne vidi drugač. Spet je tko kokr pr bivšemu, ki je zahtevu, da nej shujšam iz 60kg na 53kg ja halo no. jst mam dost tega...
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmalaa » 23. Feb. 2006 10:26

aaa ok.. sm misnla, d si se kr za dost zredila..
kr js sm se iz 8 classa zredila za 13 kil do zdej :eek: in noben mi ni nč pravu.. komi zdej na konci so mi rekl, ma dej popazi malo, ker se rediš.. sm bla mau jezna, d kaj mi to govorijo, sam hvala bogu, d so mi povedl, kr js nit opazla neb :?
če ti pa zrd 2kil prigovarja.. pol pa res nevem kaj ti povedat.. :?
je pa uredi, kr si mu dala vedet, d če bo tko razmišlu, d ga boš pustila..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Feb. 2006 11:43

hm...jst se pa že cela dva dini držim te ločevalne diete in tud pohvalu me ni.........jooj te tipi.....
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 23. Feb. 2006 12:50

Hely_3 napisal/-a:Ja hvala čeprav sm kar fajn okrogla :(

Hely noooo... pa ti maš čist normalno postavo :!: Nesmeš se zdej tut mal s temu obremenjevat k res kul zgledaš in men tut na misel nebi prišlo, da si debela :)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
sarica20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 1. 2006
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sarica20 » 24. Feb. 2006 13:57

Helly ti se ne sekiraj kaj tebi fant govori, glavno da si ti sama s seboj zadovoljna, pa ce ti nekaj povem sploh nisi debela, ampak si cisto prav lepa punca!!! Tvojemu dedu pa reci naj se zase briga in da si ti cisto zadovoljna s seboj!!!!!!!!!!

GO girl!!!!!!!!!!!!!
Imejte se radi!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 24. Feb. 2006 15:35

Ja hvala punce...no češrav tud sama seb nism všeč... :?
parižanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a parižanka » 24. Feb. 2006 17:03

Najprej moraš bit sama sebi všeč in potem boš tudi drugim.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Feb. 2006 9:06

Hm....sama sebi všeč pomoje, da nebom nikoli...že nevem kolk let mi vsi dopovedujejo, da nism grozna pa tko...ampak negre in negre pa trudim se full....
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 25. Feb. 2006 10:28

Ja pol se pa za začetk sam sprijazn s sabo, pa si boš pol ratala všeč :?
How blind can you get and still have eyes?

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov