Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 05. Jan. 2006 16:19

Sama bi zelo zamerila partnerju,če bi me spoznal "močnejšo" in bi me začel naenkrat kritizirat,...drugače bi bilo,če bi se v času najine veze zredila za 5-10kg in bi me opozoril....
Drugače pa nikoli ne bi hujšala zaradi nekoga-samo zase!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 05. Jan. 2006 16:30

hja te kile...naš večni problem. če ti fant teži glede postave, kil, in ga vse moti.... je to da te je naveličan oz ima skoraj 100% drugo. ker ko človeka začne na partnerju vse motit in ti nonstop pridiga o tem kaka si pa itd. je razlo skoraj v tem da ma drugo.

moje mnenje na podlagi izkušenj... :oops:
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Uporabniški avatar
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a lizzie » 08. Jan. 2006 12:31

jst mislm da se mal zamisli glede svojega fanta. ce nisi SAMA zadovoljna s svojo postavo potlej shujsaj *v mejah normale* ce pa ti to fant rece po ene letu... vprasanje ce te ima se rad? kako pa da si mu bila prej vsec zdaj pa kar naenkrat ne?!

jst bi skenslala tipa ce bi mi to reku. ful grdo od njega. ce pa hujsam pa zard sebe. pa mam 171 cm pa 65 kg pa mi tip nikol se ni reku da naj shujsam?! nasprotno, prav da sm obsedena s tem. :P
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2005
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objavaNapisal/-a karmy21 » 08. Jan. 2006 15:08

jzt sm se ful zredila med nosečnostjo in po porodu, in sem bila takratnem tipu full všeč,... in potem k sm shujšala za par let sem se zdej spet zredila za 5 kg... spet taisti tip je reku da sem mu še vedno ful všeč :) še posebej moja ritka... :oops: :D

torej tip bi te mogel, če bi te resnično ljubil, sprejeti kakršna si... z vsemi dodatnimi ali izgubljenimi kilami..

si kdaj pomisla da so njegovi kolegi mu kej predlagal al pa pokritiziral tvojo postavo?
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Jan. 2006 16:32

Ne sekiram se sploh nč več.

Imam drugega tipa, ki sem mu všeč taka kot sem :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
MK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MK » 08. Jan. 2006 22:21

Če mi je pa kej glupo, mi je pa to da se pogovarjamo o kilah..Imam lepo telo, za katerega skrbim in pazim kaj jem.Sam če se mi pa neki zlušta bom pa pojedla, ker na koncu koncev se moraš sam poslušat kaj res rabiš..in se počutiti dobro v svoji koži, pa ne pride do tega da si pretežek.
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 09. Jan. 2006 17:26

EVO U IZI ODGOVOR!!

kaj pa če bi ti začel pakirat??? :D
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 20. Jan. 2006 21:07

Na tvojm mestu bi ga jz odjebala! Kaj ti bo tip k ti govori, da moraš shujšat?? Ko ga je.e! :respekt:
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 21. Jan. 2006 21:33

Matr, moj se je zanč zajebaval, pa mi je reku, če bom šla kej na fitnes, k mam noge k Alma!! :eek: Sam sm mu hitr vrnila s še mal bolj sočno!
Peek-a-boo!
.:fiona:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a .:fiona:. » 21. Jan. 2006 22:22

ko ti fant to reče se ga vpraša nazaj: kaj če bi si ti našel drugo punco?

jaz bi se zarežala in mu rekla: bom razmislila o tem... in zgodba bi se zaklučla :D

vsaka ženska more met sama občutek v kakšni koži si je všeč. in če je vprašanje zdravje, se mi zdi najbolj logično, da se lastnica telesa zaveda kako je na stvari. da bi pa ženske hujšale, da bi se enemu majmunu zdele zarad tega bolše? no, tnx... jaz tega že nebi nardila. če se hujša naj se hujša za sebe in za svoje boljše počutje. ne pa za tipe [in obratno seveda]
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pehta » 21. Jan. 2006 22:30

Če ti fant reče "Kaj, če bi ti malo shujšala???", to sploh ni nič slabega. S hujšanjem je pametno začeti tedaj, ko je to še najlažje. Skoraj vsaka mamica ima po porodu kar precej kilc več kot v letih pred tem. Kilce se nato po leti samo še stopnjujejo. Prevelika teža pa je hkrati eden od povečanih faktorjev tveganja pri številnih boleznih, npr srca in ožilja... Če fant ali mož torej izrazi podobno željo, le-to lahko razumemo tudi kot prošnjo in upanje, da bi njegova draga še dolgo ostala predvsem zdrava, torej kot dokaz ljubezni.
Zato nehajte že enkrat gledati na take stavke kot na žalitve ampak raje nabavite sobno kolo, karto za aerobiko in bazen in podobno. Bo koristneje za vaše zdravje in vaš partnerski odnos.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 21. Jan. 2006 22:51

pehta napisal/-a:Če ti fant reče "Kaj, če bi ti malo shujšala???", to sploh ni nič slabega. S hujšanjem je pametno začeti tedaj, ko je to še najlažje. Skoraj vsaka mamica ima po porodu kar precej kilc več kot v letih pred tem. Kilce se nato po leti samo še stopnjujejo. Prevelika teža pa je hkrati eden od povečanih faktorjev tveganja pri številnih boleznih, npr srca in ožilja... Če fant ali mož torej izrazi podobno željo, le-to lahko razumemo tudi kot prošnjo in upanje, da bi njegova draga še dolgo ostala predvsem zdrava, torej kot dokaz ljubezni. Zato nehajte že enkrat gledati na take stavke kot na žalitve ampak raje nabavite sobno kolo, karto za aerobiko in bazen in podobno. Bo koristneje za vaše zdravje in vaš partnerski odnos.

Ah pehta no, dej prosim te no...mogoče tko razmišljajo moški po 40. letu, lahko ti garantiram da "mladci" tega ne rečejo ker bi jih tko grozno skrbelo za zdravje :D
Zadnjič spremenil Latte, dne 22. Jan. 2006 9:37, skupaj popravljeno 1 krat.
How blind can you get and still have eyes?
.:fiona:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a .:fiona:. » 22. Jan. 2006 1:13

se strinjam :D
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 22. Jan. 2006 13:29

Latte napisal/-a:
pehta napisal/-a:Če ti fant reče "Kaj, če bi ti malo shujšala???", to sploh ni nič slabega. S hujšanjem je pametno začeti tedaj, ko je to še najlažje. Skoraj vsaka mamica ima po porodu kar precej kilc več kot v letih pred tem. Kilce se nato po leti samo še stopnjujejo. Prevelika teža pa je hkrati eden od povečanih faktorjev tveganja pri številnih boleznih, npr srca in ožilja... Če fant ali mož torej izrazi podobno željo, le-to lahko razumemo tudi kot prošnjo in upanje, da bi njegova draga še dolgo ostala predvsem zdrava, torej kot dokaz ljubezni. Zato nehajte že enkrat gledati na take stavke kot na žalitve ampak raje nabavite sobno kolo, karto za aerobiko in bazen in podobno. Bo koristneje za vaše zdravje in vaš partnerski odnos.

Ah pehta no, dej prosim te no...mogoče tko razmišljajo moški po 40. letu, lahko ti garantiram da "mladci" tega ne rečejo ker bi jih tko grozno skrbelo za zdravje :D

Ja! Pa fantje tega 100% ne rečejo zato, ker bi ga skrbelo za tvoje zdravje, ampak da se bo lahko hvalu, da ma suho punco in da mu bojo frendi govoril, kok je njegova huda :roll:
Peek-a-boo!
Lelly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lelly » 23. Jan. 2006 22:59

Moji bivši sošolki je tip v družbi :!: rekel da je z njo sam zarad tega, ker je noben drug ne bi maral take. Mislm, ej.... Pa ženska sploh ni debela! In ona je še zmeri z njem! :eek:

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov