Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Sama bi zelo zamerila partnerju,če bi me spoznal "močnejšo" in bi me začel naenkrat kritizirat,...drugače bi bilo,če bi se v času najine veze zredila za 5-10kg in bi me opozoril....
Drugače pa nikoli ne bi hujšala zaradi nekoga-samo zase!
Drugače pa nikoli ne bi hujšala zaradi nekoga-samo zase!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
hja te kile...naš večni problem. če ti fant teži glede postave, kil, in ga vse moti.... je to da te je naveličan oz ima skoraj 100% drugo. ker ko človeka začne na partnerju vse motit in ti nonstop pridiga o tem kaka si pa itd. je razlo skoraj v tem da ma drugo.
moje mnenje na podlagi izkušenj...
moje mnenje na podlagi izkušenj...
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
-
lizzie - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Kranj
jst mislm da se mal zamisli glede svojega fanta. ce nisi SAMA zadovoljna s svojo postavo potlej shujsaj *v mejah normale* ce pa ti to fant rece po ene letu... vprasanje ce te ima se rad? kako pa da si mu bila prej vsec zdaj pa kar naenkrat ne?!
jst bi skenslala tipa ce bi mi to reku. ful grdo od njega. ce pa hujsam pa zard sebe. pa mam 171 cm pa 65 kg pa mi tip nikol se ni reku da naj shujsam?! nasprotno, prav da sm obsedena s tem.
jst bi skenslala tipa ce bi mi to reku. ful grdo od njega. ce pa hujsam pa zard sebe. pa mam 171 cm pa 65 kg pa mi tip nikol se ni reku da naj shujsam?! nasprotno, prav da sm obsedena s tem.
-
karmy21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2005
- Kraj: Cambridgeshire
jzt sm se ful zredila med nosečnostjo in po porodu, in sem bila takratnem tipu full všeč,... in potem k sm shujšala za par let sem se zdej spet zredila za 5 kg... spet taisti tip je reku da sem mu še vedno ful všeč še posebej moja ritka...
torej tip bi te mogel, če bi te resnično ljubil, sprejeti kakršna si... z vsemi dodatnimi ali izgubljenimi kilami..
si kdaj pomisla da so njegovi kolegi mu kej predlagal al pa pokritiziral tvojo postavo?
torej tip bi te mogel, če bi te resnično ljubil, sprejeti kakršna si... z vsemi dodatnimi ali izgubljenimi kilami..
si kdaj pomisla da so njegovi kolegi mu kej predlagal al pa pokritiziral tvojo postavo?
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ne sekiram se sploh nč več.
Imam drugega tipa, ki sem mu všeč taka kot sem
Imam drugega tipa, ki sem mu všeč taka kot sem
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MK - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
Če mi je pa kej glupo, mi je pa to da se pogovarjamo o kilah..Imam lepo telo, za katerega skrbim in pazim kaj jem.Sam če se mi pa neki zlušta bom pa pojedla, ker na koncu koncev se moraš sam poslušat kaj res rabiš..in se počutiti dobro v svoji koži, pa ne pride do tega da si pretežek.
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
EVO U IZI ODGOVOR!!
kaj pa če bi ti začel pakirat???
kaj pa če bi ti začel pakirat???
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
ko ti fant to reče se ga vpraša nazaj: kaj če bi si ti našel drugo punco?
jaz bi se zarežala in mu rekla: bom razmislila o tem... in zgodba bi se zaklučla
vsaka ženska more met sama občutek v kakšni koži si je všeč. in če je vprašanje zdravje, se mi zdi najbolj logično, da se lastnica telesa zaveda kako je na stvari. da bi pa ženske hujšale, da bi se enemu majmunu zdele zarad tega bolše? no, tnx... jaz tega že nebi nardila. če se hujša naj se hujša za sebe in za svoje boljše počutje. ne pa za tipe [in obratno seveda]
jaz bi se zarežala in mu rekla: bom razmislila o tem... in zgodba bi se zaklučla
vsaka ženska more met sama občutek v kakšni koži si je všeč. in če je vprašanje zdravje, se mi zdi najbolj logično, da se lastnica telesa zaveda kako je na stvari. da bi pa ženske hujšale, da bi se enemu majmunu zdele zarad tega bolše? no, tnx... jaz tega že nebi nardila. če se hujša naj se hujša za sebe in za svoje boljše počutje. ne pa za tipe [in obratno seveda]
- pehta
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
Če ti fant reče "Kaj, če bi ti malo shujšala???", to sploh ni nič slabega. S hujšanjem je pametno začeti tedaj, ko je to še najlažje. Skoraj vsaka mamica ima po porodu kar precej kilc več kot v letih pred tem. Kilce se nato po leti samo še stopnjujejo. Prevelika teža pa je hkrati eden od povečanih faktorjev tveganja pri številnih boleznih, npr srca in ožilja... Če fant ali mož torej izrazi podobno željo, le-to lahko razumemo tudi kot prošnjo in upanje, da bi njegova draga še dolgo ostala predvsem zdrava, torej kot dokaz ljubezni.
Zato nehajte že enkrat gledati na take stavke kot na žalitve ampak raje nabavite sobno kolo, karto za aerobiko in bazen in podobno. Bo koristneje za vaše zdravje in vaš partnerski odnos.
Zato nehajte že enkrat gledati na take stavke kot na žalitve ampak raje nabavite sobno kolo, karto za aerobiko in bazen in podobno. Bo koristneje za vaše zdravje in vaš partnerski odnos.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
pehta napisal/-a:Če ti fant reče "Kaj, če bi ti malo shujšala???", to sploh ni nič slabega. S hujšanjem je pametno začeti tedaj, ko je to še najlažje. Skoraj vsaka mamica ima po porodu kar precej kilc več kot v letih pred tem. Kilce se nato po leti samo še stopnjujejo. Prevelika teža pa je hkrati eden od povečanih faktorjev tveganja pri številnih boleznih, npr srca in ožilja... Če fant ali mož torej izrazi podobno željo, le-to lahko razumemo tudi kot prošnjo in upanje, da bi njegova draga še dolgo ostala predvsem zdrava, torej kot dokaz ljubezni. Zato nehajte že enkrat gledati na take stavke kot na žalitve ampak raje nabavite sobno kolo, karto za aerobiko in bazen in podobno. Bo koristneje za vaše zdravje in vaš partnerski odnos.
Ah pehta no, dej prosim te no...mogoče tko razmišljajo moški po 40. letu, lahko ti garantiram da "mladci" tega ne rečejo ker bi jih tko grozno skrbelo za zdravje
Zadnjič spremenil Latte, dne 22. Jan. 2006 9:37, skupaj popravljeno 1 krat.
How blind can you get and still have eyes?
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Latte napisal/-a:pehta napisal/-a:Če ti fant reče "Kaj, če bi ti malo shujšala???", to sploh ni nič slabega. S hujšanjem je pametno začeti tedaj, ko je to še najlažje. Skoraj vsaka mamica ima po porodu kar precej kilc več kot v letih pred tem. Kilce se nato po leti samo še stopnjujejo. Prevelika teža pa je hkrati eden od povečanih faktorjev tveganja pri številnih boleznih, npr srca in ožilja... Če fant ali mož torej izrazi podobno željo, le-to lahko razumemo tudi kot prošnjo in upanje, da bi njegova draga še dolgo ostala predvsem zdrava, torej kot dokaz ljubezni. Zato nehajte že enkrat gledati na take stavke kot na žalitve ampak raje nabavite sobno kolo, karto za aerobiko in bazen in podobno. Bo koristneje za vaše zdravje in vaš partnerski odnos.
Ah pehta no, dej prosim te no...mogoče tko razmišljajo moški po 40. letu, lahko ti garantiram da "mladci" tega ne rečejo ker bi jih tko grozno skrbelo za zdravje
Ja! Pa fantje tega 100% ne rečejo zato, ker bi ga skrbelo za tvoje zdravje, ampak da se bo lahko hvalu, da ma suho punco in da mu bojo frendi govoril, kok je njegova huda
Peek-a-boo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov