Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
Hely_3 napisal/-a:Ja meni je to fant reku. Hodila sva že tam okoli enega leta in mi je reku kaj če bi jaz kakšnih 8 kg dala dol. Velika sem 163cm težka pa 60kg. Ja vem da sem debela. Jaz sem od 5 leta smučala in pri 15 letih sem morala narediti premor zaradi težav s koleni. In takrat sem malo pridobila na notranji strani stegen in malo na riti. Sedaj sem se odločila hujšati. Sedaj sem že shujšala 4kg ker sem bila prej težka 64kg. Prava bomba kaj????Čeprav moje prijateljice se zelo kregajo ker ga poslušam.
Kaj pa ve mislite o tem????
Lep pozdrav
1 let je blo pa use kul al kaj?... pa tud nimaš tok preveč kil, da bi blo nevem kaj,..
nevem, če je glih pravi zate,..
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
principesa napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Ja meni je to fant reku. Hodila sva že tam okoli enega leta in mi je reku kaj če bi jaz kakšnih 8 kg dala dol. Velika sem 163cm težka pa 60kg. Ja vem da sem debela. Jaz sem od 5 leta smučala in pri 15 letih sem morala narediti premor zaradi težav s koleni. In takrat sem malo pridobila na notranji strani stegen in malo na riti. Sedaj sem se odločila hujšati. Sedaj sem že shujšala 4kg ker sem bila prej težka 64kg. Prava bomba kaj????Čeprav moje prijateljice se zelo kregajo ker ga poslušam.
Lep pozdrav
1 let je blo pa use kul al kaj?... pa tud nimaš tok preveč kil, da bi blo nevem kaj,..
Jah tkole je blo ane. Ampak se ne sekiram več ker se ugotovila da obstajajo boljši titpi.
Ja drugač mi je pa tkole reku ja.
Sej zdej ko je samski nej si pa najde suhico (suhice nimam nč proti vam) ampak zdej pa je problem ker nobene ne dobi
Ah ne obremenjujem se nč več.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
Hely_3 napisal/-a:principesa napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Ja meni je to fant reku. Hodila sva že tam okoli enega leta in mi je reku kaj če bi jaz kakšnih 8 kg dala dol. Velika sem 163cm težka pa 60kg. Ja vem da sem debela. Jaz sem od 5 leta smučala in pri 15 letih sem morala narediti premor zaradi težav s koleni. In takrat sem malo pridobila na notranji strani stegen in malo na riti. Sedaj sem se odločila hujšati. Sedaj sem že shujšala 4kg ker sem bila prej težka 64kg. Prava bomba kaj????Čeprav moje prijateljice se zelo kregajo ker ga poslušam.
Lep pozdrav
go girl
Jah tkole je blo ane. Ampak se ne sekiram več ker se ugotovila da obstajajo boljši titpi.
Ja drugač mi je pa tkole reku ja.
Sej zdej ko je samski nej si pa najde suhico (suhice nimam nč proti vam) ampak zdej pa je problem ker nobene ne dobi
Ah ne obremenjujem se nč več.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
tmis_ napisal/-a:sweet_kitty napisal/-a:'Veš kaj, kaj pa če bi si ga ti dau mal podalšat????'
hahaha
The key is, never stop doing what you love!
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
hely,
jaz mam tud 162 cm in 60 kg, sem pol debela?
mogoče bi res morala kakšne 3 kile dol dat, ampak ravno to je pri takšni teži najtežje. ker nisi debel, ampak samo malo bolj poln. poleg tega nisem bila nikoli suha, tako da telo spravit na nekaj, kar nikoli ni blo, je bolj težje.
Me pa fant obožuje takšno kot sem.
jaz mam tud 162 cm in 60 kg, sem pol debela?
mogoče bi res morala kakšne 3 kile dol dat, ampak ravno to je pri takšni teži najtežje. ker nisi debel, ampak samo malo bolj poln. poleg tega nisem bila nikoli suha, tako da telo spravit na nekaj, kar nikoli ni blo, je bolj težje.
Me pa fant obožuje takšno kot sem.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jst sem se pa spet malo zredila in mi je možek reku da po novem letu spet začnem gonit orbitrek-jaja priznam da sem zadnje čase precej zanemarjala zdravo prehrano in orbitrek in da se mi zaradi tega precej pozna,samo se moram res spet mal v roke vzet
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- svobodna in mlada
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- Kraj: Domžale
somebody napisal/-a:Nadine napisal/-a:tmis_ napisal/-a:sweet_kitty napisal/-a:'Veš kaj, kaj pa če bi si ga ti dau mal podalšat????'
hahaha
haha, sam s tem ga pomoje zabiješ u nulo
se čist strinjam
hehe...to se splača zapomnt
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
gwen napisal/-a:Nadine napisal/-a:tmis_ napisal/-a:sweet_kitty napisal/-a:'Veš kaj, kaj pa če bi si ga ti dau mal podalšat????'
hahaha
haha, sam s tem ga pomoje zabiješ u nulo
tole bom zapisala
ja sam tole za moje pojme ni prav nič smešnega prej žaljivo
tip ki ti reče če bi shujšala verjetno ne misli nič slabega a ne pač pokomentira
in jaz kaj takega ne bi nikoli rekla svojemu možu
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov