Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- PokeGirL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2005
jaz sem mela 10 kg več in to je enih par kilc?! pa sej mi ni tisto direkt v faco reko: de shujšej malo!, menla sma se neke o kg in pol je vse naneslo na to. jaz mu nič ne zamerim, res ne. aja pa on ma radjatorčke (177cm in 57kg) in je fejst suh, sam zde on poje kg napolitak zvečer ob računalniku in se NIČ ne zredi, pa shujša tudi nene nič. pa tu pa tam malo dela za svoje telo.
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Applebitecc napisal/-a:Men se pa zdi, da je ponavad kontra...
Da se ženske zapustijo, ko majo 1x resnega tipa... Boh ne dej, da so še poročene ali rodijo, pol je pa itak konc skrbi zase --> ponavad.
Žalostno, ampak ponavadi je res tako! Jaz sem si prisegla, da se mi to ne bo nikoli zgodilo! Se bom potrudila, da se res ne bo...
- *Belinda*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2005
ja, meni je to fant rekel, k sem bila še v močnejših časih, k sva bila še na začetku veze...da sem mu všeč, sam da bi me imel bolj rad, če bi mela par kil manj. Ja, vem, bila sem totalna kura, pa tok zaljubljena, da sem mu to odpustila, da enači ljubezen z videzom...kar sedaj zhr ne bi tolerirala. Sam sem bila poli še 3 leta z njim, se je pa ves čas veze zavedal teh par stavkov, ker sem iz tega nardila celo dramo in mu je bilo ful žal. Meni pa tudi...sedaj, k vidim, kok mal samospoštovanja sem imela in bila s tipom, ob kerem sem se ves čas zavedala, da me ima rad sam zarad značaja in mene kot frendico, fizično pa ne, in trpela ob njegovih fetiših suhic. (ki jih sicer ni priznaval, mu je pa včas izletela kaka cvetka). No, na koncu veze, k sva si vse zmetala v obraz, mi je še enkrat rekel, da ga to tako zelo moti, da ne more biti z mano...ker sam sanjam kdaj bom shujšala, nardim pa nič. To je blo res-sam vseeno, takoj sem mu dala vedet, da shujšat ni izi (še posebi ne 20 kil viška), pa da se trudim, čeprav govori, da ni nič...sam da pač naj me sprejme treuntno tako kot sem, ker se čez noč ne morem spremenit, pa tut nočem...če je to pogoj za njegovo ljubezen. No, on je upal, da bom vseen shujšala, pa nisem in ga je motlo do konca. Torej, moj sklep, če ti reče kaj takega, bi mu povedala nazaj...da boš že zgubla, če boš sama čutila potrebo po tem, ne pa na njegovo željo---ker te bo fulll žrlo ob vsaki suhici, ki bo šla mimo vaju, pa čeprav ne bo rekel nič-verjemi. Drugače mu pa noben ne drži pištole na čelu, da mora bit s tabo, lahk vzame kako drugo, če te ne mara takšno kot si. Ja, vem, težk to nardit..jst nisem, zdaj pa gotovo bi. Sicer nisem več bajsika, samo vseeno, NIKOLI več ne bom nasedla takemu tipu, ki ti hoče spreminjat videz. Shujšala sem pa ravno ob fantu, kjer sem čutla, da sem zaželjena in mi je vedno dal vedet kok me ma rad, pa da sem mu sexy, čeprav je špeh visel izza tangic! Ta špeh se je stopil, fant je pa kr en čas ostal. Ob tem, da mi bivši nikdar ni rekel, da sem lepa ali kaj podobnega, za modelkami se je pa slinil non stop. No, kokoš še enkrat.
Takšen fant ti ful jemlje samozavest, ker podzavest te skoz špika v vsakem momentu kaj si on zdaj misli, kaj pričakuje, katero zdaj gleda, pa bi rad da si taka kot ona....namesto, da bi imela normalen odnos. Mislim...no way, never again.
Takšen fant ti ful jemlje samozavest, ker podzavest te skoz špika v vsakem momentu kaj si on zdaj misli, kaj pričakuje, katero zdaj gleda, pa bi rad da si taka kot ona....namesto, da bi imela normalen odnos. Mislim...no way, never again.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Da bi men moj fant kej takga reku bi me ful prizadelo, pa mal bi se zamisnala, sej tak kot so že druge pred mano rekle - če te ma rad te bo mel rad še naprej tako kot si. Npr. moj fant se je tud mal zredil v zadnjem letu (skupi sma že več kot dve leti), mislim sej drugač ma čist OK postavo sam mal trebuha ma, ampak me to niti najmanj ne moti in mi še na misel ne pride, da bi mu rekla, nej shujša. On sicer ful telovadi pa to ker njega samga to moti, ampak js ga mam še vedno ful ful rada in ga ne bi zamenjala za nobenga pa če bi mel še ne vem kak popolno telo. Mislim, kak lahk kter fant to tak direkt reče svoji punci?! Ko bi vsaj tk mal po ovinkih nekak, ne pa takle.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No sedaj sem samska (mogoče nam več kmal ).
Ker vidim, da sem sedaj všeč fantu taka kot sem je super.
Rekla sem si, da če mi bo še kateri fant reku, da nej shujšam bom rekla al bodi z mano ker taka kot sem sem ali pa greva narazn. Ker potem me sploh nima resnično rad.
No ne mislim s tem, da se bom zdej full zredila. Ampak še akko kilco dol pa je to to.
Unga k sm ga pa mela nej si pa najde punco k j suha ampak pol bo pa zih spet kako napako najdu ane.
Ker vidim, da sem sedaj všeč fantu taka kot sem je super.
Rekla sem si, da če mi bo še kateri fant reku, da nej shujšam bom rekla al bodi z mano ker taka kot sem sem ali pa greva narazn. Ker potem me sploh nima resnično rad.
No ne mislim s tem, da se bom zdej full zredila. Ampak še akko kilco dol pa je to to.
Unga k sm ga pa mela nej si pa najde punco k j suha ampak pol bo pa zih spet kako napako najdu ane.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
anna_k napisal/-a:čestitam res bolje, da si brez njega. ni zvenel preveč vredu veš
Ja hvala. Sej sem spoznala, da me ni bil vredn. Ampak kaj ko sm to prepozn spoznala. Čeprav ga imam še vedno rada (kot prijatelja).
Ampak sm spoznala drugega fanta, ki se sedaj nekaj plete med nama ampak želim si da je to tista prava ljubezen.
Sprejema me pa tako kot sem
Upam, da bo tako ostalo.
Tako, da sem preklopila iz štajerca na dolenca
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Shannan napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Tako, da sem preklopila iz štajerca na dolenca
Dolenjci smo itak najboljši, boš vidla!
wes kaj...ne mores posplosevat, jaz bi tut lahko rekla da so goenci škrti ko hudic pa ne morem.
najdejo se extremisti vseposod,ne mors zaj zarad enga kretena vse posplosevat pa celo regijo žalit
-
Tigi - Cosmopsiho
¤MajC¤ napisal/-a:Shannan napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Tako, da sem preklopila iz štajerca na dolenca
Dolenjci smo itak najboljši, boš vidla!
wes kaj...ne mores posplosevat, jaz bi tut lahko rekla da so goenci škrti ko hudic pa ne morem.
najdejo se extremisti vseposod,ne mors zaj zarad enga kretena vse posplosevat pa celo regijo žalit
Ej nism nč žalila štajercev.
Štajerce mam rada. Sam tko sm rekla, da nimam več štajerca ampak dolenca. Kaj nej če se je tko odvilo.
Drugač ste štajerci full uredu ljudje. Mam vlk frendov tam tko da :bussi: :bussi: :bussi: :bussi: :bussi:
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Dančy napisal/-a:Ma ja, da mi to pribije, "fajn bi blo, če bi malo špehca skurila"...ga prbijem okol kepe...
se podpišem
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
'Veš kaj, kaj pa če bi si ga ti dau mal podalšat????'
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov