Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
metron napisal/-a:Pismu, kaka nesmiselna debata. A ni samo po seb logično, da če ti je tip to povedu na "grd" način, je napaka predvsem v njegovem obnašanju.
Sicer pa se verjetno edini kle popolnoma strinjam s Štrukeljčkom. Koga briga kok kil ma kdo, enmu je 67 velik, drugmu ne. Spet enmu je 60 velik, drugmu ne. Sam fak ej, ni se treba kle tolažit, pa dokazvat al pa se prepričvat, da je itak kul če ma tip kej za prijet - valda je kul, mogoče ma pa štrukeljček res kej za prijet - rito ne pa nekaj kar visi. Spet drugmu je pa kul. Sam itak je nejlaži sam stokat o konstrukciji pa fiziognomiji, pa nej visi. Valda se vsak dobr počut če vredu zgleda, če ti ni treba še 10kilskega ruzaka nosit - ni lepo, še manj pa zdravo pa ideali gor al pa dol. Sj en zagovarjam kakršnihkol ekstremov pa presuhih bejb, sam že z ustreznim lajfstajlom marskej nardiš. Pa ne me zdj tko napast k ste S., ker je to čist moj pogled na svet (in punce). Meni je zdrav duh povezan z zdravim telesom - in kar je najbolj važno: tut pri ostlih stvareh si bolj samozavestn in se bolj počutiš.
:fight: ... ma jaaaa, ok mene tud prov nč ne briga kolk ma kdo kil... kokr komu paše... men se ni treba nč prepričvat... to sploh ni point... point je v tem, da se spomnm ene teme tukaj izpred nekaj časa, ko je bilo govora o anoreksiji in bulmiji ipd. motnjah hranjenja... (evo linka: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=1120) in me je kar šokiral, kako lahko takšne punce trpijo... to je bil moj point ... pa še ornk me je pogrel, k je ena tukaj napisala kako jo doma starši sekirajo da je debela in kolk se njena mama hvali da ma sama idealno postavo... mislm obup...
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
...ja, sem prebral - loh rečem sam: BOLANO.
Mi je bejba k so se s tem neki ukvarjal, pred kratkim pravla, da ogromno folka doma prou tastari (V glavnem matke) zafrustrirajo - večina bulimičnih punc ma baje neporihtane odnose v familiji - da te pa pol s takimi špikajo
Mi je bejba k so se s tem neki ukvarjal, pred kratkim pravla, da ogromno folka doma prou tastari (V glavnem matke) zafrustrirajo - večina bulimičnih punc ma baje neporihtane odnose v familiji - da te pa pol s takimi špikajo
Tko nekak...
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja valda prej me napadate da sm anoreksična in to ne na lep način ampak kao slabšalno..tm k je ena opisala da je anoreksična ji vse skor u rit zlezete..kle pa pluvate čez anoreksične bejbe! dejte no..sam bullshit.
kaj mi gre najbolj na k***c? da kukr ma bejba pod 50 kg je ze takoj anoreksična in bulimična in ne vem kaj še vse..ena moja znanka ma 160 pa ma 45 kg no in? spet bodo letele obtožbe na anoreksično dekle ampak ona to ni. Je zelo zdrava in pač se ne more zredit in ima za mnoge tipe popolno manekensko postavco pa s športom se ukvarja tko da ma lepo čvrsto telo. Ne vem kaj je s tem narobe. Sej če si ti vsa mlahava pa ti je to všeč je to tvoj problem. Ni fora da ma "tip kej za prjet" verjetn tip rajš ma kej za prjet pa se to ne trese še tri dni kot pa da prime al pa te užge po riti pa vse skupi še 3 dni vibrira!
Tle gor se vse ukvarajte s raznimi dietami in se smilte same seb da morte mal shujšat pa ne veste kako. Ko pa vam kdo reče da ste mogoče pa vendarle mal predebele in da bi blo treba mal hujšat se pa brante in jokate kok lahk kdo to reče..Namest da bi pa kera vzela samo sebe u roke pa začela telovadit in se ukvarjat s športom (pa ne z namenom da bo shujšala ampak zato ker ji je fun se pravi da najdeš v športu neki zabavnga), poleg tega pa ta tempo držat več let ali pa cel lajf..ne to pa ne! Se boste rajš smilile še naprej.
Verjem da mam jst neki za prjet..in zlo sm ponosna na svojo mjhno ritko k je vsaj lepo čvrsta in brez celulita! In sama ne telovadim z namenom hujšanja- to je samo dodaten plus! Pa se sama se tko zlo dobr počutim in samozavestno in sm si končno ratala všeč!! Mogoče bi mogla kera od vas probat.
No in zato ker te drugi razfukajo sem pa kasirala jest al kva? Verjamem da je zafukan če ti nekdo postav špegu pred očmi ti pa nočeš gledat..
kaj mi gre najbolj na k***c? da kukr ma bejba pod 50 kg je ze takoj anoreksična in bulimična in ne vem kaj še vse..ena moja znanka ma 160 pa ma 45 kg no in? spet bodo letele obtožbe na anoreksično dekle ampak ona to ni. Je zelo zdrava in pač se ne more zredit in ima za mnoge tipe popolno manekensko postavco pa s športom se ukvarja tko da ma lepo čvrsto telo. Ne vem kaj je s tem narobe. Sej če si ti vsa mlahava pa ti je to všeč je to tvoj problem. Ni fora da ma "tip kej za prjet" verjetn tip rajš ma kej za prjet pa se to ne trese še tri dni kot pa da prime al pa te užge po riti pa vse skupi še 3 dni vibrira!
Tle gor se vse ukvarajte s raznimi dietami in se smilte same seb da morte mal shujšat pa ne veste kako. Ko pa vam kdo reče da ste mogoče pa vendarle mal predebele in da bi blo treba mal hujšat se pa brante in jokate kok lahk kdo to reče..Namest da bi pa kera vzela samo sebe u roke pa začela telovadit in se ukvarjat s športom (pa ne z namenom da bo shujšala ampak zato ker ji je fun se pravi da najdeš v športu neki zabavnga), poleg tega pa ta tempo držat več let ali pa cel lajf..ne to pa ne! Se boste rajš smilile še naprej.
Verjem da mam jst neki za prjet..in zlo sm ponosna na svojo mjhno ritko k je vsaj lepo čvrsta in brez celulita! In sama ne telovadim z namenom hujšanja- to je samo dodaten plus! Pa se sama se tko zlo dobr počutim in samozavestno in sm si končno ratala všeč!! Mogoče bi mogla kera od vas probat.
No in zato ker te drugi razfukajo sem pa kasirala jest al kva? Verjamem da je zafukan če ti nekdo postav špegu pred očmi ti pa nočeš gledat..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
Eneya - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: rob Gorenjske
evo, jst bom sla zdj u petk na test hitre hoje.. jo mamo v nasem kraju vsako leto, pa brezplacna je... hitro hojo gres 2km, te premerjo podougem in pocez pol pa vids svojo kondicijo pa maso pa to, pol so pa tam dohtarji pa se o vsem lahko z njimi pogovoris... upam sam d nam pozabla jet!!
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Meni se pa to, če mi tip reče, da naj malo shujšam ne zdi nič kaj takega. Seveda, da mi reče, ne da mi teži s tem. Pa tudi zdi se mi prav, da se ženske malo potrudimo in izpolnimo kakšno željo svojemu partnerju. Jaz sem naprimer shujšala 5 kg, on si je pa frizuro spremenil in obljubil, da si ne bo več barval las. Pa sva sedaj obadva srečna in še bolj všeč eden drugemu. Sem pa vesela, če kdaj kakšen nasvet slišim tudi od moških in sem ga pripravljena tudi upoštevati. Seveda pa tudi sama včasih kaj komentiram.
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
meni kaj takega še nikoli ni rekel, ker res pazim da se ne zredim.Če pa bi mi, bi reagirala čisto normalno - če bi sama pretehtala, da sem res grozno zavaljena in se ne morem stlačit več v nobene hlače oziroma moje telo postaja ena velika vreča, potem bi se pa res zamislila in SHUJŠALA ZARADI SEBE!! Nikoli pa zaradi tipa...ženske ki počnejo vsemogoče le zaradi tipa, so res brez trohice samozavesti. Najprej je važno, da se sama v sebi dobro počutiš.Če pa skleneta kompromis, tako kot je dejala pjotra, potem je pa res uredu. Sicer se pa strinjam s pjotro...
Jaz recimo shujšam takoj, ko opazim, da sem pridobila pol kilograma ali kilogram. Taka sem, mogoče včasih že preveč pikolovska
Jaz recimo shujšam takoj, ko opazim, da sem pridobila pol kilograma ali kilogram. Taka sem, mogoče včasih že preveč pikolovska
*Diamonds are forever*
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Tyra napisal/-a:shtrukeljchek, ti tole vse resnicno preresno jemljes. Upam, da te bo minilo ( da bos kmalu zadovoljena s postavo in ne bos vec zalila ljudi)!
Good luck
... tko nekak bi se glasil tud moj zaključni komentar
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
shtrukeljchek napisal/-a:ja valda prej me napadate da sm anoreksična in to ne na lep način ampak kao slabšalno..tm k je ena opisala da je anoreksična ji vse skor u rit zlezete..kle pa pluvate čez anoreksične bejbe! dejte no..sam bullshit.
hmm, jest ti predlagam samo to, da poskusiš bit malo manj nesramna do drugih, ker bojo v nasprotnem primeru tudi drugi do tebe. Eni imajo pač take probleme, ti imaš pa drugačne-npr. likovna gimnazija-poglavje kariera. Si pomislila, da bi imela mogoče kaj manj problemov s šolo, če se ne bi ukvarjala samo s tem kako majhno ritko imaš? Pa brez zamere.
-
Annette - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: povsod po malo ;)
Štrukeljček (taka postavca pa tak nick..c c c)
Brez zamere, samo jst sm ob branju tvojih postov dobila občutek da si ena navadna zafnana in s sabo obsedena kokoš. Pa kaj ti resno misliš da zato ker maš 48 kg (smo lohk že v tvojmu prvemu postu prebrale to, ne bi blo treba še potem v vsakmu 2x napisat) si pa tok boljša od ostalih... ker meni osebno daješ blazen vtis občutka superiornosti nad tistimi ki nimajo tvoje popolne postave (popolnost je eden najbolj relativnih pojmov ever imho)...
deklica zbudi se, svet je malo več kokr ritka brez celulita in popolna postavca.
Brez zamere, samo jst sm ob branju tvojih postov dobila občutek da si ena navadna zafnana in s sabo obsedena kokoš. Pa kaj ti resno misliš da zato ker maš 48 kg (smo lohk že v tvojmu prvemu postu prebrale to, ne bi blo treba še potem v vsakmu 2x napisat) si pa tok boljša od ostalih... ker meni osebno daješ blazen vtis občutka superiornosti nad tistimi ki nimajo tvoje popolne postave (popolnost je eden najbolj relativnih pojmov ever imho)...
deklica zbudi se, svet je malo več kokr ritka brez celulita in popolna postavca.
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
Annette napisal/-a:Štrukeljček (taka postavca pa tak nick..c c c)
agree
sory k nacenjam spet to, sam ti pises glede une punce z aritmijo d je tvoja prjatlca?mhm to je pa lepo prjatlstvo ce kle gor nam govoris in se poudarjas d je debela.Moja best frendica ma tudi malo prevec cez boke ampak noum zaj js govorila kolk je debela zato kr jo mam rada taksno kt je
sj ok bravo punca lepo d si samozavestna in zadovolna s svojo postavco ampak ok no, lahk bi ze vedla d na svetu nimamo vsi take srece d bi mel taksn metabolizem kt ti in noum ti rekla d si anoreksinca predno te ne vidim ok.....in kolk js vem ti kle noben ni tud reku
oprost ampak mogla sm povedat svoje mneje
d povzamem zaj to.....debel si samo ce se tako pocutis in ne smes zdj pustit drugim d ti spodbijajo samozavest.Ne kr res poglej punca(al pa fant) je zadovolna s svojo postavo in pol se najde oseba ki ji zacne govorit d nej shujsa, k je debela in nej neha zret k prasic.....ta punca nej bo se tok trdna in nej se ma se tok rada, ji bo ta samozavest kmalu zacela padat.Tko d js tega da ti kdo rece d mors shujsat, ce si zadovolen s sabo(razn ok ce je to zdravnica in ce ti ze resno grozi kap) ne podpiram
in glede tega tvojega bull shita d nasedamo temle indeksom, ne vem kwa je narobe s tem d ko vidis d si normalen pa se bols pol pocutis.a ni to smisu d se mors met rad ha? a sam zarad tega k teb kaze d si podhranjena je pa vse narobe
se enkrat se opravicujem k se nism mogla zadrzat in k mal zamujam s tem postom..
can you keep up
baby boy
baby boy
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
mislm kaj vam ni jasn???
zdej sem pa nesramna ko povem svoje mnenje in ga pač ne zavijam v vatko??Ja nism jst kriva če nekateri ne prenesete resnice. Sploh pa nism zafnana, in samovšečna in obsedena s svojim videzom itd. Delč od tega!
Problemi s šolo? hm imam samo en problem ki pa sem ga rešila tko da ne vem a ve nikol ničesar nimate. PA kdo pravi da se ne ukvarjam z drugimi stvarmi. men ni moj videz bistvenega pomena in tut ne dam velik nanj. PAč mi je pa všeč da se počutim vredu u svoji koži!
Če bi dala tok velik na svoj videz in bla tko obsedena z njim verjetno ne bi bla s fantom ki ima 15 kg preveč ampak bi stremela k idealu. Moj mishy je pa men čist všeč k mam vsaj kej za prjet in me ne motjo okrogli ljudje, dokler se ne začnejo smilt sami seb!!!!!!!!!!
Glede moje prijateljice..Ona točno ve da je predebela! Sej ji jst ne rečm: dej prasica debela shujši. Ampak ji lepo povem če me že vpraša kaj si mislim o tem. Odgovorim ji iskreno, da ja bi lahk mal kilc zgubla, ampak zarad sebe!! Ne mislm ji lagat ko bo probala v trgovini nove hlače in bo zgledala v njih grozno debela: JA bejbi full ti pašejo, pa ne sej ni tok hudo itd.
To počne večina zensk jst sm pa vsaj za spremembo iskrena in tut od drugih pričakujem da so iskreni z mano!!!!Zakaj bi ji lagala in jo s tem kao tolažla če obe veva na čem je stvar! Sej ona tut men iskreno pove da sm se mal zredila itd. pa ji zamerim?? NE! Ker sama vem da sm se!!
Kdo je nesramn? Poglejte vse poste od prej, ko sm se opravičla pa ste mogle drkat naprej. Ja zdej sm pa jest grda k si vsaj ne zatiskam oči pred resnico.
Nikol nism rekla da sm najlepša itd. Tut jst nimam popolne postavce, sem pa ponosna na svojo rito ja, enkrat za spremembo!
Vse kar sm hotla povedat je da če vam kdo reče da ste debele, to takoj vzamete kot žaljivko! Mogoče bi se pa pogledale v ogledalo brez filtrov in ugotovile da ima nekdo mogoče celo prov! Sej če se počutite v svoji koži kljub odvečnim kilogramom vredu je to fenomenalno! Zakaj bi potem hujšale???Ko pa odvečni kilogrami postanejo problem je pa panika!!!Sej men je čist vseen kok kil ma kdo,nikol nism sodla človeka po izgledu in tut ne mislm!!! Sam ve mate s tem problem ne jst. Takoj ko se pojavi kaka suhica se počutite očitno ogrožene
anette: shtrukeljchek nima veze z postavo tko btw, pa sama predobr vem da se svet ne vrti okrog popolne postavce! Lahk maš prfect štel pa slamo u glavi in kaj ti to pomaga????nič! Tko da mi ni treba tega razlagat ker to še predobr vem. Sploh pa mam osebno rada mal bolj okrogle tipe, pa tut bejbe so ponavad tut če so debele presenetljivo kjut. Tko da ne me neki kle obtoževat kar ste same narobe razumele!!!
zdej sem pa nesramna ko povem svoje mnenje in ga pač ne zavijam v vatko??Ja nism jst kriva če nekateri ne prenesete resnice. Sploh pa nism zafnana, in samovšečna in obsedena s svojim videzom itd. Delč od tega!
Problemi s šolo? hm imam samo en problem ki pa sem ga rešila tko da ne vem a ve nikol ničesar nimate. PA kdo pravi da se ne ukvarjam z drugimi stvarmi. men ni moj videz bistvenega pomena in tut ne dam velik nanj. PAč mi je pa všeč da se počutim vredu u svoji koži!
Če bi dala tok velik na svoj videz in bla tko obsedena z njim verjetno ne bi bla s fantom ki ima 15 kg preveč ampak bi stremela k idealu. Moj mishy je pa men čist všeč k mam vsaj kej za prjet in me ne motjo okrogli ljudje, dokler se ne začnejo smilt sami seb!!!!!!!!!!
Glede moje prijateljice..Ona točno ve da je predebela! Sej ji jst ne rečm: dej prasica debela shujši. Ampak ji lepo povem če me že vpraša kaj si mislim o tem. Odgovorim ji iskreno, da ja bi lahk mal kilc zgubla, ampak zarad sebe!! Ne mislm ji lagat ko bo probala v trgovini nove hlače in bo zgledala v njih grozno debela: JA bejbi full ti pašejo, pa ne sej ni tok hudo itd.
To počne večina zensk jst sm pa vsaj za spremembo iskrena in tut od drugih pričakujem da so iskreni z mano!!!!Zakaj bi ji lagala in jo s tem kao tolažla če obe veva na čem je stvar! Sej ona tut men iskreno pove da sm se mal zredila itd. pa ji zamerim?? NE! Ker sama vem da sm se!!
Kdo je nesramn? Poglejte vse poste od prej, ko sm se opravičla pa ste mogle drkat naprej. Ja zdej sm pa jest grda k si vsaj ne zatiskam oči pred resnico.
Nikol nism rekla da sm najlepša itd. Tut jst nimam popolne postavce, sem pa ponosna na svojo rito ja, enkrat za spremembo!
Vse kar sm hotla povedat je da če vam kdo reče da ste debele, to takoj vzamete kot žaljivko! Mogoče bi se pa pogledale v ogledalo brez filtrov in ugotovile da ima nekdo mogoče celo prov! Sej če se počutite v svoji koži kljub odvečnim kilogramom vredu je to fenomenalno! Zakaj bi potem hujšale???Ko pa odvečni kilogrami postanejo problem je pa panika!!!Sej men je čist vseen kok kil ma kdo,nikol nism sodla človeka po izgledu in tut ne mislm!!! Sam ve mate s tem problem ne jst. Takoj ko se pojavi kaka suhica se počutite očitno ogrožene
anette: shtrukeljchek nima veze z postavo tko btw, pa sama predobr vem da se svet ne vrti okrog popolne postavce! Lahk maš prfect štel pa slamo u glavi in kaj ti to pomaga????nič! Tko da mi ni treba tega razlagat ker to še predobr vem. Sploh pa mam osebno rada mal bolj okrogle tipe, pa tut bejbe so ponavad tut če so debele presenetljivo kjut. Tko da ne me neki kle obtoževat kar ste same narobe razumele!!!
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov