metron napisal/-a:Pismu, kaka nesmiselna debata. A ni samo po seb logično, da če ti je tip to povedu na "grd" način, je napaka predvsem v njegovem obnašanju.
Sicer pa se verjetno edini kle popolnoma strinjam s Štrukeljčkom. Koga briga kok kil ma kdo, enmu je 67 velik, drugmu ne. Spet enmu je 60 velik, drugmu ne. Sam fak ej, ni se treba kle tolažit, pa dokazvat al pa se prepričvat, da je itak kul če ma tip kej za prijet - valda je kul, mogoče ma pa štrukeljček res kej za prijet - rito ne pa nekaj kar visi. Spet drugmu je pa kul. Sam itak je nejlaži sam stokat o konstrukciji pa fiziognomiji, pa nej visi. Valda se vsak dobr počut če vredu zgleda, če ti ni treba še 10kilskega ruzaka nosit - ni lepo, še manj pa zdravo pa ideali gor al pa dol. Sj en zagovarjam kakršnihkol ekstremov pa presuhih bejb, sam že z ustreznim lajfstajlom marskej nardiš. Pa ne me zdj tko napast k ste S., ker je to čist moj pogled na svet (in punce). Meni je zdrav duh povezan z zdravim telesom - in kar je najbolj važno: tut pri ostlih stvareh si bolj samozavestn in se bolj počutiš.
:fight: ...