Js zase vem, da bi mene osebno motilo, da bi se zredila za nevem kuk kg. Sedaj imam postavo s katero sm zadovoljna, z njo je zadovoljen tudi moj tip, in sama želim, da tako tudi ostane, seveda tudi naredim nekaj na tem. Če bi mi to reku, bi se seveda se malce zamislila nad tem (ce bi to upraviceno reku, npr. da bi pridobila nekaj očitnih kilogramov).
In nevem zakaj se nekatere tako razjezite nad takšno izjavo. Roko na srce, vsak rajši pogleda človeka ki da nekaj nase in tudi skrbi za svojo postavo. In prov presenečeno ugotavljam "neumno" razmišljanje nekaterih žensk, k dobijo tipa, ah sej zdj pa mam tipa, pa ne rabim več skrbet zase in svojo postavo in se zanemarijo v vseh pogledih tudi v pridobivanju kilogramov. In pol se takšne ženske čudijo, k tipi gledajo za drugim, k sex ni več tak k je bil. Nikakor ne zagovarjam tega, ampak tudi obsojam ne, tak je. In nikoli nisem verjela besedam tipov in se zdaj ne verjamem, k reče joj, men je pa čist vseen če zenska dobi kej kg gor, tud ce je malce bolj obilna. K pa ženske nima poleg, pa gleda za suhicam, ali pa daje komentarje nad tvojo postavo, ki je čist kontra postavi njegove partnerice. Ne ti men, sej nisem z lune padla.To bo rekel takšen tip, k ni mogu dobit takšne kot mu je dejansko vsec-z normalno postavo, in pol pač more zagovarjat nekaj.
In js še vedno vztrajam pri tem, da se partnerju pove, kaj te moti na njemu, pa čeprav se to nanaša na kilograme, zaradi katerih se nekatere tako obremenjujete, naredite pa za to, da bi jih izgubile, ničesar.

In navsezadnje je potem tip prasec, ker je pač povedal, kaj ga moti.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!