puma napisal/-a:moj odgovor v tvojem primeru bi bil: 'Dragi, kaj si bi ga dal ti malo povečat.'
jst sem mojmu enkrat neki podobnga rekla.... uuuuuufffff je bil užaljen... še par mescev se je žrl zarad tega

dragon_fly napisal/-a:puma napisal/-a:moj odgovor v tvojem primeru bi bil: 'Dragi, kaj si bi ga dal ti malo povečat.'
![]()
![]()
micamaca napisal/-a:*CaTh* napisal/-a:sam d ti pa tip reče, da če bi malce shujsala!?!? pol te pomoje nima dost rad...![]()
ma ni mus... lahk sta tud že tok dolg skp, da sta dobila filing, da si rečeta vse kar komu pade na pamet brez kakšne posebne zamere... vsaj tko je pr men
petuš napisal/-a::runterdrueck: Živjo!
samo tolko bom povedala, imela sem fanta ki mi je ves čas težil s tem da sem debela, še po seksu mi je vprašal ali se nisem malo zredila. Bila sem z njim sedem let, prenašala njegove izpade, januarja pa sva se razšla, seveda na njegovo pobudo. Minilo je dva tedna in od takrat me kar naprej gnjavi po telefonu ( mislim da si bom zamenjala gsm št.), pa mi govori kako je nesreče in kako mu gre vse narobe. Jaz pa sem razčistila sama s sabo, tudi če nimam idealne postave in mamm večjo rit, mi tega ni treba poslušat, naj si najde tako ko bo zanj idealna. Vem da bom enkrat našla nekoga ki me bo sprejel tako kot sem in le takrat bom srečna!
Punce če res mate tak tečne fante se jih rešite, ker ni vreden tega trplenja, vse kar boste odnesle od tega da vam pobere vso vašo samozavest!
dragon_fly napisal/-a:puma napisal/-a:moj odgovor v tvojem primeru bi bil: 'Dragi, kaj si bi ga dal ti malo povečat.'
![]()
![]()
nogica napisal/-a:dragon_fly napisal/-a:puma napisal/-a:moj odgovor v tvojem primeru bi bil: 'Dragi, kaj si bi ga dal ti malo povečat.'
![]()
![]()
LOL, zdele sm se pa tok nasmejala, kr še vedno me trebuh boli LOL![]()
Huda izjava!
Drugače pa hujšaj takrat, ko bo tebi pasal ... sej sama veš, če se dobro počutiš s telesom kakšnega maš! Lepo je da ti svetuje, ne pa da te sili in podobno!
baby girl napisal/-a:redlion, lepo d si zadovolna s svojo postavo zdj, sam se sam men zdi al ti je fant mal na trd nacin povedu d shujsi?