Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
saska1 napisal/-a:meni pa se to nikakor ne zdi nobeno zdravljenje kompleksov al pa česa drugega. in bi se mi zdelo izjemno odkrito ter fer od mojga tipa da mi pove tak kot je, realno. saj konec koncev to tudi vse od tipov pričakujemo. pa ziher da bi bla mal užaljena na začetku, saj bi vsak bil. pa po moje se to sploh ne more primerjat z izjavo: kaj ko bi si ga ti mal povečal, niti približno. pač...ma kakršnega koli že pač ma, večina žensk pa si kilograme leta in leta pridno nabira, pol pa ko ti enkrat tip pove čuj zdaj pa je mal preveč, pa je ogenj v strehi.
sicer pa tako ali tako, če ne bi blo realno se punca ziher ne bi sekirala, če pa jo že tako gane pa očitno nekaj na tem je
Meni se pa ne zdi da bi mogu fant kadarkol rečt kaj v smislu:"Zdej je pa že malo preveč". Saj sama najbolj veš kako izgledaš, ne rabiš še enga debila tam da ti to izpostavi. Sej če z čim ni zadovoljen nej gre drugam.
Men osebno gre bolj na živce ker moj fant za vsak kilogram jamra da mora shujšat, tko da je situacija pri nama bolj obrnjena.
Poznam tud punce, ki zarad svojih fantov hujšajo in se mi take zveze gnusijo. Če nekoga ljubiš zaradi njegovega telesa, tukaj neki ni prav.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala???" .. taKrt ga pošlem u tri krasne!!! jst sm jst in noben mi tega ne bo prepreču, če ni srečn z mano taka k sm pol nej si najde eno anoreksijo nekje u bolnic!!
... ι αм ωнαт ι αм ...
- Liyanna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2007
hmm....ko sem prebirala te poste se mi vse skupaj zdelo že velikokrat slišano...tudi sama sem bila v zvezi, kjer mi je moj bivši fant rekel, da bi blo faaajn shuuujšat......grrr grrrr....takrat je pričela rdeča luč svetit u moji glavi in sem rekla...ok če me ne maraš take, kot sem...si me ne zaslužiš....
končala zvezo, čez 4 mesce spoznala hanija
končala zvezo, čez 4 mesce spoznala hanija
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ma po moje je tko d ti tip lhko če sam dobro...ma pole je itk use odvisno od situacije in KKO ti to pove...če ti reče to ga lhko prašš kje se mu zdi d bi mogla shujšt al kej tazga...d vidiš usaj kje ga moti...pole al ga uslišt al ne...odvisno ku bo pridn in prow je d ti pr hujšanju pomaga!če se boš že odločla...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
floribunda napisal/-a:Tigi napisal/-a:Ja hvala. Res full ste dobre ki mi pomagate ko odgovarjate.
DALILA: Moj fant je bil(ko ga še nisem poznala) full debel. sedaj je pa suh. Samo malo trebuha ima. Sedaj je pa še ta trebuh zgubu in sedaj full dela vaje za roke in trebušne. Je reku da bi lahko delala vsak svoje "delo". On dela te vaje jaz pa da bi malo shujšala.
Vem, če te ima fant rad naj bom taka al pa drugačna.
....
ma to je tvoj tip na polno zafrustriran, zdej pa se tebi tezi....
in nisi nobena bomba...js mam priblizno isto razmerje tze in visine....pac ok...zaloge za zimo.hehe...
Tega tipa nimam več že več kot eno leto...
Takrat ko sm ga mela res rada sem vse to prestala oz. preslišala ampak sedaj vem, da ni blo vredn ker tudi taki tipi obstajajo ki so zadovoljni s teboj kakršna sm.....
Tako, da sedaj imam novega fanta, ki me ma rad in se mam res lepo z njim...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
MilkyWay napisal/-a:če ti reče to ga lhko prašš kje se mu zdi d bi mogla shujšt al kej tazga...d vidiš usaj kje ga moti...pole al ga uslišt al ne...odvisno ku bo pridn
To so fore v smislu:"Če mi kupiš nov parfum bom shujšala 5 kil." To ni ljubezen. Zarad mene je lahko Mati Tereza pa se ne bom zaradi njega spreminjala. Pač ne pričakujem od njega, da je Brad Pitt in zato se tudi jaz ne bom čez noč prelevila v Angelino Jolie.
-
~Mishka~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
Zvoncica napisal/-a:Če bi men tip rekel, naj shujšam.... hmmmm. Če bi se res zredila za 10kg bi to itak že sama vedela, pa bi mi šlo čist na živce. Zihr bi se skregala
Če bi mi rekel, nej shujšam taka kot sem, bi mu lepo rekla, da pač taka sem in da me je tako spoznal in da take it or leave it. In nikol več ne omenjat te teme.
Če bi hotel, da se zredim, bi mi šlo isto na živce.
Drugega, kot da sem mu všeč&popolna, nima kej komentirat moje postave, če si hoče dobro, hahaha
se cist strinjam
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
LovelyM napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:če ti reče to ga lhko prašš kje se mu zdi d bi mogla shujšt al kej tazga...d vidiš usaj kje ga moti...pole al ga uslišt al ne...odvisno ku bo pridn
To so fore v smislu:"Če mi kupiš nov parfum bom shujšala 5 kil." To ni ljubezen. Zarad mene je lahko Mati Tereza pa se ne bom zaradi njega spreminjala. Pač ne pričakujem od njega, da je Brad Pitt in zato se tudi jaz ne bom čez noč prelevila v Angelino Jolie.
to ni blo mišleno tko: kupi mi to, al pa ne shujšam...sori to mi je otročje...
in tip k hoče, d si Angelina Jolie, pole neki z njim ni u redi...in navsezadnje, tebi ti nč ne škodi zgubit enga al dva kilogramčka, sej ti pr tem boš še pridobila na samozaupanju in si boš sama sebi ušeč...in če pa ti pole vidiš d tip tega ne ceni, pole si pa taka (prerojena ) lhko najdeš druzga...in to je to...
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Čisto odvisno.
Midva sva se spoznala ko sem imela okrog 57 kg,teža mi ni nikoli ne niha,razen,ko sem bila noseča,sem šla rodit z 68 kg.V dveh mesecih sem imela že predporodno težo8brez hujšanja,saj sem dojila 11 mesecev).Tudi danes imam 55-57kg.
Tako,da bi opazko sprejela le pod pogojem,da imam sedaj več kil,kot prej.Sicer pa imam sebe najraje in niti ne bi dovolila,da pridem do tega,da se zredim za 10 kilogramov.
In mi tudi ne bi bilo vseeno,če bi se on zapustil in zredil,dobil trebuh,bi mu sigurno predlagala več športanja.Ampak na srečo,sva oba taki osebi,ki se dokaj zdravo prehranjujeta,se ukvarjata s športom,pa še psa imamo-hiperaktivnega ,tako,da zraven takega življenja ne moreš imeti preveč kilogramov.
Midva sva se spoznala ko sem imela okrog 57 kg,teža mi ni nikoli ne niha,razen,ko sem bila noseča,sem šla rodit z 68 kg.V dveh mesecih sem imela že predporodno težo8brez hujšanja,saj sem dojila 11 mesecev).Tudi danes imam 55-57kg.
Tako,da bi opazko sprejela le pod pogojem,da imam sedaj več kil,kot prej.Sicer pa imam sebe najraje in niti ne bi dovolila,da pridem do tega,da se zredim za 10 kilogramov.
In mi tudi ne bi bilo vseeno,če bi se on zapustil in zredil,dobil trebuh,bi mu sigurno predlagala več športanja.Ampak na srečo,sva oba taki osebi,ki se dokaj zdravo prehranjujeta,se ukvarjata s športom,pa še psa imamo-hiperaktivnega ,tako,da zraven takega življenja ne moreš imeti preveč kilogramov.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
Jaz mu ne bi zamerila, če bi se zredila za 20kg recimo, da bi mi to rekel, ker res ni zdravo za telo. Še bolje pa bi bilo, da bi namesto teh besed dal spodbudo, da bi začela hodit v hribe recimo, ali če grem z njim tečt....
Če pa bi mi to rekel zaradi 5kg več, pa bi verjetno dobu nazaj kak zlo hud odgovor....
če pa opazi, da gre v neke skrajnosti mu res ne moreš zameriti... saj če ti to reče še ne pomeni da te nima rad.... seveda pa odvisno na kak način to pove....
Če pa bi mi to rekel zaradi 5kg več, pa bi verjetno dobu nazaj kak zlo hud odgovor....
če pa opazi, da gre v neke skrajnosti mu res ne moreš zameriti... saj če ti to reče še ne pomeni da te nima rad.... seveda pa odvisno na kak način to pove....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov