Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Heh, men tut kdaj teži, sam to zato, k vsakič k začnem novo dieto mu rečm, nj me kontrolira.. sam pol se že nemu ne da več..
Da bi me pa zarad tega pustu al pa kej, pa pomoje tut pomislu ni..
Pa tut ni una fora, da bi mi res na hard težiu, k ponavad če se med dieto prekršm je to zato, k me on na večerjo pele
Da bi me pa zarad tega pustu al pa kej, pa pomoje tut pomislu ni..
Pa tut ni una fora, da bi mi res na hard težiu, k ponavad če se med dieto prekršm je to zato, k me on na večerjo pele
-
Abnormal. - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
Če bi mi tip reku nej shujšam bi bla pomoje najprej čist šokirana pol bi mu pa vrjetn rekla neki u smislu konc je. sam druga stvar je pa pomoje če ma ženska 150 kil+ .Če bi mela 200 kil pomoje niti ne bi bla šokirana.Al pa.Dobr da nimam 200kg.
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
no, meni ne ni bilo všeč, če bi mi to rekel, ker je vseeno to občutljiva zadeva zame sicer pa bi mu predlagala, če ga že moti, da lahko skupaj telovadiva, hujšava in mi pri vsem tem pomaga, pa tako bova še več časa preživela skupi potem bi mu biloo najbrž žal, da je sploh kaj omenil
mi gre pa na živce npr. ko je nek tip, k je imel mimogrede kar nekaj kr preveč, rečt frendici, naj shujša, čeprav ima športno postavo in mogoče kaki kg ali dva preveč, pa še to najbrž d ne naj se najprej nad sabo zamisli in potem, naj kaj govori... in sploh se ne trudi pa pazi, da bi kaj shujšal pa to...sej ne da so mi zelo pomembna teža, sam ne tega pa res ne prenesem, da nekdo kritizira drugih a je on še hujši
mi gre pa na živce npr. ko je nek tip, k je imel mimogrede kar nekaj kr preveč, rečt frendici, naj shujša, čeprav ima športno postavo in mogoče kaki kg ali dva preveč, pa še to najbrž d ne naj se najprej nad sabo zamisli in potem, naj kaj govori... in sploh se ne trudi pa pazi, da bi kaj shujšal pa to...sej ne da so mi zelo pomembna teža, sam ne tega pa res ne prenesem, da nekdo kritizira drugih a je on še hujši
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
moj fant je zadovoljen z mojo postavco, sam mi večkrat reče če bi šla mal na rolerje, da mal ritko zmigam. al pa včasih me po trebuščku boža pa reče... da sm se zredila. ampak se ne sekiram ker itak vem da mam uredu postavo, sam ritko bi rada mal učvrstila.
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
No ja, najprej itak da bi bla mal užaljena... Pol bi se pa zamisla. Itak bi najbrž že sama opazla da sm se zredila in bi zato že tko al tko začela telovadit al pa kej. Mislim konc koncev ni takšna tragika če ti to omeni. Drugo je pa če te pol zafrkava al pa žali
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ojoj...Jaz vem, da bi popizdila, ker sem malo preobčutljiva kar se moje postave tiče. Ne vem nooo.. Kaj pa ko bom enkrat noseča? Bom mogla samo zaradi njega pazit kaj stlačim v usta in zaradi tega ogrožala dojenčka?
Sem pač taka kot sem, če bo pa gledal na kilce in ne na mojo notranjost, potem pa samo ajde Miško, voziiiiii!
Sem pač taka kot sem, če bo pa gledal na kilce in ne na mojo notranjost, potem pa samo ajde Miško, voziiiiii!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
Čeprav jaz sama sem zelo nizke samozavesti in delam na tem da jo bom pridobila zato tudi hujšam.... upam, da mi bo uspelo....
ma neeeee,najvecja faca bi bila,ce bi si samozavest dvignila ne da bi shujsala-ker ce bos hujsala za samozavest,jo bos izgubila vsakic ko bos kak kilogram nazaj dobila.
in ga gotovo bos,ce pravis da imas dedno mocnejso postavo.pa je fino da se 'ne das' in se drzis,ampak po drugi strani ti pa ne sme to prevec pomenit!lepo zmerno...probaj zacet s tem da si bos postala vsec,z vsem kilami ki jih imas.
pa bne spodbujam zdaj k temu da se redis,to ne,ampak taksna kot si-si.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
veš, samozavest kdaj tud ni dobra na tem področju...men so vsi skos govoril naj sm si všeč, naj se imam rada in podobno...in sm se z leti pač tolk utrdila da na koncu nisem imela obene volje hujšat, ker sm si bla pač všeč in se mi je vse zdelo brez razloga..in to ni dobro...dobro zdej je druga če maš 5 kil preveč al pa deset/dvajset ali več, ko je takrat dejansko treba shujšat zaradi zdravja...in men se je zdelo to prekleto težko, prekleto sm zbirala tist košček volje, da vsaj poskusim...No zdej mi je končno ratalo...
sicer pa je moje hušanje trenutno zaradi stave dobilo svoj začetek (s fantom) , predvsem je bila pa denarna stava moja ideja da bi imela vsaj neko motivacijo...in sicer ne morem rečt da kile kar odhahjajo, ampak počasi se daleč pride, kajne? se pa kar držim tistega, kar sm si v glavi naštimala..no zdej mi pomaga še trebušna gripa al karkoli že je, tko da je mal lažje
in praktično je debelost resen problem in je cvse preveč tega da se spodbuja ljudi naj se imajo radi taki ot so, ker lahko hitro hitro začne zdravje pešat...potem ko si pa na višku samozavesti, je pa vse prekleto prekleto težko...
sicer pa je moje hušanje trenutno zaradi stave dobilo svoj začetek (s fantom) , predvsem je bila pa denarna stava moja ideja da bi imela vsaj neko motivacijo...in sicer ne morem rečt da kile kar odhahjajo, ampak počasi se daleč pride, kajne? se pa kar držim tistega, kar sm si v glavi naštimala..no zdej mi pomaga še trebušna gripa al karkoli že je, tko da je mal lažje
in praktično je debelost resen problem in je cvse preveč tega da se spodbuja ljudi naj se imajo radi taki ot so, ker lahko hitro hitro začne zdravje pešat...potem ko si pa na višku samozavesti, je pa vse prekleto prekleto težko...
-
deniro - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
ANGELgirl napisal/-a:Ojoj...Jaz vem, da bi popizdila, ker sem malo preobčutljiva kar se moje postave tiče. Ne vem nooo.. Kaj pa ko bom enkrat noseča? Bom mogla samo zaradi njega pazit kaj stlačim v usta in zaradi tega ogrožala dojenčka?
Ne vem zakaj morate ženske takoj popizdit, kadar je na tapeti vaš izgled. To je predvsem zaradi pomanjkanja samozavesti in nizke samopodobe. Če bi mela neko 'zdravo' mnjene glede svoje podobe, potem ti take izjave ne bi prišle do živega.
Ženske najprej pridigate o tem, da naj bo tip iskren do vas in vam govori resnico...kadar se pa resnica začne dotikat vašega izgleda, je pa takoj jok in stok in metanje stvari čez okno.
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
^^ I agree! kar pa ne prenašam je pa neiskrenost.. če je kaj narobe povej! Ne pa čez 1 mesec neki tumasti izgovri (ne ujamema se več in bla bla) ki so čist stran o resnice. Smo pa v določeni meri za to krive punce ker imamo tako reakicjo (kar se tiče teže da se večina tipov v to raje ne spušča) in pride do problemov v zvezi. Ampak povedat na lep način (brez žaljivk kot naprimer: tousta krava a se ti še kr naprej špeh nabira )
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Kadar tipa moti izgled ženske, mora to pač ji povedat na lep način. Ne pa, kaj če bi ti shujšala! Pač je večina žensk obremenjena s svojim izgledam oz. kilogrami. Pa lahko vsi menijo, da ima ženska popolno postavo, ampak njo bo pač motil tisti kilogramček na riti (primer pač)...
Ne vem zakaj vedno ko teče tema o ženskem izgledu, pomislim na moški spolni organ.. To je pač splošno znano dejstvo, da mu ne moreš kar v glavo reči: "Joj, samo imaš res mejhnega, kaj če bi šel v sex shop po kakšen pripomoček za povečanje?" Ali pa: "Samo tebi pa res hitro pride, kaj če bi kaj naredil zato?"
Saj vem, da je povezava med tem dvema stvarema res majhna, ampak vseeno je pri obeh stvareh potrebno pazit kaj rečeš, ker lahko kar hitro pride do užaljenega ega!
Ne vem zakaj vedno ko teče tema o ženskem izgledu, pomislim na moški spolni organ.. To je pač splošno znano dejstvo, da mu ne moreš kar v glavo reči: "Joj, samo imaš res mejhnega, kaj če bi šel v sex shop po kakšen pripomoček za povečanje?" Ali pa: "Samo tebi pa res hitro pride, kaj če bi kaj naredil zato?"
Saj vem, da je povezava med tem dvema stvarema res majhna, ampak vseeno je pri obeh stvareh potrebno pazit kaj rečeš, ker lahko kar hitro pride do užaljenega ega!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov