Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Meni so pa všeč . Mi je pa v tej kombinaciji top šit steak (ampak za hamburger se nekako pričakuje da bo mleto noter )
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Eno hitro vprašanje - ovseni kosmiči. A to je užitno tudi pripravljeno v vodi? Kakšna pride kombinacija z npr sojinimi kalčki? Užitno? Sem kupila kosmiče z namenom da jih pač ne predelam v piškote/pecivo ampak pojem ker "so zdravi" pa gledam kaj bi si lahko jutri za brunch spakirala na faks.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Prispevkov: 4942
- Na forumu od: 22. 2. 2007
bojda da so užitni tudi v vodi. ampak so zanič.
js sm nazadnje iz kosmičev nardila granolo, and it was awesome!
js sm nazadnje iz kosmičev nardila granolo, and it was awesome!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Fuj z vodo. Isto zdravi so tud če jih pripraviš z mlekom pa malo meda. Lahko pa si spečeš piškote s treh sestavin (ovseni kosmiči, banana, oreščki + whatever hočeš dat notr, npr. suho sadje yum). Al pa pogačo namest piškotov (dodaš še mal mleka, več oreščkov).
It was forever..but it didnt last long..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ma šuš, zajtrk prvakov je domač jogurt in sveže sadje z vrta. Ne pa neko 40x rodenticidano speštano žito, suho sadje iz alžirije in med iz merkatorja. Blokovski otroci.
Sem pa jedla danes prelite z vrelo vodo, z žličko hrena (da sem jim dala vsaj nek okus) in kalčki. Blo pač za pojest, noben kulinarični presežek.
Sem pa jedla danes prelite z vrelo vodo, z žličko hrena (da sem jim dala vsaj nek okus) in kalčki. Blo pač za pojest, noben kulinarični presežek.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
delfinchek - Debatorica
- Prispevkov: 439
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Jaz jih polijem z vodo in zmešam še vanilijev whey + mleti oreščki (kakršnikoli). Ful mi je dobro, pa še dobim vse - hidrate, beljakovine in maščobe.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7198
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Zdravo,
Jutri bom prvič poskusil skuhati omako bolognese, imam težavo najti dober recept...vsak je drugačen in bi raje vprašal iz prve roke.
Prav tako prosim da mi katera objasni, ali kupim mezgo, pelate ali uno tubo, ker vsak pravi drugače, in koliko naj dodal...en piše vse, en pravi 5 žlic.
V glavnem, hvaležen bi bil za pomoč
Jutri bom prvič poskusil skuhati omako bolognese, imam težavo najti dober recept...vsak je drugačen in bi raje vprašal iz prve roke.
Prav tako prosim da mi katera objasni, ali kupim mezgo, pelate ali uno tubo, ker vsak pravi drugače, in koliko naj dodal...en piše vse, en pravi 5 žlic.
V glavnem, hvaležen bi bil za pomoč
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kot si že pametno opazil, ma vsak svoj recept. In z razlogom - vsak ima najrajši nekaj drugega. Js na primer prisega na svežo filo za klobase namesto navadnega mletega mesa - so večji koščki, ki so že začinjeni s soljo, poprom in česnom, kar je meni super dobro. Lahko dobiš v lokalni mesnici. Js dodam ali pelate v koščkih ali pa pasato. Koncentrat iz tube dodam zelo redko, pa še to ponavadi eno do dve žici med praženjem mesa - da ne zmočim mesa preveč, da se še vedno lepo karamelizira, da se mi pa ne žge.
Tako
Tako
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7198
- Na forumu od: 10. 8. 2010
ne vem, men diši s panceto.
najbrž bom zajebal, ampak jbg...
a dodate mleko ali vino, ali oboje?
najbrž bom zajebal, ampak jbg...
a dodate mleko ali vino, ali oboje?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3547
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Vino. Mleko nikoli (in fact - prvič slišim)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7198
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ja, eni dodajo mleko, da rata meso bolj oranžno
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7198
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Rad bi se naučil delati eno sladico.
Prosil bi za kakšno idejo.
Mora biti preprosto, ker se šele učim.
Prosil bi za kakšno idejo.
Mora biti preprosto, ker se šele učim.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov