Meni so pa všeč . Mi je pa v tej kombinaciji top šit steak (ampak za hamburger se nekako pričakuje da bo mleto noter )
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Eno hitro vprašanje - ovseni kosmiči. A to je užitno tudi pripravljeno v vodi? Kakšna pride kombinacija z npr sojinimi kalčki? Užitno? Sem kupila kosmiče z namenom da jih pač ne predelam v piškote/pecivo ampak pojem ker "so zdravi" pa gledam kaj bi si lahko jutri za brunch spakirala na faks.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Fuj z vodo. Isto zdravi so tud če jih pripraviš z mlekom pa malo meda. Lahko pa si spečeš piškote s treh sestavin (ovseni kosmiči, banana, oreščki + whatever hočeš dat notr, npr. suho sadje yum). Al pa pogačo namest piškotov (dodaš še mal mleka, več oreščkov).
Ma šuš, zajtrk prvakov je domač jogurt in sveže sadje z vrta. Ne pa neko 40x rodenticidano speštano žito, suho sadje iz alžirije in med iz merkatorja. Blokovski otroci.
Sem pa jedla danes prelite z vrelo vodo, z žličko hrena (da sem jim dala vsaj nek okus) in kalčki. Blo pač za pojest, noben kulinarični presežek.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Jutri bom prvič poskusil skuhati omako bolognese, imam težavo najti dober recept...vsak je drugačen in bi raje vprašal iz prve roke.
Prav tako prosim da mi katera objasni, ali kupim mezgo, pelate ali uno tubo, ker vsak pravi drugače, in koliko naj dodal...en piše vse, en pravi 5 žlic.
V glavnem, hvaležen bi bil za pomoč
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kot si že pametno opazil, ma vsak svoj recept. In z razlogom - vsak ima najrajši nekaj drugega. Js na primer prisega na svežo filo za klobase namesto navadnega mletega mesa - so večji koščki, ki so že začinjeni s soljo, poprom in česnom, kar je meni super dobro. Lahko dobiš v lokalni mesnici. Js dodam ali pelate v koščkih ali pa pasato. Koncentrat iz tube dodam zelo redko, pa še to ponavadi eno do dve žici med praženjem mesa - da ne zmočim mesa preveč, da se še vedno lepo karamelizira, da se mi pa ne žge.
Tako
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.