Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ahahaha, trust, ti si isti kot moj cimer.
Prinesem pravo kavo od doma, da ne bi to instant nescafe sranja pil in se on sam spravi delat kavo. Pa se začne neki pritoževat, kako zanič kavo sem to prinesla, ker se ne stopi v vodi
Dvomim, da bi se fensi šmensi kava iz Etipoije naj stopila, no... Sej se nima kaj stopit, če ni instant. Pač, filtriraj.
Prinesem pravo kavo od doma, da ne bi to instant nescafe sranja pil in se on sam spravi delat kavo. Pa se začne neki pritoževat, kako zanič kavo sem to prinesla, ker se ne stopi v vodi
Dvomim, da bi se fensi šmensi kava iz Etipoije naj stopila, no... Sej se nima kaj stopit, če ni instant. Pač, filtriraj.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
skuhaš jo normalno, kot turško kavo, le da jo potem precediš čez cedilo
-
trust - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2012
Ja nevem možno bi bilo tud ja, ampak zdaj že počiva nekje v smeteh
Mater res nevem kaj je zadnje čase z Barcafejem, čist se je pokvaril, moraš strest par žličk cukra noter, da zadeva postane pitna, pa opazil sem tudi razliko med tamalimi vrečkami in velikimi Illy kavo moram stestirat sam se mi stemni, ko vidiš 8€ za 250g
Mater res nevem kaj je zadnje čase z Barcafejem, čist se je pokvaril, moraš strest par žličk cukra noter, da zadeva postane pitna, pa opazil sem tudi razliko med tamalimi vrečkami in velikimi Illy kavo moram stestirat sam se mi stemni, ko vidiš 8€ za 250g
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Malo random vprasanje: Kaj bi bile sestavine vasega idealnega hamburgerja? Lahko vegi.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kajzerca+ fino mleto meso, brez posebnih začimb (mi damo kos mesa mesarju zmlet in ne kupujemo predpripravljenih pleskavic).
dve tanki pleski, not karamelizirana čebula, stisnjeno in ovito v panceto+ malo majoneze, kečapa+ malo finega sira+ zelenjava (zelena zolata, paradajz)
dve tanki pleski, not karamelizirana čebula, stisnjeno in ovito v panceto+ malo majoneze, kečapa+ malo finega sira+ zelenjava (zelena zolata, paradajz)
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
"bunkica" s sezamom, sir za žar, paradižnik, kumare, zelena solata, ketchup
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Kaksna se vam pa zdi kombinacija z anansom? Pleskavica, strucka, en fajn kvalitetni sir (ali pa mogoce celo gorgonzola?), rezine svezega ananasa, slanina, majonezni namaz z zacimbami? Bi narocili nekaj takega, ce bi bilo na meniju?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
js ne. ne vem, od kje je prslo to stuljenje ananasa k mesu, ampak meni ni vsec
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ma js bi naročila
samo ne vem če gre gorgonzola zraven, ker bi preglasila sladko/ slano mešanico mesa, začimb in ananasa.
samo ne vem če gre gorgonzola zraven, ker bi preglasila sladko/ slano mešanico mesa, začimb in ananasa.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Men je recimo ananas na pici najbolj zgresena ideja vseh casov
Z mesom mi je pa prav fajn kombinacija (90% ljudi v kitajskih naroca sladko-kislega piscanca, v katerem je ponavadi ananas, tako da... ). Bo treba probat najprej, kolega je predlagal.
Ce kdo doda kako fajn kombinacijo, mogoce poimenujemo burger po njemu!
Z mesom mi je pa prav fajn kombinacija (90% ljudi v kitajskih naroca sladko-kislega piscanca, v katerem je ponavadi ananas, tako da... ). Bo treba probat najprej, kolega je predlagal.
Ce kdo doda kako fajn kombinacijo, mogoce poimenujemo burger po njemu!
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Moj perfekten burger:
Čebulna ciabatta + puranja pleskavica + rukola + paradajz + majoneza + gorčica
Čebulna ciabatta + puranja pleskavica + rukola + paradajz + majoneza + gorčica
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov