Je ne, kupim jo. Mati pa faširano meso začinijo, popečejo, odstavijo meso stran, na istem olju prepražijo čebulo, vržejo v vodo, dodajo paradižnik (ov koncentrat), začimbe, kuhajo kar nekaj časa, zaključijo tako, da zabelijo in dodajo začimbice ne za konec. Ajaaa pa še rdeče vino je kul notr. Pa lahko tud jušna osnova.
js popražim čebulo na maslu, dodam faširano meso, mal začinim, včasih dodam še nariban korenček in dolijem rdeče vino, ko pa to izhlapi pa paradižnikovo mezgo, pa kuham. in to je to, čist drugače - zato me je pa zanimal, ker sem zasledla že sto različnih receptov morm kdaj še drugače sprobat
js na olivnem olju počasi popražim čebulo. ful čebule. na pol kile mesa, dam ziher dve čebuli. pražim skoraj pol ure, potem dodam malo paradižnikovega koncentrata in še malo popražim, da se naredi 'sofritto'. če imam doma kak korenček, naribam not še en korenček, da je bolj sladkasto. dodam mleto meso, popražim. zalijem s paradižnikovo omako oz. pelati. dam not lovor, suho bazilko in origano. pustim, da brbota en lep čas in po potrebi zalivam z jušno osnovo (oz juho iz kocke).
Definitivno preveč glede na to, da so že skuhane, ko jih kupiš.
Js jih dam v mrzlo vodo (prej oprerem) in ko zavre, kako minutko pustim (čeprov brala, da ko zavre, so že kul).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Hrenovke so načeloma vse že termično obdelane, tko, da jih lahko ješ "surove" - zato je vrh glave, da jih daš v mrzlo vodo, počakaš, da zavre in takoj vn. Drgač pa tko kot je rekla že sirova - najboljša opcija je, da jih sploh ne jeste, ker bolj svinjske hrane verjetno ni.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.