Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 209 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz sem jo pred leti v loncek zasadila, tega hudica se ne da ubit, tudi ce hoces. Se mi je zaradi nezalivanja ze vsaj dvakrat dokoncno posusila, pa se je po samo enem zalivanju pobrala. NE je sadit na vrt, ce se nimas namena do smrti napiti mojitov in metinega caja. Pa se potem te bo prezivela in strasila tvoje potomce.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Pregledujem zdaj hrano, ki sem jo iz prejšnjega stanovanja v Lj prinesla... imam 3 odprte moke, ki sicer nimajo noter ne moljev, nitk, črvov, imajo pa nekaj takih drobnih živali kakšen 1 mm velikih ali pa nekje v velikosti klopa, ki hodijo znotraj embalaže, ne vem, kaj bi to bilo, ve kdo?
Bo očitno tudi to za stran, sicer datum veljanosti pri dveh mokah je bil 7/23, pri eni 12/22.
Bo zgleda res treba takoj, ko se domov prinese v kozarce prenest vse te moke in ovsene kosmiče. Morem nabavit kozarce za moko in ovsene.
Bo očitno tudi to za stran, sicer datum veljanosti pri dveh mokah je bil 7/23, pri eni 12/22.
Bo zgleda res treba takoj, ko se domov prinese v kozarce prenest vse te moke in ovsene kosmiče. Morem nabavit kozarce za moko in ovsene.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
js bi zamenjala tipa prej ko mascarpone
ne vem, pol skute pol masla??
ampak ugibam da bo rezultat kot Monicini piškoti z mokolado
https://www.facebook.com/comedycentralu ... 7S9Ucbxw6v
ne vem, pol skute pol masla??
ampak ugibam da bo rezultat kot Monicini piškoti z mokolado
https://www.facebook.com/comedycentralu ... 7S9Ucbxw6v
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Drugace se ne spoznam toliko na sladice ( sadna pita) ampak, kar sem do zdaj delala, se mi zdi, da se najbolj kak kremni sir kot filadelfija ali druge znamke, tudi..
Skuta naredi bolj kislo, verjetno ce ni misljena kot malo kisla sladica je drugo…
Skuta naredi bolj kislo, verjetno ce ni misljena kot malo kisla sladica je drugo…
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
ne vem, mogoče.
s filadelfija sem samo enkrat pekla, cheesecake, in mi je bilo preslano. morda če v Leclercu dobiš ameriški stil kremnega sira (malo bolj kompakten in nesoljen). ne vem kje drugje bi ste ga dobila jaz ga v navadnih šparih in mercatorjih še nisem zasledila
s filadelfija sem samo enkrat pekla, cheesecake, in mi je bilo preslano. morda če v Leclercu dobiš ameriški stil kremnega sira (malo bolj kompakten in nesoljen). ne vem kje drugje bi ste ga dobila jaz ga v navadnih šparih in mercatorjih še nisem zasledila
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Aja so slani ti siri, sem mislna da so bolj nevtralni, hmm kaj pa ta vindi al vanda nek hrvaski, je tud slan…?
Ok mogoce bom pol le malo skute, malo grskega jogurta, nekaj sladke smetaane bi pa ze tako al tako moglo bit poleg maskarponeja…
Ok mogoce bom pol le malo skute, malo grskega jogurta, nekaj sladke smetaane bi pa ze tako al tako moglo bit poleg maskarponeja…
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Lahko ga pa tudi ne poslusas in kuhas s cem zelis. Mislim, jaz bi. Oz si ne predstavljam kako ti mora biti, ker se v tem primeru ne znam postaviti v tujo kozo. Glede kontroliranja pri kuhi sem se sposobna skregati.
Oz ce ti je kul, da ti diktira, sama ne bi nadomescala, raje poiscem drug recept.
Oz ce ti je kul, da ti diktira, sama ne bi nadomescala, raje poiscem drug recept.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
Ma niti ne poznam toliko mascarponeja, sem mislila, da je kak tak sirast/ mlecni namaz nekaj podobnega pac…
Ja potem otroku ne bom smela dat, sem mislila naredit zanj kot neko nesladkano ali manj sladkano sladico/ malico
Ja potem otroku ne bom smela dat, sem mislila naredit zanj kot neko nesladkano ali manj sladkano sladico/ malico
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Res je hayley, lahko da smo tukaj samo 'cosmo kure', ampak kar pises ni ravno zdravo obnasanje partnerja in mislim, da nobena nima slabega namena, da to omenimo.
Sama nisem mama ampak po moji logiki je otrok tudi tvoj in ce on ne zaupa izdelkom iz italije (? zakaj ze? Italija je ogromna drzava z nesteto proizvodnjami, kje tocno je po njegovem rdeca nit?) naj jih pac ne jé. Da pa tebi kot mami prepoveduje hraniti otroka z izdelki, ki so popolnoma normalen del vsakodnevne prehrane, je pa adijo.
Zal imam izkuznje s tipi, ki malo prevec vsiljujejo svojo voljo.. in se ne konca dobro.
Zdravnik gor ali dol, ti si nosila in rodila otroka, kolikor berem se z njim vecinoma ukvarjas ti - tako da imas vso pravico na svetu o njem in njegovi prehrani odlocati tudi ti. Je tezko priti iz tega, sploh za nas ki smo po naravi bolj nezne/tihe, ampak ti polagam na duso, da se ne pustis manipulirati, ker bos na dolgi rok grdo trpela.
Sama nisem mama ampak po moji logiki je otrok tudi tvoj in ce on ne zaupa izdelkom iz italije (? zakaj ze? Italija je ogromna drzava z nesteto proizvodnjami, kje tocno je po njegovem rdeca nit?) naj jih pac ne jé. Da pa tebi kot mami prepoveduje hraniti otroka z izdelki, ki so popolnoma normalen del vsakodnevne prehrane, je pa adijo.
Zal imam izkuznje s tipi, ki malo prevec vsiljujejo svojo voljo.. in se ne konca dobro.
Zdravnik gor ali dol, ti si nosila in rodila otroka, kolikor berem se z njim vecinoma ukvarjas ti - tako da imas vso pravico na svetu o njem in njegovi prehrani odlocati tudi ti. Je tezko priti iz tega, sploh za nas ki smo po naravi bolj nezne/tihe, ampak ti polagam na duso, da se ne pustis manipulirati, ker bos na dolgi rok grdo trpela.
Prvi neprebran prispevek • 209 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov