Kitajska kuhinja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 118 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
lakeesha - Kofetarica
- Prispevkov: 963
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
učer sm iskala link spletne strani kitajske restavracije v domžalah... nism najdla. kera ve za ta link? al pa katere druge kitajske, d bi pogledala menu.
zanima me, če drugač lahko v kitajski samo naročiš hrano, pa jo odneseš domov??
zanima me, če drugač lahko v kitajski samo naročiš hrano, pa jo odneseš domov??
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
PrincetonGirl - Sramežljivka
- Prispevkov: 17
- Na forumu od: 21. 3. 2009
- Kraj: NY
Kitajska je od tujih poleg italjanske moja najblubša kuhinja.
Čeprov sm slišala da je ta Kitajska hrana ki jo mi lahko naročimo za Kitajce tko kot za nas Mcdonalds.
Čeprov sm slišala da je ta Kitajska hrana ki jo mi lahko naročimo za Kitajce tko kot za nas Mcdonalds.
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
-
lakeesha - Kofetarica
- Prispevkov: 963
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
http://www.kitajski-vrt.com/recepti.php
tle je neki receptov direkt iz kitajske restavracije
tle je neki receptov direkt iz kitajske restavracije
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
haley - Cosmopsiho
- Prispevkov: 4996
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Enkrat sm tko dobro ribo z zelenjavo jedla v kitajski! Se mi še zdej sline cedijo ko se spomnim na tisto...ampak kaj ko nimam pojma kak se jed imenovala, v tisto kitajsko pa ne zahajam. Sem opazila, da imajo po kitajskih restavracijah različne jedi.
-
**medyka** - Komunikatorka
- Prispevkov: 278
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Jaz sem zadnjič videla od maggyja to omako. Kolikor sem gledala se piščanec prepraži na olju, potem se meso vzame ven, zmeša omaka s tekočino in nakonc se da še piščanc notri nazaj. Treba enkrat poskusit.
-
love.<3 - Komunikatorka
- Prispevkov: 148
- Na forumu od: 18. 1. 2009
buubbika napisal/-a:Zna kera pripravit piščanca v sladko-kisli omaki??! Neki sm brala na netu, da se da to sladko-kislo omako baje že kupit?
Men je ta jed v kitajski božanskaaa!
lih danes sem bila v knjižnici pa sem vzela knjigo Kitajska in druge azijske jedi, notr maš tut recept za kislo.sladko svinjino, kar pa je isto če daš sam piščanca namest svinjine.
jepa knjiga z kar nekaj recepti probala bi pa vse sam kaj ko nevem če bo dobro prišlo.
-
chanc* - Sramežljivka
- Prispevkov: 6
- Na forumu od: 25. 3. 2009
meni je tudi kitajska hrana nekaj najboljšega, ponavadi mi je na koncu vedno slabo zato, ker so me same oči in se prenajem
ponavadi pa uzamem rakov čips al pa spomladanske zavitke... pa ribe na sečuanski način..hmmm kr sline so se mi začele cedit
ponavadi pa uzamem rakov čips al pa spomladanske zavitke... pa ribe na sečuanski način..hmmm kr sline so se mi začele cedit
- mimikad
- Komunikatorka
- Prispevkov: 189
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
*mala* napisal/-a:Najboljša je pa v NM, še nikjer v LJ nisem tako dobre jedla.
Večinoma pa jem govedino- njami. Najraje z črnimi gobami in šampinjoni ali pa na mongolski način. Najboljša mi je pa kislo pekoča juha.
V katero kitajsko pa greš v NM?
Govedina na mongolski način....njami. Vedno to jem + kislo pekoča juha
-
*mala* - Cosmopsiho
- Prispevkov: 8839
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Tsing Tao. V eni zakotni ulici za Rotovžem na Starem (/Glavnem ??) trgu
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
M|nChy - Sramežljivka
- Prispevkov: 35
- Na forumu od: 14. 8. 2008
- Kraj: Maribor
jaz tudi obožujeeem kitajsko odkar hodim jest na bone sma s fantom tam redni stranki ker so boni zelo poceni drugač pa najraje jem štiri vrste mesa z zelenjavo...ali pa kakšnega piščanca z gobami in bambusom...
se mi že lušta
se mi že lušta
*¤* It''s the little things that drives me crazy *¤*
- *roxy*
- Komunikatorka
- Prispevkov: 159
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Kitajsko sicer ne obožujem, mi je pa všeč.
Piščanca(s sladkokislo) se lahko podobno pripravi, s tem da, ko je že pečen ga premažete z medom...zlo podobn okus in zloooo dobr...hrustljavo-sladko.
Me pa zanika kako pripravljate spomladanske zavitke?!
Piščanca(s sladkokislo) se lahko podobno pripravi, s tem da, ko je že pečen ga premažete z medom...zlo podobn okus in zloooo dobr...hrustljavo-sladko.
Me pa zanika kako pripravljate spomladanske zavitke?!
Prvi neprebran prispevek • 118 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov