Kinder
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
*purple* napisal/-a:aboslutno kinder jajc (ki je absolutno predrag! ) in pa kinder maxiking
Js jih za nečakinjo nabavljam v Mullerju, kjer so dosti cenejši kot v kateri drugi trgovini..
Sicer si pa jaz častim kakšen kinder jajček, pa poredko čokolado al pa kinder bueno. Sej mi je dobr, sam preferiram Milko če mam izbiro..
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Njamiiiiii use izdelke obožujem, čeprou si večkrat prvoščm sam tiste ta cenejše (Bueno, Pingui, Maxiking, Country).
Btw: kko to, da nobena ni glasvala za Kinder Choco fresh k so res nesramno dobri (in dragi)
Btw: kko to, da nobena ni glasvala za Kinder Choco fresh k so res nesramno dobri (in dragi)
- sanjavi hudiček
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
Kinder je res najboljša čokolada ja. najrajš mam kinder jajčke in kinder bueno-belo.
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Ce sem se ze mogla odlocit no...kinder country....sam so mi v bistvu vse stvari dobre....med najljubsimi ziher tud maxi king, pa bueno itak
pa legendarne kinder jajcke.mmmmm....tud kinder joy....me pa jezi, da ze celo poletje po MB iscem kinder jajcke, pa jih ne najdem.....vsepovsod majo sam une joy jajcke
pa legendarne kinder jajcke.mmmmm....tud kinder joy....me pa jezi, da ze celo poletje po MB iscem kinder jajcke, pa jih ne najdem.....vsepovsod majo sam une joy jajcke
Why be an angel when I can play god?!
-
Sylar - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
Poison Girl napisal/-a:Nora na Kinder !
Rada imam vse, Schoko Bons, Milch Schnitte, Kinder Country, Maxi King, Pingui, Kinder jajček, in Kinder čokoladice (bogate z mlekom ). Edino Bueno mi ni preveč všeč.
Jooj, a se spomnete Kinder Lade?
Kinder Lada...v tisti mini izvedbi, kjer sta ločeni črna in bela...po možnosti ohlajena v hladilniku...where are u my precious
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
zdaj mam take luste na ta kinder, da aaaaaaa bom sla ju3 kar stacuno oropat kak maxi king pa bueno....pa dobra stara kinder cokolada...nekaj ziher bo
Why be an angel when I can play god?!
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
kinder surprise-ker je čokolada omamno dobra
kinder pinqui ker se tako topi v ustih..mmm
kinder maxi king,ker ima karamelo not...samo more bit fajn mrzel
kinder country-ker je full dobra in jo mam že od nekdaj full rada...sam je nekaj časa sploh jedla nisem..niam pojma zakaj..zdaj pa skoraj vedno
kinder pinqui ker se tako topi v ustih..mmm
kinder maxi king,ker ima karamelo not...samo more bit fajn mrzel
kinder country-ker je full dobra in jo mam že od nekdaj full rada...sam je nekaj časa sploh jedla nisem..niam pojma zakaj..zdaj pa skoraj vedno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: _patchouli_