Kinder
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
v "mladih" letih sem bla itak nora na kinder jajčko, zdaj pa mi bueno nekak zmaga (beli , čeprav drugače ne jem bele čokolade). včasih tut pingui al pa one kinder čokoladice mlečne (ko je fantek na pakungi narisan), ostalih pa ne jem. no ja, sej za grešit je vse prej našteto več kot dovolj
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
ta fantek je že 20let na tej čokoladimotorola napisal/-a:v "mladih" letih sem bla itak nora na kinder jajčko, zdaj pa mi bueno nekak zmaga (beli , čeprav drugače ne jem bele čokolade). včasih tut pingui al pa one kinder čokoladice mlečne (ko je fantek na pakungi narisan), ostalih pa ne jem. no ja, sej za grešit je vse prej našteto več kot dovolj
I laugh at gilded butterflies.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
choco.cat napisal/-a:ta fantek je že 20let na tej čokoladimotorola napisal/-a:v "mladih" letih sem bla itak nora na kinder jajčko, zdaj pa mi bueno nekak zmaga (beli , čeprav drugače ne jem bele čokolade). včasih tut pingui al pa one kinder čokoladice mlečne (ko je fantek na pakungi narisan), ostalih pa ne jem. no ja, sej za grešit je vse prej našteto več kot dovolj
zej so ene nove tamale dali gor
drgač pa kinder maxi king ... mmmm al pa kinder bueno (bel) ...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Poison Girl napisal/-a:Jooj, a se spomnete Kinder Lade?
O tem sanjam občasno in se čudim kaj hudiča jim ni blo jasno, da so to skenslal Spomnim se tistga kozarčka v obliki posode za mleko, z oranžnim pokrovčkom in tisto preklet hudo vsebino jamaaaaaa
Sicer tud tuki ena, ki poje vse od Kinderja Najraj pa imam Hippote
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
njaaaaaamiiiii...vsi so ful dobri sam najbolj mi je pa všeč bueno. pa kinder jajčki so originalni. js ko sm bila še ful mlajša sem zbirala igračke in sem jih res mela ful
drgač pa bueno...njaaaaam
drgač pa bueno...njaaaaam
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]